Wednesday, March 31, 2010

Η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει σε gay φεστιβάλ

Δεν είναι μόνο υπέρ των gay, αλλά θα τραγουδήσει και για χάρη τους. Η Aννα Βίσση θα εμφανιστεί στη Μύκονο στο πλαίσιο του Xlsior Festival και θα τραγουδήσει για τους gay θαυμαστές της και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια δέχτηκε πριν από λίγο καιρό πρόταση από τους διοργανωτές του φεστιβάλ και δεν άργησε να πει το "ναι" και τώρα οι φαν της περιμένουν πώς και πώς να την απολαύσουν ακούγοντάς τη να τραγουδάει για εκείνους στο special φεστιβάλ. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι ομοφυλόφιλοι τη λατρεύουν. Τώρα ήρθε η σειρά της να ανταποδώσει την αγάπη που έχει εισπράξει... Η Αννα Βίσση δεν έχει ταμπού και τον χειμώνα, μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που διασκέδασε σε gay στέκια. Εξάλλου, όλοι θυμούνται την έξοδό της με τους χορευτές της Beyonce σε γνωστό gay club του Ψυρρή, μετά τη συναυλία της star της r’n’b στη χώρα μας. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι (τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες). Φέτος λοιπόν δεδομένης της περσινής επιτυχίας του, θα διαρκέσει περισσότερο: εννιά μερόνυχτα! Φυσικά, προσκεκλημένοι θα είναι και διεθνούς φήμης DJ, οι οποίοι έχουν σκοπό να απογειώσουν το κέφι! Οι υπεύθυνοι σκέφτονται να διοργανώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και γι’ αυτό έχουν δώσει τον τίτλο «Xlsior» (excelsior) που σημαίνει υψηλότερο ή, σε ελεύθερη απόδοση, μεγαλειώδες.

20-28 august 2010 Mykonos
XLsior Festival

tvland-gr.blogspot

Άννα Βίσση - «Με ενδιαφέρει ο κινηματογράφος»

Στη συνέντευξη Τύπου για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνίδα σταρ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε πιθανή συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και στην επερχόμενη εμφάνισή της στο σήριαλ «Μίλα Μου Βρώμικα», τη σεναριακή σφραγίδα του οποίου φέρει η πολύ καλή της φίλη και συνεργάτης, Μυρτώ Κοντοβά.

Για τον Νίκο Καρβέλα: «Η επικοινωνία μας πλέον είναι καθημερινή και απόλυτα φιλική. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου άλλωστε, μην το ξεχνάμε.Έχω όρεξη κι εκείνος πιστεύω ότι έχει, κι όπως όλα δείχνουν θα γράψουμε σύντομα μαζί. Θα προηγηθεί του Σάκη».

Για την επερχόμενη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό «Μίλα Μου Βρώμικα»: «Η Μυρτώ επειδή γράφει και σκηνοθετεί, είναι πολυάσχολη και έχει αγχωθεί πολύ στο τι θα μου γράψει. Εκεί καθυστερούμε λίγο αλλά πιστεύω πως θα συμβεί σίγουρα μέσα στον επόμενο μήνα».

Τότε οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Άννα Βίσση αν σκοπέυει να ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο. «Με ενδιαφέρει σίγουρα ο κινηματογράφος, αλλά δεν θα θελα απλά να βγω να κάνω μια εμπορική κινηματογραφική ταινία. Αν θα ‘κανα, θα ήτανε κάτι που να δώσω... κάτι» απάντησε..

Μαζί με την Άννα στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν εκτός από την αδελφή της, Νίκη Βίσση-Μπούφη, που είναι πλέον και συνεργάτης της, η οικογένεια της από την Κύπρο για να περάσουν όλοι μαζί τις ημέρες των γιορτών.

yupi.gr

Friday, March 26, 2010

Η Άννα Βίσση καθαρίστρια στο Μίλα μου βρώμικα ???

Άννα Βίσση στο - Μίλα μου βρώμικα VIDEO of Episode

Η απόφαση πάρθηκε. Στο 20ό επεισόδιο θα δούμε τελικά την Άννα Βίσση στο ''Μίλα μου βρώμικα''. Τα γυρίσματα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες δύο τινά υπάρχουν για το ρόλο της ελληνίδας σταρ: ή θα υποδηθεί μια καλλίφωνη καθαρίστρια που έρχεται στο ''Bar-ba Δήμο'' να καθαρίσει αλλά θα τραγουδήσει κιόλας με τη μπάντα του μαγαζιού ή απλά τον ευατό της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο επεισόδιο θα ακούσουμε το ολοκαίνουριο τραγούδι της δια χειρός Μυρτώς Κοντοβά.

medianiouz.blogspot

Thursday, March 25, 2010

Η Αννα Βισση ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ MADAME FIGARO



Η Άννα Βίσση δεν θα λάβει μέρος τελικά στα βραβεία της Madame Figaro, λόγο προβλήματος υγείας του πατέρα της.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro βραβεύει τις γυναίκες της χρονιάς 2009 που διακρίθηκαν, που προσέφεραν και που αξίζουν την επιβράβευση. Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 8.00 το βράδυ και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, λάμψη και χαμόγελο όπως ακριβώς θα την ήθελε και ο εμπνευστής της Άντης Χατζηκωστής.

Παρουσιαστές θα είναι οι αγαπημένοι μας Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτζίδης. Την βραδιά θα ανοίξει με τις τελευταίες επιτυχίες της η σέξυ κι όποιος αντέξει Έλενα Παπαρίζου και βέβαια θα την κλείσει η απόλυτη λατρεμένη σταρ Άννα Βίσση. Μερικοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους θα είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χριστόφορος Κοτέντος, κ.ά.

Η προπώληση των εισιτηρίων για όσους θέλετε να ζήσετε από κοντά αυτή την λαμπερή βραδιά ξεκίνησε από σήμερα 24 Μαρτίου. Οι τιμές είναι €80 για την πλατεία του θεάτρου και για τον εξώστη €50. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22818279 ή στο 22818201, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 – 16:00
www.showbiz.com.cy

Tuesday, March 23, 2010

H Άννα Βίσση επιστρέφει στα Αγγλικά

Ένα σύντομο ταξίδι στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να κάνει η Άννα Βίσση την περίοδο του Πάσχα, έτσι ώστε να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγγλόφωνου CD της, το οποίο ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στο Αθηνών Αρένα και λίγο πριν ξεκινήσει τα live της στη Θεσσαλονίκη, η Άννα Βίσση θα βρεθεί με τον μάνατζερ της για να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει!

Διαβάστε περισσότερα: mad.gr

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει - πρόταση σε Βίσση και Ρουβα

Η Ρούλα Κορομηλά που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, ετοιμάζει την τηλεοπτική της επανεμφάνιση!!!
Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως την Τρίτη 11 Μαΐου, θα εμφανιστεί από το κανάλι της Κάντζας για ένα μεγάλο σόου που θα πραγματοποιηθεί στο Αθηνών Αρένα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς, και ο πολύ καλός της φίλος Πέτρος Φιλιππίδης.

Αποκαλύψεις από την Άννα Βίσση



Η Άννα Βίσση δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της και μάλιστα, παρά την οικονομική κρίση που έχει κατακεραυνώσει τη χώρα μας, συνεχίζει να κάνει πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις και μάλιστα είναι από τα λίγα σχήματα που συγκεντρώνουν κόσμο. Η τραγουδίστρια λοιπόν σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μίλησε για πολλά θέματα που την αφορούν. Όπως είναι για παράδειγμα η επικείμενη συνεργασία της, την ερχόμενη σεζόν με τον Σάκη Ρουβά: “Με τον Ρουβά έχουμε συμφωνήσει να συνεργαζόμαστε κάθε 13 χρόνια” είπε με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει ενώ για την οικονομική κρίση σχολίασε στην “Πρωινή Μελέτη”: “Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε την χειρότερη περίοδό μας αλλά όπως πάντα, ο Έλληνας θα τα καταφέρει”.

gossip-tv.gr

Άννα Βίσση: Μιλάει για όλα!

H Άννα Βίσση, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για όλα.

Για την οικονομική κρίση, το εξώφυλλο του περιοδικού Focus με την Αφροδίτη της Μήλου, ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της, με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις γυναίκες που την προσεγγίζουν.

Η απόλυτη μίλησε επίσης για τα μπότοξ που έχει κάνει και τις μικροεπεμβάσεις, για το αν είναι απόλυτη και θεά και για την Μαντόνα. Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα.


Για την οικονομική κρίση:

«Το νιώθω, το βλέπω γύρω μου και παρακολουθώ όλα όσα γίνονται με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία για το πού πάμε και πού οδηγούμαστε. Τα ζωνάρια όντως έσφιξαν πολύ κι ήταν αναμενόμενο νομίζω γιατί όλη αυτή η ασυδοσία που υπήρχε κάποια στιγμή θα είχε το κόστος της. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γίνει καταμέτρηση των λαθών, των ασυδοσιών και της κακής διαχείρισης. Ελπίζω αυτό το "μάζεμα" να είναι για καλό και να έρθουν καλύτερες μέρες. Δεν είναι εύκολη περίοδος και πρέπει όλοι μας να έχουμε μεγάλες αντοχές και υπομονή. Αυτό που ελπίζω είναι να τιμωρηθούν αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο και όχι ο απλός κόσμος».


Για το εξώφυλλο του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου:

«Εξοργίστηκα από το εξώφυλλο αυτό, αλλά να σου πω κάτι; Μας ζηλεύουν που έχουμε τέτοιο πολιτισμό και όσο και αν προσπαθούν να μας υποβιβάσουν, η Αφροδίτη της Μήλου είναι δική μας και όχι δική τους. Αυτό τους πονάει πιο πολύ και από το... προτεταμένο δάχτυλο που έβαλαν με χυδαίο τρόπο στο εξώφυλλό του περιοδικού τους. Τους πονά πολύ».


Για τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια:

«Είναι απίστευτη ηλιθιότητα και κακοήθεια αυτό. Τον Νίκο τον αγαπώ πάντα γιατί είναι ο πατέρας της κόρης μου, είναι ο άνθρωπος που αγάπησα όσο κανέναν, είναι ο άντρας που ήταν και "πατέρας" μου κάποια στιγμή. Πώς μπορώ, λοιπόν, να ζηλέψω, να πειραχτώ που βρήκε αυτό το ξεχωριστό πλάσμα, την Αννίτα, που τον αγαπάει τόσο και που απέκτησαν μαζί ένα παιδί, το μικρό αδελφάκι της Σοφίας μας που ποτέ δεν έκανα; Με συγκινεί το ότι βρήκε μια γυναίκα όπως η Αννίτα και όλα τα άλλα που λέγονται είναι μικρότητες μόνο».


Για τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Ζώντας στο Λος Αντζελες είδα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να μην κρύβονται, να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ερχόμενη στην Ελλάδα, θέλησα να πέσουν οι μάσκες και να τολμήσουν κάποιοι να χαρούν τον έρωτά τους. Μίλησα, λοιπόν, γιʼ αυτό θέλοντας να δώσω θάρρος σε κάποιους να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Γιατί κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν, πόσο μάλιστα επειδή δεν υπακούει στα πρέπει και στο "σύνηθες". Δεν υπάρχουν πρέπει και σύνηθες στον έρωτα! Αν ένιωθα έλξη για το ίδιο φύλο, δεν θα είχα κανένα κόμπλεξ και να το κάνω και να το δηλώσω. Κανένα απολύτως όμως».


Για τις γυναίκες που την... πλησιάζουν:

«Μου την... πέφτουν κάθε μέρα γυναίκες και δεν σου κρύβω ότι μʼ αρέσει και με κολακεύει αυτό. Μπορεί να μην... ενδίδω γιατί δεν έχω νιώσει -ακόμα;- ερωτικά με μια γυναίκα, αλλά δεν έχω κόμπλεξ και δεν... κλειδώνω όταν συμβεί κάτι τέτοιο! Ξέρεις, λειτουργώ πολύ εγκεφαλικά. Με θεωρούν "εύκολη", "λάγνα", "σεξουαλική", αλλά θα τους το χαλάσω (γελάει). Είμαι πάρα πολύ δύσκολη στις σχέσεις μου, θέλω να πιστέψω πολύ στον άλλο για να ξαπλώσω μαζί του, θέλω να με εξιτάρει κυρίως εγκεφαλικά... Γιʼ αυτό και έχω μείνει καιρό ανενεργή (γελά)».


Για το σεξ:

«Χωρίς σχέση έχω μείνει κοντά στα πέντε χρόνια. Χωρίς σεξ; Και να σʼ το πω δεν νομίζω ότι θα με πιστέψεις (γέλια). Η διατροφή και το καλό σεξ μας κάνει να είμαστε καλύτερα από ποτέ! Σου μιλάω από πείρα (γέλια)».


Για την ηλικία της:

«Έκλεισα κιόλας τα 52 -το είπα και από σκηνής, γιατί να το κρύψω;- και δυσκολεύω. Και μεγάλος έρωτας και να με συγκλονίσει; Δύσκολα! Μακάρι να συμβεί, αλλά έχω δυσκολέψει πάρα πολύ».


Για το αν είναι θεά και “απόλυτη”:

«Ούτε θεά είμαι, ούτε Απόλυτη»


Για τα μπότοξ και την Μαντόνα:

«Δεν νομίζω ότι έχω κοινά με την Μαντόνα. Δεν τολμάει να κάνει κάτι καινούριο. Δεν μου αρέσει αυτό που έχει κάνει στο πρόσωπό της και έχει παραμορφωθεί και έχασε τη γλύκα που είχε. Συμφωνώ όσο μεγαλώνουμε να φροντίζουμε την εικόνα μας αλλά όχι να χάσουμε αυτό που είμαστε. Έχω κάνει μπότοξ και μικρές επεμβάσεις που δεν αλλοίωσαν την εμφάνισή μου.»


Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Άννας Βίσση, αυτά περιλαμβάνουν εμφανίσεις στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης μαζί με τους Μπλε, τη Μαριώ, τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Βέρα Μπούφη.

Η Άννα, όμως, θα επισκεφτεί και την Αυστραλία για έξι συναυλίες αλλά και την Κύπρο για άλλες πέντε.

Όσο για τη σεζόν, 2010-2011, η Άννα θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Σάκη Ρουβά για τον οποίο δήλωσε:

«Τον εκτιμώ χρόνια τώρα, απʼ όταν ήταν στο ξεκίνημά του και δουλέψαμε μαζί στο "Χάος"».

loveradio.gr

Monday, March 22, 2010

Άννα Βίσση - THE FABULOUS SHOW - ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ Θεσσαλονίκη




ANNA VISSI PRESENTS:
THE FABULOUS SHOW
ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING
OPENING:MEΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/4/10

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 553198 - 553158
Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 9,Θεσσαλονίκη

Οι υπερεπιτυχημένες εμφανίσεις της Άννας Βίσση, των Μπλε, του Γιώργου Σαμπάνη και της Μαριώς ολοκληρώνονται αυτή τη βδομάδα, 7 και 8 Μαϊου!
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310 553 158, 2310 553 198.

Ημέρες λειτουργίας:

M.Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και από 9/4 κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Τιμή φιάλης 190€ ανα τέσσερα άτομα, τιμή special φιάλης 220€ ανα τέσσερα άτομα.
Είσοδος με ποτό: 20 ευρώ
Τιμή κρασιού:95€
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310 553 158, 2310 553 198

Ώρα προσέλευσης, 23.00


Η Άννα Βίσση, η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μετά από 7 χρόνια απουσίας, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό show που ανατρέπει για άλλη μία φορά τα δεδομένα των shows.

Η Άννα Βίσση στο Fabulous Show!!!!
Μαζί της θα είναι οι Μπλε, ο Γιώργος Σαμπάνης
Guest star: η ρεμπέτισσα Μαριώ.

Το πρόγραμμα θα το πλαισιώσουν 2 νέες εξαιρετικές φωνές
Βέρα Μπούφη & Μιχάλης Ζέης.
Την δική του ενέργεια θα δώσει και ο Dj: Αντώνης Δημητριάδης.



ONE WOMAN THAT WILL CHANGE - THESSALONIKI’S NIGHTLIFE FOREVER

Την σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Christine Crokos, την καλλιτεχνική Επιμέλεια ο Γιάννης Κυφωνίδης, τα κείμενα ο Γιώργος Καπουτζίδης, τις χορογραφίες ο Jermaine Browne, το Lighting and set Design ο Γιώργος Τέλλος, τον ήχο ο Άρης Κουντούρης, την Σκηνογραφία η Μαίρη Τσαγκάρη, και τα κοστούμια η Patricia Field και η Σοφία Καρβέλα. Τα γραφικά επιμελείται η εταιρεία Green Olive Films

Ένα απίστευτο show με μοναδικές εκπλήξεις και ανατροπές που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και δεν πρέπει να χάσετε!
------------------------------------------------------------

Πύλη Αξιού live clubbing
Περιοχή: Σφαγεία
Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 9,Θεσσαλονίκη

Περάστε από την Πύλη της διασκέδασης σε έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων.

Εδώ έχουν φιλοξενηθεί όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ντύνοντας μουσικά τις νύχτες μας.

Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των πελατών, ενώ τα συστήματα εικόνας και ήχου εξασφαλίζουν το ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι όπου κι αν κάθεστε.

Η χωροταξία της Πύλης παραπέμπει σε ένα μεγάλο Club, με ξεχωριστά στοιχεία τους πολύχρωμους καναπέδες, τα φωτιζόμενα τραπέζια και τον εντυπωσιακό φωτισμό .








Anna Vissi - Pili Aksiou Thesaloniki

Νέο ντουέτο της Βίσση με τον Ρουβά και όλα τα νέα της Απόλυτης...

Πρώτοι σας ενημερώσαμε για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, πρώτοι σας είπαμε ότι ετοιμάζει το νέο της δίσκο και τώρα σας έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της τραγούδια. Ο λόγος φυσικά για την Άννα Βίσση. Η ελληνίδα σταρ όπως σας έχουμε ξαναπεί έχει ετοιμάσει ήδη κάποια νέα κομμάτια σε μουσική Γρηγόρη Κόλια και στίχους Μυρτώς Κοντοβά ενώ τις προηγούμενες μέρες ηχογράφισε δύο ολοκαίνουρια τραγούδια σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιάννης Δόξα. Μάλιστα το ένα από αυτά θα είναι και το πρώτο single που θα ακούσουμε για πρώτη φορά σύμφωνα με πληροφορίες στα φετινά βραβεία του MAD τον Ιούνιο. Ο νέος δίσκος της Απόλυτης θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ενώ αμέσως μετά το Πάσχα... Άννα και Σάκης θα ηχογραφίσουν το νέο ντουέτο τους δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου που θα σφραγίσει τη δυνατή συνεργασία τους.

medianiouz.blogspot.com

Με ποιον πήγε η Βίσση στο Ρουβά;



Με τους αγαπημένους της κουμπάρους, Χριστίνα Πολίτη και Σωτήρη Φουρτουλάκη προτίμησε να πάει η Άννα Βίσση στο φίλο και πολύ πιθανόν συνεργάτη της, Σάκη Ρουβά, χωρίς φυσικά να αποχωρίζεται ποτέ τη στενή της συνεργάτιδα, Χριστίνα Κρόκος.

Η Άννα, όπως είναι γνωστό, έχει βαφτίσει το γιο της κοσμικογράφου (το 2008 και του έδωσε το όνομα Αλέξανδρος). Από τότε ειδικά Άννα και Χριστίνα έγιναν αχώριστες.

Επειδή όμως φέτος οι υποχρεώσεις της Βίσση ήταν πάρα πολλές και είχαν καιρό να τα πούνε είπαν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας το πρόγραμμα του Sakis.

Πίσω όμως από αυτή τους την έξοδο κρυβόταν και κάτι ακόμη...

Η Άννα ήθελε οπωσδήποτε και τη γνώμη της κουμπάρας της για το Σάκη Ρουβά και για το πώς θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Μια και η Χριστίνα, ως δημοσιογράφος και γνώστης της ελληνικής σόουμπιζ, σίγουρα θα είχε κάτι καλό να της προτείνει.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη στο νυχτερινό κέντρο, όπου η Άννα τραγουδάει, προκειμένου κι εκείνος να δεν από κοντά τη μέλλουσα επαγγελματική του... σύντροφο!

Πρέπει επίσης να πούμε ότι η Άννα με τους φίλους της έδωσε το "παρών" την ημέρα της δεύτερης ουσιαστικά πρεμιέρας στο μαγαζί του Σάκη, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο χώρος του κλαμπ κάηκε πριν από λίγες μέρες, αλλά ανακαινίστηκε πολύ σύντομα, προκειμένου ο Σάκης να συνεχίσει το σόου του.

panoramapress.gr

Sunday, March 21, 2010

Άννα Βίσση - Συναυλίες σε Αυστραλία , Κύπρο

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη της στο Κυριακάτικο Έθνος επιβεβαιώνει Τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά την επόμενη σεζόν.

Η ίδια αναφέρει στη συνέντευξη της: ''Μετά τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη θα πάω στην Αυστραλία για 6 συναυλίες, στην Κύπρο για άλλες 5 και τον επόμενο χειμώνα θα επανέλθω στο Αθηνών Αρένα με τον Σάκη Ρουβά που εκτιμώ χρόνια τώρα, απ' όταν ήταν στο ξεκίνημα του και δουλέψαμε μαζί στο Χάος''.

Η Άννα Βίσση έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, για το Έθνος της Κυριακής

Ούτε θεά είμαι, ούτε απόλυτη» τονίζει σε συνέντευξή της η Άννα Βίσση, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει μπότοξ και μικροεπεμβάσεις. Παράλληλα, μιλά για την τωρινή της σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, λέει πως θα μπορούσε να υπάρξει με μία γυναίκα αν την έλκυε το ίδιο φύλο και περιγράφει τι σχεδιάζει στο μέλλον.

«Έχω κάνει μπότοξ, έχω υποστεί κάποιες μικροεπεμβάσεις, χωρίς όμως ποτέ να χάσω αυτό που ήμουν», λέει η Άννα και «κατακεραυνώνει» την Madonna και όλες τις κυρίες που... το παρακάνουν.

Η ίδια τονίζει πως είναι εξαιρετικά προσγειωμένη και οι διάφοροι χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, όπως τα θεά, απόλυτη Ελληνίδα σταρ και Madonna της Ελλάδας, της τα έχουν «κολλήσει» οι θαυμαστές της. «Μια γυναίκα που κάνω την δουλειά μου είμαι», προσθέτει και χαρακτηρίζει «άσφαιρους» όσους την επικρίνουν, προσθέτοντας ότι είναι 38 χρόνια στον χώρο και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως υπήρξε μια περίοδος «παγωμάρας» μεταξύ τους, τώρα, όμως, τα έχουν ξαναβρεί: «τα είπαμε, τα βρήκαμε και είμαστε και πάλι αληθινά κοντά», δηλώνει και διαψεύδει ότι πειράχτηκε που αγάπησε την Αννίτα Πάνια.

Πάντως, η Άννα έχει τρελό «σουξέ» στις... γυναίκες, αφού -όπως υποστηρίζει- καθημερινά την φλερτάρουν πολλές και αυτό της αρέσει! Όπως παραδέχεται, θα πήγαινε με γυναίκα αν της άρεσαν τα άτομα του ίδιου φύλου, ενώ καλεί τους ομοφυλόφιλους να μην κρύβονται και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους όπως συμβαίνει σε χώρες του Εξωτερικού.

Τι ετοιμάζει, όμως, μιας και το «Fabulous Show» έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε Αυστραλία και Κύπρο και, τον ερχόμενο χειμώνα, θα συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα»!

Παράλληλα, δεν αποκλείει να συναντηθεί ξανά μουσικά με τον Νίκο Καρβέλα, σε μια νέα ροκ όπερα ή ένα remake από τους «Δαίμονες».

--------------------------------------------------------
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
Χαιρόμαστε να βλέπουμε άξιους και μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Βίσση να είναι προσγειωμένοι και να μην πετάνε στα σύννεφα! Άλλωστε η ζωη αν την φιλοσοφήσεις ειναι ενα τίποτα και εχει και μικρή διάρκεια!
Στους χαλεπούς καιρούς μας όμως που οι περισσότεροι καβαλάνε το καλάμι και νομίζουν ότι ειναι κάποιοι έρχεται η Αννούλα να τους βάλει στην θέση τους!
Η Αννα Βίσση σε μια συνέντευξη ποταμό στο Εθνος μιλάει για όλα και αποποιείται τον τίτλο της "Θεάς" και της "Απόλυτης"λέγοντας :
"Ούτε θεά είμαι ούτε απόλυτη ούτε "Fabulus" και δόξα τω θεώ είμαι αρκετά προσγειωμένη για να μπαίνω σε τέτοια τριπάκια και να παγιδεύομαι σε ετικέτες και σε ταμπέλες τέτοιου είδους"!

Η Άννα Βίσση διασκέδασε στον Σάκη!!!

Οι πόρτες του S Club άνοιξαν χθες βράδυ και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε και πάλι στην πίστα, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό! Οι εργασίες στο μαγαζί, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό, τέλειωσαν και το νυχτερινό κέντρο υποδέχθηκε και πάλι τους θαυμαστές του τραγουδιστή.Στο opening βρέθηκε και η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια μπήκε στο club ευδιάθετη, φορώντας jean, T- shirt και σακάκι, χορεύοντας και τραγουδώντας. Η σχέση των καλλιτεχνών είναι εξαιρετική. Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης διασκέδασε με την Κάτια Ζυγούλη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και χθες ήταν η … σειρά της τραγουδίστριας να επισκεφθεί τον Sakis.Οι δυο τους τον χειμώνα θα μοιράζονται την ίδια πίστα και όλοι μιλούν για μια συνεργασία που θα … συζητηθεί.

Friday, March 19, 2010

Δεν θα μιλήσει ''βρώμικα'' η Βίσση;

Κόλλημα υπάρχει στη γκεστ εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μίλα μου βρώμικα. Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς όμως ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσει εκεί το Fabulous σόου της και όταν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσει ...
να τηρήσει την υπόσχεση της. Γι'αυτό ότι γίνει... μεσα στις επόμενες 15 μέρες μετά ξεχνάμε το πολυδιαφημισμένο γκεστ της Βίσση στη σειρά.

medianiouz.blogspot.com

Sunday, March 14, 2010

Σάκης Ρουβάς: Πήρε την καλή του και τα σπάσε στη Βίσση

Ο μεγάλος απών από τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον ήταν τελικά ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έστειλε βέβαια τις ευχές του με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Πάντως ο ποπ σταρ δεν «έσκασε» και ιδιαίτερα που δεν ήταν στη διοργάνωση. Το αντίθετο μάλιστα. Έτσι πήρε την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση. Μάλιστα όλη τη βραδιά ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της. Όχι ο Σάκης δεν ανέβηκε στην πίτσα να... τραγουδήσει με την Άννα Βίσση, αφού αυτό αναμένεται να είναι η μουσική συνάντηση του επόμενου χειμώνα. Τώρα όσο για τον τελικό, ναι ο Σάκης Ρουβάς ξεχώρισε ένα από τα επτά τραγούδια, αλλά δεν το αποκάλυψε.
Πηγή: Star.gr

-----------------------------------------------------------------
Το βράδυ της Παρασκευής ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε το Αθηνών Αρένα για να παρακολουθήσει το «Fabulous Show» της Άννας Βίσση.
Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και συνεργάτες του κάθισαν σε έναν από τους καναπέδες του μαγαζιού για να παρακολουθήσουν την Άννα. Μόλις η Ελληνίδα σταρ έκανε την έναρξή της, απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντας πως «είναι μαζί μας σήμερα στο Αθηνών Αρένα ο Σάκης Ρουβάς. Θα μας τραγουδήσεις κάποια τραγούδια Σάκη; Από του χρόνου εξάλλου ακούγεται ότι... θα τραγουδάμε μαζί. Ας τους αφήσουμε για λίγο ακόμα σε αγωνία. Εγώ πάντως, σου κάνω επίσημα πρόταση γάμου. Φυσικά, επαγγελματικού γάμου. Μην παρεξηγηθεί και η Κάτια».
Η Άννα Βίσση συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της ενώ όταν προβλήθηκε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Σάκης πήγε στα παρασκήνια για να τη συναντήσει.
Κατά την άφιξή του στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς, η τηλεοπτική κάμερα του Star ήταν εκεί και δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τη Eurovision και τον τελικό επιλογής τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Όσλο. «Αυτή η βραδιά ανήκει στους συμμετέχοντες» είπε ο Σάκης αιτιολογώντας έτσι την παρουσία τους.

Tuesday, March 9, 2010

Η Άννα Βίσση υποψήφια στα Βαλκανικά Μουσικά βραβεία


Το δορυφορικό μουσικό κανάλι Βalkanika MTV, το μοναδικό δίκτυο που συγκεντρώνει την καλύτερη μουσική από τις βαλκανικές χώρες ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες του για τα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία 2010και το μουσικό video "Στην Πυρά", της Άννας σε σκηνοθεσία Christine Crokos και styling Patricia Field, διεκδικεί ένα βραβείο στην κατηγορία ΒΕST VIDEOCLIP ON THE BALKANS.ΒΜΑ 2010



Δείτε τις υποψηφιότητες:
Balkanika MTV nominations
Καλή επιτυχία Άννα!

Επίσης να ευχηθούμε ιδιαιτέρως καλή επιτυχία και στον Γιώργο Σαμπάνη που εμφανίζεται δίπλα στην Άννα, στο Αθηνών Αρένα και διεκδικεί με το Σαν τον Κλέφτη μια υποψηφιότητα, ανάμεσα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες μας, στην κατηγορία "Kαλύτερο Τραγούδι της Ελληνικής Δημοκρατίας."

Monday, March 8, 2010

Ελαμψε η Αννα Βισση σε ένα fabulous party


Η «fabulous» Αννα Βίσση έλαμψε σ' ένα absolutely fabulous πάρτι με guest το διάσημο συγκρότημα The Ones! Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε φιέστα στην «Αποθήκη Πλακιώτη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «In an Absolut world, there are no labels», παρουσία πολλών επωνύμων.

Η λαμπερή τραγουδίστρια προσήλθε παρέα με την καλή της φίλη και γνωστή σκηνοθέτρια Κριστίν Κρόκος, που έχει επιμεληθεί το πρόγραμμά της στο «Αθηνών Αρένα» (μάλιστα, σκηνοθέτησε και το καινούργιο κλιπ της Αννας για το τραγούδι «Fabulous») κι έκλεψε τα φλας όχι μόνο με το κέφι της, αλλά και με το εκκεντρικό T-shirt της. Χαλαρή και ευδιάθετη, κουβέντιασε με όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκεί βρέθηκαν και η Τάμτα με εκκεντρικό καπέλο, το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro (κατά κόσμον Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης), των οποίων είναι μούσα, αλλά και η παρουσιάστρια του «Greek Idol» Αντα Λιβιτσάνου (την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στον Alpha) με τον αγαπημένο της Στέργο. Το παρών έδωσαν και η Μαρία Κορινθίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου, η Αγγελική Δαλιάνη με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, η Νόνη Δούνια, o Γιάννης Σπαλιάρας και η Σοφία Στρατή, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέκο Συσσοβίτης, Νίκη Κάρτσωνα.

Κλου της βραδιάς, η εμφάνιση του συγκροτήματος Τhe Ones, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα funky τραγούδια, τα εκκεντρικά outfit και το θεαματικό show του.

espressonews.gr

Friday, March 5, 2010

Άννα Βισση - Fabulous [Official Video Clip ]

Αθηνών Αρένα χειμώνα 2010 – 2011 : Άννα Βισση και Σάκης Ρουβας μαζί!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα χειμερινή σαιζόν θα μας βρεί με ένα σχήμα που θα συζητηθεί πολύ!!!

Αννα Βίση & Σάκης Ρουβάς μαζί στο Αθηνών Αρένα για τον χειμώνα 2010 - 2011. Η συμφωνία έκλεισε και οι υπογραφές έπεσαν. Περισσότερα σύντομα...

tralala.gr

Η Άννα Βίσση έκανε τον Καρβέλα να φύγει από το Greek Idol ?


Σήμερα το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον Alpha το νέο reality talent show "Greek Idol", με παρουσιάστρια την Άντα Λιβιτσάνου και κριτική επιτροπή που δεν περιλαμβάνει φυσικά τον Νίκο Καρβέλα αφού παρά το γεγονός ότι εκείνος γύρισε το trailler του νέου show αποχώρησε τελικά πριν από την υλοποίησή του. Και ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί. Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για την αποχώρησή του αυτή και οι περισσότεροι την "χρέωσαν" στην πρόσληψη της Άντας Λιβιτσάνου ως παρουσιάστριας του show, καθώς η αποχώρησή του συνέπεσε σχεδόν με την ανακοίνωση του κλεισίματος της συμφωνίας της. Όμως δεν ήταν εκείνη που έκανε τον Νίκο Καρβέλα να φύγει. Ούτε η σύντροφός του, Αννίτα Πάνια, που σύμφωνα με τις φήμες καλόβλεπε αυτήν την συνεργασία του Καρβέλα με τον Alpha καθώς εικάζεται πως "ψάχνεται" να αλλάξει κανάλι. Η γυναίκα που τον επηρρέασε στο να μην συμμετάσχει τελικά στην κριτική επιτροπή του talent show, δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση. Πλέον που οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως συμβουλεύονται ο ένας τον άλλον ξανά. Και η Άννα θεωρούσε πως ο Νίκος Καρβέλας δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό το concept> Και καθώς δεν μασάει τα λόγια της, φρόντισε να πει την άποψή της καθαρά. Ο Νίκος Καρβέλας σκέφτηκε καλά τα λόγια της και πήρε τις δικές του αποφάσεις. That's the story...

gossip-tv.gr

Σύντομα Νέα Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε στυλ Άννας Βίσση

Νέο τραγούδι με τίτλο “Απελπιστικά διαθέσιμη” ετοιμάζει να βγάλει σύντομα στην αγορά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που θα μοιάζει στο στυλ του σουξέ της Άννας Βίσση “Τσούλες”. Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχου του τραγουδιού: “Απελπιστικά διαθέσιμη, θα το γράψω στο στήθος, στην πλάτη και στους δρόμους θα βγω – παραδίνομαι, με τα χέρια ψηλά στην αγάπη”. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: Καρφί

gossip-tv.gr

Thursday, March 4, 2010

Γιώργος Σαμπάνης - Ετοιμάζει καινούργια τραγούδια για την Βίσση

O Γιώργος Σαμπάνης είναι αναμφισβήτητα ο star της νέας γενιάς. Για τα δύο του χρόνια στην ελληνική δισκογραφία αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα χρυσά χαρτιά γιατί με τα τραγούδια του έχει χαρίσει την επιτυχία σε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Έχει τον άσσο στο μανίκι του και μας μιλάει αποκλειστικά για τη ζωή του, τις συνεργασίες του, τη Eurovision, τα reality και το καινούργιο του CD.

...

Για την Άννα Βίσση θα γράψεις;

Αυτό είναι ένα μεγάλο μου όνειρο. Ότι θα γράψω για την Άννα, θα γράψω σίγουρα. Τώρα αν θα τα πάρει και θα τα βάλει στο δίσκο αυτό δεν το ξέρω…

Αλήθεια με την Άννα Βίσση πως προέκυψε η συνεργασία; Θα ανεβείτε και στην Θεσσαλονίκη;

Η συνεργασία αυτή ήταν συγκυριακή και το οφείλω σίγουρα στην Άννα. Χαίρομαι που εκτίμησε την δουλειά που έχω κάνει μέχρι τώρα και με εμπιστεύτηκε. Αλλά εκτός από την Άννα η συνεργασία αυτή έγινε ευκολότερη και από την μεριά της Sony αλλά και των manager μας. Από το Αθηνών Αρένα τελειώνουμε 27 Μαρτίου και πιθανότατα να ανεβούμε μετά

tralala.gr