Friday, March 29, 2013

Α. Βίσση: αποκαλύψεις και κοσμοσυρροή επωνύμων στους "Δαίμονες"!

Για τα χρόνια των... παχιών αγελάδων και τη σκληρή μετάβαση στην εποχή των ισχνών μίλησε στο περιοδικό TV ZAPPING η μοναδική Άννα Βίσση. Η κορυφαία ερμηνεύτρια σχολίασε το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η δική της καθημερινότητα μέσα από την οικονομική κρίση, ενώ αναφέρεται και σε μία της παλιά συνήθεια για την οποία σήμερα αισθάνεται άβολα να την συνεχίσει...

Thursday, March 28, 2013

Άννα Βίσση - Στη συναυλία CyprusAid - 1η Απριλίου

Η Άννα Βίσση, η οποία αφού διάβασε τα δημοσιεύματα για τη δημιουργία της μεγαλύτερης συναυλίας για την Κύπρο - CyprusAid, με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο, αποφάσισε να βρεθεί και η ίδια επί σκηνής, για να συνεισφέρει σ' αυτή την προσπάθεια.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Down Town που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, όταν έμαθε ότι γίνεται μια τέτοια προσπάθεια, επικοινώνησε η ίδια με τους διοργανωτές. «Στους καιρούς που ζούμε, πιστεύω πια μόνο στην αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Απριλίου για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι η απάντηση των Κυπρίων στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας.

Επί σκηνής, του Cyprus Aid εκτός απ’ την Άννα Βίσση θα δούμε τους Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστο Θηβαίο, Δέσποινα Ολυμπίου, Ηρώ, Ευριδίκη, Δημήτρη Κοργιαλά και πολλούς άλλους τραγουδιστές, σε μια ολοήμερη συναυλία αλληλεγγύης. Το έργο τους αυτό στηρίζουν κάτω από τη σκηνή διάφορες εταιρίες, οργανισμοί, δημοτικές αρχές, ηθοποιοί και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη, που επιθυμούν να στείλουν το αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον «Μαζί μπορούμε καλύτερα». elita.com.cy

AN ALL-DAY solidarity concert, titled ‘CyprusAID – People for People’ will be held on April 1 from 4pm until midnight at the Constanza moat in Nicosia where around 50 performers from Cyprus and Greece will sing without pay but ask that all those attending take food and necessity items to be given to community markets in all towns.

Sunday, March 24, 2013

Μεγαλη επιτυχια για την πρεμιερα των Δαιμονων - fannatics.gr


Χθες βράδυ έγινε τελικά η μεγάλη πρεμιέρα για τους "Δαίμονες" του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση στο θέατρο "Παλλάς"!
Το θέατρο, κατάμεστο από κόσμο, καταχειροκρότησε μια εντυπωσιακή κατά γενική ομολογία παραγωγή. Τα πρώτα σχόλια μετά την παράσταση αφορούσαν τη μαγεία της μουσικής του συνθέτη, την καταπληκτική απόδοση των πρωταγωνιστών, την τολμηρή σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, καθώς και τις δημιουργικές ιδέες των Παντελιδάκη, Βαχλιώτη, Ντεκώ σε σκηνικά κοστούμια και φωτισμούς.
Η Άννα χρειάστηκε να ανεβάσει στη σκηνή μετά το τέλος της παράστασης τους 2 δημιουργούς Νίκο Καρβέλα και Σταύρο Σιδερά και το σκηνοθέτη, αφού ο κόσμος χειροκροτούσε παρατεταμένα όρθιος για πολλή ώρα.
fannatics.gr

Saturday, March 23, 2013

έτσι θα είναι οι «Δαίμονες» της Βίσση!







Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από όσα έχουν ετοιμάσει η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της για τους «Δαίμονες», που κάνουν απόψε πρεμιέρα! Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια έχει ετοιμάσει εφέ – έκπληξη, ενώ με ένα ιδιαίτερο βίντεο της εύχονται οι θαυμαστές της.

Η περίφημη ροκ όπερα «ανεβαίνει» έπειτα από 22 χρόνια στο θέατρο «Παλλάς», όπου όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το κοινό.

Πάνω από 20 σκηνικά – υπερπαραγωγή, 250 εντυπωσιακά κουστούμια και πρωτοποριακά εφέ θα «ντύσουν» την σπουδαία παραγωγή, στην οποία παίρνουν μέρος 24 ηθοποιοί και 14 μουσικοί!

Μάλιστα, η Άννα Βίσση θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά και ένα εφέ που αναμένεται να συγκλονίσει, με τις πληροφορίες να λένε πως... θα την δούμε να πετάει!!!

Η Άννα στο Αθηνόραμα [21.3.13]




Wednesday, March 13, 2013

Anna Vissi - Sold Out Trailer, Ant1, 16/03/2013

Fannatics Τετ-Α-Τετ Πάρτυ στις 15 Μαρτίου στο Αστεροσκοπείο!

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, στις 8.30 - Αστεροσκοπείο (Ακάμαντος 7, Θησείο) - fannatics.gr

Αυτή την Παρασκευή σας περιμένουμε στο Αστεροσκοπείo για μια Δαιμονική Fannatics βραδιά για να απολαύσουμε παρέα την κυπριακή εκπομπή Τετ-Α-Τετ με την Άννα!

Monday, March 11, 2013

Συνέντευξη τύπου για τους Δαίμονες

Συνέντευξη τύπου 
Η Άννα Βίσση μαζί με όλους τους συντελεστές της παράστασης λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου!
Η Άννα Βίσση δήλωσε πως είναι συγκινημένη για τα μηνύματα που δέχεται για αυτή τη δουλειά και πως είναι η πιο σημαντική στιγμή της καλλιτεχνικής της ζωής! Νιώθει πως είναι τυχερή που για δεύτερη φορά ανεβάζει τους Δαίμονες, έχει πάθος και καλλιτεχνικά νιώθει πιο ώριμη από τότε. Συγκεκριμένα δήλωσε πως θέλει να τα δώσει όλα σε αυτή την παράσταση και αισθάνεται ευλογημένη για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη ροκ όπερα!
...

Άννα Βίσση, Γιώργος Παπαδάκης - εκπομπή «Sold Out» - 16 Μαρτίου

Με πρώτη καλεσμένη την Αννα Βίσση ξεκινά στις 16 Μαρτίου ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή Sold out ενώ δεύτερος καλεσμένος θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Στην πρώτη εκπομπή, «Sold Out» είναι η Άννα Βίσση σε μια εκ βαθέων συζήτηση. Ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από πλούσιο υλικό αρχείου, δίνει τη χαρά στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν μοναδικά στιγμιότυπα από τη ζωή της αγαπημένης σταρ. Όπως, το συγκινητικό video με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει το all time classic «Δώδεκα», σε διάφορες φάσεις της ζωής της, ξεκινώντας από το χθες και φτάνοντας στο σήμερα. Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, να θυμηθούν οι τηλεθεατές τις σημαντικές στιγμές της, όπως πλάνα από τη ζωή της με τον Νίκο Καρβέλα και τις κοινές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των 90’s. Να ακούσουν δηλώσεις που είχαν κάνει για εκείνη, σημαντικοί άνθρωποι από διάφορους χώρους. Να δουν την μεγάλη σταρ να συγκινείται παρακολουθώντας ένα video με την κόρη της Σοφία να τραγουδάει σε μικρή ηλικία το «Ακόμα μια φορά», αλλά και να μάθουν τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Άννα Βίσση τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος αυτή την Παρασκεύη στο ΡΙΚ1!

Αυτή την Παρασκευή στι 22.00 στο ΡΙΚ1 καλεσμένη θα είναι η Άννα Βίσση σε μια μοναδική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο Τάσος Τρύφωνος συνεχίζει να έχει καλεσμένους στην εκπομπή του ανθρώπου που έχουν γράψει ιστορία ο καθένας στον κλάδο του και αυτή τη φορά σειρά έχει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Η Άννα Βίσση μίλησε για όλα και φυσικά για την ροκ όπερα Δαίμονες!

Μείνετε συντονισμένοι στο ΡΙΚ1 αυτή την Παρασκεύη στις 22.00!

Wednesday, March 6, 2013

Άννα Βίσση – Νέο λουκ, μιλάει για όλα !!!


Έγινε σήμερα η μαγνητοσκόπηση της εκπομπής ”SOLD OYT” που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο, με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση. Η Άννα έφτασε στο στούντιο γύρω στις 4 το απόγευμα, ευδιάθετη και χαμογελαστή, αλλά η αλλαγή των μαλλιών της έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ζεστός και φιλικός, την υποδέχτηκε στο μεγάλο σκηνικό, ενώ η παρουσία του πιάνο, μάλλον δηλώνει live τραγούδια από την Άννα.

Άννα Βίσση – και πάλι καστανή

Sunday, March 3, 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στο περιοδικό "Big fish" του σημερινού, Κυριακάτικου Πρώτου Θέματος! Θέμα: οι Δαίμονες. Για την Άννα μίλησε και ο σκηνοθέτης της Γιάννης Κακλέας.