Monday, December 31, 2012

Show 12 με Άννα Βίσση 31/12 23.30 Mega

Show 12 με Άννα Βίσση 31/12 23.30 Mega TV

Η 'Αννα Βίσση παρουσιάζει το show «ΔΩΔΕΚΑ» και για ακόμη μία φορά, ανατρέπει τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων.

«Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, στο nonstop πάρτι μιας ερμηνεύτριας που πάντα πίστευε ότι η μουσική είναι μία.

Μαζί της η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers.

Τα 10 δημοφιλεστερα προγραμματα των Χριστουγεννων!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον πίνακα με τα 10 δημοφιλέστερα προγράμματα για τις 25/12/12!

Στο εορταστικό πρόγραμμα του “Πρωινό μου” με καλεσμένη την Άννα Βίσση. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ όχι μόνο έφερε τον Γιώργο και την Φαίη στα 10 δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας, πράγμα που εχει να γίνει καιρό, αλλά κατατρόπωσε μόνη της όλους τους τραγουδιστές του Φοίβου που ήρθαν λίγο πιο κάτω και ας έπαιζαν prime time!
AGB

Anna Vissi - Protimo, NEW SONG


Sunday, December 30, 2012

5 χρόνια fannatics.gr: Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου! - fannatics.gr

5 χρόνια fannatics.gr: Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου!

Το fannatics.gr συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει παρέα με την Άννα Βίσση, την Demy και τον Νίκο Ζωιδάκη με ένα μοναδικό πάρτι στο LAV @ Kentro Athinon την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013!

All we need is a... PARTY!!!

Tuesday, December 11, 2012

Η Αννα Βισση στην Εβδομαδα Ελληνικης Μουσικης 2012 του Sfera 102,2!

Ο Sfera 102.2 παρουσιάζει την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2012 στο The Mall Athens! Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου – Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

100 ώρες, 100 καλλιτέχνες σε 6000 λεπτά για μια εβδομάδα ζωντανά στο The Mall Athens από 10 Δεκεμβρίου!

Κι επειδή Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής χωρίς την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ δε γίνεται, η Άννα Βίσση θα βρεθεί live στο ειδικά διαμορφωμένο studio του Sfera 102,2 την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ!

Monday, December 3, 2012

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Γιάννη Λάτσιο και Χριστίνα Πολίτη... in LAV


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου στο «LAV @ Κέντρο Αθηνών».

Οι δυο παρουσιαστές παρακολούθησαν την Άννα Βίσση επί σκηνής, αλλα τη συνάντησαν και στο καμαρίνι της, ενώ η 32χρονη παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Πρωινό mou» συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο και με τον Γιάννη Λάτσιο και την Χριστίνα Πολίτη, η τελευταία από τους οποίους ανέβασε επίσης μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Εκτός της Αννας που ξεσκίζει μέχρι τέλους μπήκε Gangnam Style, ανανεωμένος Ζωιδάκης και επιτέλους περισσότερος Στέλιος Φράγκος! Στο δίπλα τραπέζι πάντα ο Νίκος Καρβέλας με το Γιάννη Κακλέα.Στην παρέα ήρθε και το μεγαλύτερο πάρτυ-άνιμαλ (όπως λέει και ο Αντώνης Κανάκης) Γιάννης Λάτσιος που τώρα (πάλι) με το Dancing που σκίζει (πάλι) είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Γιώργος και η Φαίη έφυγαν σε ευπρεπέστατη για nightlife ώρα και οι σκληροπυρηνικοί κάτσαμε μέχρι τέλους. Δε μας έφτανε αυτό αλλά μετά πήγαμε και καμαρίνι Αννούλας όπου αναλύσαμε τα πάντα. Από τους Δαίμονες μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Guest star στο καμαρίνι της Αννας , η Βανίλια που τα έχει πια τα χρονάκια της και λατρευόμαστε πάντα και δεν τσιριζογαυγίζει τόσο όσο παλιά – ήταν εξαιρετικά γλυκιά με τη Φαίη. cosmopoliti.com

Saturday, December 1, 2012

Η συλλεκτικη κασετινα "Anna Vissi Access All Areas"!

Το απόλυτο συλλεκτικό δώρο για την Απόλυτη Ελληνίδα Star!

Ένα μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο 106 σελίδων σε μεγάλη διάσταση και μια εκπληκτική συλλογή με τις 84 μεγαλύτερες επιτυχίες της σε 5 cd. Η συλλεκτική κασετίνα/βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 500 αριθμημένων αντιτύπων και το φωτογραφικό υλικό που θα περιέχει είναι αποκλειστικά για αυτή και μόνο την έκδοση από το φακό της Christine Crokos!!!

Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας - μαζί στο θέατρο Παλλάς

Στο Παλλάς βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης...

Τη θεατρική παράσταση “Chicago” παρακολούθησαν χθες βράδυ η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο γνωστός δημιουργός βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Παλλάς και απόλαυσαν τη μοναδική Μαρινέλλα στο ξεχωριστό μιούζικαλ.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και αναμένεται να συνεργαστούν ξανά και στο θέατρο για την παράσταση “Δαίμονες” που θα ανέβει την άνοιξη στο θέατρο “Παλλάς”. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη παράσταση του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση που επιστρέφει μετά από 22 χρόνια.

Με casual εμφάνιση και χαλαρή διάθεση οι δυο τους βρέθηκαν χθες στο θέατρο και η Άννα έμοιαζε να είναι πια εντελώς καλά μετά το ατύχημα που είχε πριν λίγο καιρό, όταν έπεσε από τη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.