Friday, January 26, 2007

Ούτε για ...δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο για τις 3 εμφανίσεις της Άννα Βίσσης στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ

Ούτε για ...δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο για τις 3 εμφανίσεις της Άννα Βίσσης στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ ( καπου στις 22,000 εισιτήρια).Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το 20μελές συγκρότημά της βρίσκονται από χθες στη Μελβούρνη.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ", δήλωσε στο "Νέο Κόσμο" ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Ταγκαλάκης.Η ίδια η Βίσση εξέφρασε την βεβαιότητα ότι "αυτές οι συναυλίες θα είναι οι καλύτερες" που έχει δώσει ποτέ στην Αυστραλία.
"Βαριέμαι κάνοντας τα ίδια πράγματα. Οι θεατές θα πρέπει να αναμένουν μια απρόβλεπτη συναυλία. Θα ακούσω και τις επιθυμίες του κοινού και όπου είναι δυνατόν θα τις ικανοποιήσω. Το κοινό μπορεί να κάνει "παραγγελίες" κι ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει πρόβες σε κάποιο τραγούδι θα το πούμε".Η κορυφαία ερμηνεύτρια δηλώνει "γεμάτη ζωή και ενέργεια" και έτοιμη "να τα δώσει όλα στην πίστα"."Το κοινό της Αυστραλίας μου έχει δείξει πολλή αγάπη στο παρελθόν και έρχομαι ορεξάτη για να την ανταποδώσω" είπε.
Σε σχετική ερώτηση για την εμφάνισή της πρόσθεσε: "Δεν είμαι μωρό και δεν κάνω το μωρό. Αισθάνομαι νέα όμως. Προσέχω τον εαυτό μου αλλά αποφεύγω τις υπερβολές. Και επειδή αισθάνομαι καλά, αυτό φαίνεται και στην εξωτερική μου εμφάνιση".Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της "τυχερό", δεν σταματά στις "μιζέριες" κάνει γνωστό πως ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ.

Monday, January 22, 2007

nea komatia apo ton sfera (paleotera komatia mixarisamena)


i etimasies gia to megaro mousikis ksekinisan apo tin omada tis Annas Vissi dokimazontas diafora mixarismata se paleotera komatia tis Annas

katevaste digma pou pezi o Sfera 102,2 :


Thursday, January 18, 2007

Pomodoro -- ANNA

Η Άννα Βίσση σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στο ciro’s Pomodoro restaurant, πολύ ευδιάθετη τραγούδησε 5 δικά της κομμάτια και μίλησε με τους θαμώνες του μαγαζιού.

Μέγαρο Μουσικής -- Νέα



18 jan 2007:
Οι εμφανίσεις της Άννας έχουν ως εξής
Μέγαρο μουσικής Αθήνα : 5 / 6 / 7 Ιουνίου 2007
Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκη: 9 / 10 / 11 Ιουνίου 2007


08 jan 2008:
ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΟ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΤΗ ΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΑΡΑΛΥΩ

Wednesday, January 10, 2007


I ANNA VISSI THA EFANIZETE META
TO PASXA STO MEGARO MOUSIKIS
GIA MERIKES PARASTASIS. TA ESODA APO
AFTES TIS PARASTASIS THA DIATETHOUN
GIA FILANTHROPIKOUS SKOPOUS

Me vlepo pali Athina sintoma ;)

ANNA VISSI I MIA KE MONADIKI


Australian Tour [05.11.2006]
Anna Vissi will be touring in Australia in January 2007!
Here the dates:
25/1 at Metro - MELBOURNE
26/1 at Melbourne Showgrounds - MELBOURNE
27/1 at Entertainment Centre - SYDNEY