Tuesday, May 24, 2016

Super Music Awards 2016 - Vote Anna Vissi

Ανάδειξε τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες μέσα από 10 διαφορετικές κατηγορίες. Δες τις υποψηφιότητες και ψήφισε πιο κάτω τους καλύτερους για το 2015-2016.
Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει κάθε μερα απο μια φορά


Ναταλία Γερμανού με στυλ αλά Άννα Βίσση!!!


Η Ναταλία Γερμανού άλλαξε λίγο το στυλ των μαλλιών της και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο... Όπως της είπε ο Νίκος Γκάνος , του θυμίζει την κουμπάρα της, Άννα Βίσση , στο εξώφυλλο του δίσκου "Παράξενες εικόνες" και η παρουσιάστρια πήρε την ίδια πόζα και για να λέμε την αλήθεια, της έφερνε αρκετά!!!

Friday, May 20, 2016

Η Άννα Βίσση για μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Η Άννα Βίσση για μία συναυλία
Στο Βεάκειο Θέατρο
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Μετά την τεράστια επιτυχία των χειμερινών live εμφανίσεων της και την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικές δουλειάς "Συνέντευξη" η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί ζωντανά σε μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες...

Friday, May 13, 2016

Anna Vissi - Σάββατο 14 Μαΐου, ‘After Dark' Party στο Hilton Chicago!

Το Σάββατο 14 Μαΐου στις 22:30 στο Hilton Chicago,το National Hellenic Museum διοργανώνει ένα special event με την Άννα Βίσση αμέσως μετά το ετήσιο gala του για young professionals στο Grand Ballroom του Hilton Chicago.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους εργαζομένους να γιορτάσουν τον Ελληνικό πολιτισμό απολαμβάνοντας την μοναδική εμφάνιση της Άννας Βίσση, γι’αυτό εκδώσαμε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για το After Dark Event’’όπως δήλωσε η Executive director του μουσείου κ.Elizabeth Martin.

Τιμή Εισιτηρίων: $100
Είσοδος:  22:00.
Dress code:Βlack tie optional.

Εισιτήρια για το ετήσιο gala και το Αfter Dark Event στο : www.nationalhellenicmuseum.org/gala.


Τα έσοδα από το ετήσιο Gala και το after dark event θα διατεθούν για το έργο του National Hellenic Museum.

Tuesday, May 10, 2016

Άννα Βίσση - Χάρις Αλεξίου : Μαζί στην πίστα 40 χρόνια μετά . . . στη Πλάκα ? - news.gr


 Χάρις Αλεξίου - Άννα Βίσση: Μαζί στην πίστα 40 χρόνια μετά!

Η Χάρις Αλεξίου και η Άννα Βίσση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους έπειτα από την πρώτη μουσική συνεργασία τους το 1976 σε μπουάτ της Πλάκας

Η Χάρις Αλεξίου και η Άννα Βίσση συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1976 στην μπουάτ της Πλάκας Διαγώνιος.
«Αν υπάρξει μια δουλειά με κοινό μουσικό παρονομαστή και για τις δύο, η Αννα θα το ήθελε πολύ να βρεθεί και πάλι στη σκηνή με τη Χαρούλα, με την οποία συνδέθηκε στα πρώτα ανέμελα και συνάμα ποιοτικά χρόνια της καριέρας της» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή.
Μάλιστα, προσθέτει ότι, αν οι δύο καλλιτέχνιδες ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα προκαλέσουν τεράστιο ενδιαφέρον στους φαν τους.
Οι φανατικοί θαυμαστές της Βίσση, πάντως, εξεπλάγησαν ευχάριστα από αυτήν τη συνάντηση.
«Η συνάντηση της Αννας με τη Χαρούλα μάς υπενθυμίζει εκείνα τα "Χρόνια της υπομονής", τότε που για τη μεγαλύτερη διάρκεια των 70s η Αννούλα και η Χαρούλα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις ένδοξες μπουάτ της Πλάκας πλάι πλάι και άρχισαν να δημιουργούν καριέρες-μύθους! Μπορεί αργότερα να χάθηκαν σε χωριστά μουσικά μονοπάτια, η αγάπη όμως και η εκτίμηση δεν χάθηκαν ποτέ» έγραψαν στο μπλογκ fannatics.gr, ανεβάζοντας φωτογραφίες των δύο καλλιτέχνιδων τότε και τώρα.
Η Αννα Βίσση και η Χάρις Αλεξίου στην τότε μουσική συνάντησή τους στη Διαγώνιο συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη και την Λιζέττα Νικολάου.

news.gr

 

Monday, May 9, 2016

Αννας Βισση: Απο την Κυπρο στη Μποφιλιου!!!

Σάββατο βράδυ βρίσκεται στο Βοτανικό και τη "Βαβέλ" της Νατάσσας Μποφίλιου!!!

Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν ανάμεσα στο κοινό της τελευταίας παράστασης του Hotel Ermou και η Άννα είχε υποσχεθεί ότι θα πάει και στο δικό της φινάλε. Επειδή όμως η Άννα δεν θα είναι Ελλάδα τις μέρες εκείνες, αποφάσισε να κρατήσει την υποσχεσή της λίγο νωρίτερα και να κάνει τους κοινούς fans Νατάσσας και Άννας να ανυπομονούν για μια συνεργασία!!! Μπορεί να μην τραγούδησε στη σκηνή του Βοτανικού η Άννα, αλλά ένα Δώδεκα σε ένα μικροσκοπικό πιάνο προσπάθησε να το παίξει!!! Δείτε το εδώ!!!

Έτσι πέρασε ένα γεμάτο τριήμερο η Άννα Βίσση και σιγά σιγά ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική, μιας και στις 14 Μαϊου θα εμφανιστεί σε ένα gala για το National Hellenic Museum στο Chicago και στις 20 Μαϊου θα βρεθεί κοντά στους φίλους της στην Αστόρια της Νέας Υόρκης στο Melrose Ballroom, μιας και το Hotel Ermou αξίζει να φτάσει ακόμη και Αμερική!!! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τη συναυλία στο Melrose Ballroom 

fannatics.gr

Anna Vissi - Ola Ellinika Limassol (05,06/05/2016) - Limassol