Wednesday, October 12, 2011

Αννα Βισση - Όσο έχω φωνή - Επεισόδια - videos






12 comments:

ANNArxikos said...

Gia na min tous to klepsoume evalan to logo mbrosta? Stravwthika mia wra!

Kata ta alla, teleio to programma! paroti sou leei kapoia idiwtika pragmata, to kanei me takt kai evaisthisia!

Νίκη Κάρτσωνα said...

Δε ξέρω πόσες είδατε χθες το βράδυ την Άννα Βίσση και δε ξέρω ποια είναι η γνώμη σας, εμένα όμως μου άρεσε πολύ. Καταρχάς αυτό που είδα ήταν αληθινό. Καθόλου στημένο, ζωντανό, συγκινητικό με καλή διάθεση από όλους, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Πιστεύω πως μόνο η Άννα θα μπορούσε να τσαλακωθεί και να μιλήσει για τη ζωή της, βάζοντας μέσα όλα τα υλικά ενός ριάλιτι. Καθημερινή ζωή, έρωτες, κλάμα, άσχημες στιγμές, σχέσεις ζωής, γονείς, φίλη, αδερφή, κόρη, τσακωμοί και όλοι να μιλάνε αληθινά χωρίς περιορισμούς.

Anonymous said...

Eλπίζω να έχει μιλήσει κι ο Καρβέλας στο "reality" αυτό! Θα είναι ξεφτίλα να μην έχει πει τίποτα!

Anonymous said...

episodio 2 :

Ακόμα περισσότερο στην ζωή της Άννας Βίσση μπαίνει το δεύτερο επεισόδιο του «Όσο Έχω Φωνή» που θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Το πρώτο επεισόδιο τελείωσε με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ετοιμάζεται να κάνει εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές.

Σύμφωνα με το TV Zάπινγκ, η κάμερα θα βρίσκεται εκεί αλλά και μέσα στο χειρουργείο για να καταγράψει τις στιγμές και όλα τα συναισθήματα της ερμηνεύτριας που προσεύχεται να πάνε όλα καλά.

Η ανάρρωση της λίγες μέρες μετά συνδυάζεται με την συνάντηση της με την Πατρίτσια Φιλντ την ενδυματολόγο-σχεδιάστρια της σειράς «Sex and the city».

Οι δύο τους θα πάνε στο σπίτι της Πατρίτσια και θα μιλήσουν για όλα, πριν κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Anonymous said...

Οι διάσημοι φίλοι της Άννας μας είπαν:
Κατερίνα Ζαρίφη: Την αγαπώ, σκίζω τα μπλουζάκια μου, είμαι Βισσική του κερατά, ουρλιάζω γι αυτήν, πεθαίνω! Είναι η ΆΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και μετά οι υπόλοιποι είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι ΘΕΑ!
Νίκος Γκάνος: Θέλω πολύ να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση και θέλω να γίνει το συντομότερο,την ακούω απο 15 χρονών
REC: Είναι ο πιο αληθινός άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει ποτέ, τη...ν αγαπάμε, τη λατρεύουμε, είμαστε fans της 100%
Νίκος Γεωργιάδης: Η Άννα για μένα είναι η πιο σημαντική καλλιτέχνης στο χώρο της, είναι ένας άνθρωπος που αν βρισκόταν στην Αμερική θα ήταν καλλιτέχνης παγκοσμίου μεγέθους. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μιλήσεις κανονικά μαζί του! Μ΄αρέσει η Άννα γιατί έχει μια μαγκιά και ένα αέρα που δεν τα συναντάς συχνά και ενώνει την ανατολή με τη δύση μέσα της!
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Το "ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ" είναι οτι καλύτερο έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, είναι απλό, ανθρώπινο, αληθινό και πάνω απ'ολα αυτό που είναι η Άννα. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα αυτές τις ανθρώπινες στιγμές, συγχαρητήρια σε όλους και στην ίδια! Συγκινήθηκα, έκλαψα γιατί την Άννα τη ζω απο μέσα εδω και 15 χρόνια και πιστεύω πως είναι οτι καλύτερο μπορούσε να της συμβεί! Η Άννα Βίσση είναι μεγάλη υπόθεση!

Anonymous said...

PRIME TIME 12/10/2011 - Πρωτο το "ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΑΛΙ 15-44

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕGA 26,2
ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ANT1 14,5
ΕYΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ MEGA 26,2
ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ALPHA 27
GREY'S ANATOMY ANT1 18
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ. STAR 13,2
ΗUMAN TARGET STAR 14,8

Anonymous said...

Αν το πρώτο επεισόδιο σας άρεσε, ετοιμαστείτε στο δεύτερο μέρος του ''Όσο έχω φωνή'' στον ALPHA να ζήσετε μεγάλες συγκινήσεις...

Η Άννα Βίσση ξεδιπλώνεται και ''ανοίγεται'' όσο ποτέ άλλοτε...Τσαλακώνεται, συγκινείται, αγαπά, αγκαλιάζει αλλά και βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και όλα αυτά με φόντο την καλοκαιρινή της περιοδεία στις ΗΠΑ... Όλο το καλοκαίρι της Άννας Βίσση αποτυπώνεται σχεδόν σε αυτό το επεισόδιο που αναμένεται να σπάσει καρδιές, αρχής γενομένης από το ''USA tour'' της τραγουδίστριας που ξεκίνησε τις πρώτες μέρες του περασμένου Μαΐου και ολοκληρώθηκε στα τέλη του, με μεγάλη επιτυχία. Δεν ήταν και λίγες οι πόλεις της Βόρειας Αμερικής που επισκέφθηκε η Άννα : Βανκούβερ, Σικάγο, Ατλάντα, Λας Βέγκας ήταν μόνο ελάχιστοι από τους μουσικούς προορισμούς της ερμηνεύτριας. Δύο κάμερες την ακολουθούν συνεχώς στα καμαρίνια, την ώρα που κάνει τις πρόβες της, όταν χαλαρώνει, καταγράφουν την επαφή της με το κοινό που την αποθεώνει πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ενα μοναδικό μουσικό ταξίδι με οδηγό την Αννα Βίσση... Μετά την περιοδεία καιρός για ξεκούραση αλλά και θεραπεία. Η Άννα επιστρέφει στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της που βρίσκεται εκεί, ενώ θα κάνει και την περίφημη εγχείριση στις φωνητικές της χορδές. Η κάμερα της εκπομπής θα είναι μαζί της λίγο πριν την επέμβαση αλλά και μέσα στο χειρουργείο για να καταγράψει τις στιγμές και όλα τα συναισθήματα της ερμηνεύτριας που προσεύχεται να πάνε όλα καλά...Και πηγαίνουν. Η ανάρρωση της λίγες ημέρες μετά συνδυάζεται με τη συνάντησή της με την εκκεντρική Ελληνοαμερικάνα Πατρίτσια Φιλντ, τη διάσημη ενδυματολόγο-σχεδιάστρια της αμερικάνικης σειράς Sex and the City που λάτρεψαν -και λατρεύουν-εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και θα είναι το πρόσωπο που θα παίξει μεγάλο ρόλο στο επεισόδιο

Anonymous said...

katapliktiki idea, protoporiaki opws panta i vissi mas afise ka8ilwmenous stis o8ones mas na tin kamarwnoume pragmatika iperoxi doulia!!epitelous ena programa ali8ino vgalmeno mesa apo ti zwi mias ali8inis star!osoi to sxoliasan arnitika einai gegonos oti tous trwei i zilia gt 8a i8elan poli k autoi na prwtagonistousan se kati tetoio alla den exoun ta kotsia na to kanoun.alla akoma k autoi den distasan na doun to reality.sinexise annoula i kipros oli mazi s!!!se euxaristoume p iparxeis

Anonymous said...

katapliktiki doulia, iperoxi i vissi gia akoma mia fora mas ka8ilose mprosta stis o8ones na ti kamarwnoume!epitelous ena programa ali8ino, ka8olou kamouflarismeno, protoporiako opws panta i anna itan prwti se ola, p mas dinei tin eukairia na doume ti zwi mias ali8inis star.gia osous to sxoliasan arnitika einai fanero oti zilevoun toso gt 8a i8elan poli na protagwnistousan autoi sti 8esi tis annas alla kaneis mexri twra den to katafere k den eixe ti tolmi na to kanei!!nai i visi tolma na emfanistei k amakigiaristi xwris na komplarei opws kanoun oi perissoteroi/es p anoikoun sto xwro tis dimosiotitas.alla opws k na ti doume einai 8ea auto distixws ponaei pollous.i kipros einai mazi s annoula sinexise oso exeis fwni na mas kaneis perifanous!se euxaristoume p iparxeis!!!!!!

Anonymous said...

ρε παιδια η γυναικα ειναι diva τι να λεε τωρα;ο,τι κανει το κανει με αξιοπρεπεια και σηκωμενο το κεφαλι

Anonymous said...

Gia Mia fora akoma mas afinei kokalo . Einai apla I monadiki star tis elladas

Anonymous said...

http://antidoto1980.blogspot.com/2011/11/blog-post_24.html