Tuesday, February 27, 2007

OSCARS - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ





(27/02/2007)
Η Άννα Βίσση ήταν εκεί, μπορεί να μην πέρασε από το κόκκινο χαλί αλλά βρισκόταν στην αίθουσα μαζί με την Patricia Field (από το κόκκινο χαλί περνούν μόνο συγκεκριμένα άτομα – για συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις κτλ).
Να πούμε ότι τa μαλλίa της Άννας επέστρεψαν στο καστανόξανθο ιδικά για την βράδια των OSCARS.

(23/02/2007)
Η γνωστή μισή ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Patricia Field από Nέα Υόρκη (καταγωγή από την Λέσβο και Κωνσταντινούπολη). Είναι υποψήφια για oscar καλύτερων κοστουμιών για την ταινία The Devil Wears Prada.
Η Patricia Field ζήτησε από την πολύ καλή της φίλη Άννα Βίσση να την συνοδεύσει στην απονομή. Η Άννα τιμώντας την φίλη της ταξιδεύει για Los Angeles, όπου θα παραστεί στην τελετή απονομής.

http://en.wikipedia.org/wiki/Patricia_Field
http://www.oscars.com/nominees/?pn=detail&nominee=TheDevilWearsPradaCostumeDesignNominee

Tuesday, February 13, 2007

Άννα Βίσση : Eπιστροφή

Η Άννα Βίσση αυτή την περίοδο ετοιμάζετε για την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα της Αθηνάς. Γυμνάζετε εντατικά, και η διατροφή της αυτή την περίοδο αποτελείτε αποκλειστικά από σαλάτες, λαχανικά και λευκό κρέας στον ατμό. Να πούμε επίσης ότι έχει αλλάξει το χρώμα το μαλλιών τις από το καστανόξανθο σε κόκκινο, και ότι αυτό το χρώμα θα αλλάξει και πάλι αφού αναμένετε και αλλαγή γενικού στυλ στα μαλλιά της. Να πούμε ότι η Άννα σε ένα ταξίδι αστραπή που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, έχει επιλέξει μερικά κομμάτια τα οποία της πρότεινε γνωστός σχεδιαστής και φίλος της Άννας. Τα κομμάτια αναμένονται σύντομα στην Αθήνα. Πάντως το νέο στυλ της Άννας έχει να κάνει και με τις εμφανίσεις της στο μέγαρο μουσικής.

Tuesday, February 6, 2007

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2007 - CIRO's POMODORO - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ





*************************************************************************************************************************************************
ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΤΟ Ciro's Pomodoro. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ciro's Pomodoro Athens, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ Ciro's Pomodoro Thessaloniki. ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (Μπορεί να αλλάξουν) ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ
17 feb 2007, Ciro's Pomodoro Thessaloniki (Πολύ καλός Φίλος – Χ. Πανάς)
18 feb 2007, Ciro's Pomodoro Athens
(photos of Anna few years ago)

Thursday, February 1, 2007

ANNA VISSI - NEW ALBUM - ETIMASIES



Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟY ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΣΚΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΡΑΔΩΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.

ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣEI ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΙΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ).

ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ, ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΛΑΙΚΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΛΑΙΚΑ, ΕΘΝΙΚ, ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ... ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, Ο ΔΙΣΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.