Friday, August 8, 2014

Άννα Βισση - Μεγάλο πάρτυ ετοιμάζεται για τη συναυλία της Λευκωσίας 3/9, με πολλές εκπλήξεις.

Οι ετοιμασίες άρχισαν σιγά σιγά για το μεγάλο πάρτυ συναυλία της Άννας Βισση και του Αντώνη Ρεμου που θα στηθεί στις 3/9 στο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Η Άννα κλίνει 40 χρόνια καριέρας και δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει στην ιδιαίτερη της πατρίδα την Κύπρο σε μια συναυλία που αναμένεται να παραβρεθούν περισσότερα από 13,000 fans. Για τη Συναυλία αυτή ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις.

Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς.









Βίντεο από το παρτυ του 2006

Wednesday, August 6, 2014

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Έχασε τη μάχη με την μεσογειακή αναιμία, μία από τις πιο πιστές θαυμάστριες της Άννας Βίσση, η Ζωή Παπαποστόλου...
Η 41χρονη είχε μοιραστεί το πρόβλημά της με την τραγουδίστρια η οποία συγκλονισμένη από το θάνατό της ανάρτησε στο twitter το εξής μήνυμα:«Καλό ταξίδι για την γλυκιά Ζωή μας», ενώ λίγο αργότερα πόσταρε στον λογαριασμό της: «Αύριο πρωί ο προορισμός είναι ....στη Ζωή!».

Η Ζωή Παπαπόστοπούλου, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ζωή, αφού κατέληξε ύστερα από μόλυνση στο αίμα και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η τραγουδίστρια, όπως σημείωσε στο twitter της θα βρεθεί κοντά της προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην θαυμάστριά της.

Η σορός της Ζωής θα μεταφερθεί στην οικία της στην Οιχαλία στις 06:30 το πρωί της Τρίτης ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. 

Tuesday, August 5, 2014

Στη βαφτιση του Νικολα junior!!!

Οικογενειακές στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και αγάπη! Το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα γραφικό εκκλησάκι στον Βαρνάβα βαφτίστηκε ο σχεδόν ενός έτους Νικόλας Jr.
Οι γονείς Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς έλαμπαν από ευτυχία!