Tuesday, June 30, 2009

Βίσση, Μητροπάνος και Χατζής στο Ηρώδειο

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τη συναυλία της Άννας Βίσση το Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστης Αναπήρων.

skai.gr

Anna Vissi – Αποψε αρχιζει το «APAGOREVMENO TOUR»



Ξεκινά απόψε το μεγάλο TOUR της Άννας Βισση στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, με μια μεγάλη συναυλία που αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότερες από 5500 fans. Πολύ μικρός αριθμός εισιτηρίων έχει φυλαχτεί και αναμένεται να διατεθεί προς πώληση στην είσοδο του θεάτρου.

Καλή Επιτυχία ΑΝΝΑ

Monday, June 29, 2009

Άννα Βίσση - On the road again!

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Άννα Βίσση, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πολυαναμενόμε­νο «Απαγορευμένο Summer Tour 2009», με πρεμιέρα στην Αθήνα στο Θέατρο Βράχων, στις 30 Ιουνίου.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, τον Ζερ­μέν Μπράουν (έχει επιμεληθεί τις χορογραφίες των live εμφανίσεών της, αλλά θα εμφανιστεί και ως guest star για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλευρό της Άννας) και τη σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος, έκαναν πρόβες στο χώρο του Διογένηs Studio. Η διάσημη ενδυματολόγος και στενή της φίλη, Πάτρισια Φιλντ, μαζί με όλο το team των συνεργατών της προετοι­μάζουν μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, που, σε συνδυασμό με τη μοναδική σκηνική παρουσία της Ελληνίδας perfomer, αναμένεται να κερ­δίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται πολύ θερμό και γεμάτο για τη λατρεμέ­νη Άννα Βίσση, που θα επισκεφτεί περίπου είκοσι συναυλιακούς χώρους σε αντίστοιχες ελληνικές πόλεις. Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου πρόκειται να εμφανιστεί στο Ηρώδειο, ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών στο πλαίσιο συναυλιών για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα, που θα σηματοδοτήσουν τη δυναμική επιστροφή της στην αθηναϊκή νύχτα, θα ξεκινήσουν, όπως όλα δείχνουν, στα μέσα Οκτωβρίου.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

yupi.gr

Anna vissi - super star hristina lambiri - Siga mi katso na skaso SYNENTEFKSI


H Βίσση στον Θέμο


"Η Αννα σχολίαζε, κάγχαζε, νοσταλγούσε και δάκρυζε, αφήνοντας όλες τις ιδιότητές της να ξετυλιχτούν. Εκεί που την έβλεπες να διασκεδάζει, υποστηρίζοντας ότι «αν ήμουν λεσβία θα είχα δεσμό με την Παπαρίζου και θα παντρευόμουν την Αρβανιτάκη», σοβάρευε γιατί...
«πριν από λίγο καιρό είχα κουραστεί να βλέπω τον εαυτό μου», ξαναχαμογελούσε φέρνοντας στο μυαλό απίστευτες σκηνές πάθους με τον Καρβέλα και βούρκωνε καθώς ταξίδευε στην εποχή που άκουγε για πρώτη φορά τη φωνή της στο βινίλιο. Αυτή η άλλη Βίσση δεν εντυπωσίασε μόνον όσους βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό. Το ίδιο θα κάνει και το βράδυ της Τρίτης, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο τη φετινή σεζόν του «ΟΛΑ 9»."

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Sunday, June 28, 2009

H ANNA ΒΙΣΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SOUNDTRACK TOY SEX AND THE CITY 2 - yupi.gr

Η ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ @ Multirama PC E

Την Τέταρτη 1 Ιουλίου 2009 στις 18:00,η απόλυτα λατρεμένη,Άννα Βίσση και το Κοσμοράδιο 95,1 επισκέπτονται το κατάστημα Multirama PC Expert Τσιμισκή 109, Θεσσαλονίκη.Η Άννα Βίσση θα παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο.

starnews.gr

cosmoradio.gr

Friday, June 26, 2009

Thursday, June 25, 2009

Mad Video Music Awards 2009!







Μια βραδιά γεμάτη μουσική, λάμψη και πολλές εκπλήξεις!

O Θέμης Γεωργαντάς στάθηκε για ακόμα μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και κράτησε αμείωτο το κέφι με έξυπνα σχόλια αλλά και πετυχημένες συζητήσεις με τους καλλιτέχνες!

Όλοι οι αγαπημένοι celebrities και stars βρέθηκαν εδώ! Στην έκτη απονομή των Mad Awards! Μια μαγική, καλοκαιρινή βραδιά, αφιερωμένη στη μουσική!

Δείτε ποιοί κέρδισαν τα βραβεία
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΙΚΟ: Όλα Για Σένα - Νίκος Οικονομόπουλος
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - POP: Πυροτεχνήματα - Έλενα Παπαρίζου
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΕΝΤΕΧΝΟ: Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ - Ελευθερία Αρβανιτάκη
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ROCK: Πάνω Απ’ Όλα - Μύρωνας Στρατής
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - HIP HOP : Πριν Σε Γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα) - Stavento Feat. Shaya
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ALTERNATIVE: Shine - Cyanna
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: Σάκης Ρουβάς
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ: Έλενα Παπαρίζου
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: Δήμος Αναστασιάδης
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Κάνεις Λάθος - Μάρω Λύτρα & TNS
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ: Onirama
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Σάκης Ρουβάς
VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πυροτεχνήματα - Έλενα Παπαρίζου
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP: White Room Ανάποδα - Μιχάλης Χατζηγιάννης
SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Τώρα - Lava Feat. Κατερίνα Στικούδη
FASHION ICON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μπορείς Απόψε Να Βγεις Μ’ Όλες Τις Τσ…ες Της Γης Στην Πυρά - Άννα Βίσση
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ-ΑΤΑΚΑ: Μπορείς Απόψε Να Βγεις Μ’ Όλες Τις Τσ…ες Της Γης Στην Πυρά - Άννα Βίσση

Βίσση- Παπαρίζου : Πού συναντήθηκαν μετά τα Mad Awards;

Αμέσως μετά το τέλος των 6ων βραβείων Mad, η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από το θέατρο Βράχων μαζί με τους συνεργάτες της.

Στην έξοδο την περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία, όχι μόνο για της ζητήσουν να σχολιάσει τη μεγάλη νίκη της (κέρδισε τα περισσότερα βραβεία) αλλά και να τη ρωτήσουν για την πλαστική που έκανε στο στήθος και αποκάλυψε με γενναιότητα στο Pink Woman που κυκλοφορεί. «Και πριν την έναρξη το ίδιο με ρωτήσατε!» είπε γελώντας. «Γιατί δεν ρωτάτε και τα άλλα κορίτσια μέσα;».

Στη συνέχεια η 27χρονη Ελληνίδα σταρ αποφάσισε να πάει με τον σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη και τον Φωκά Ευαγγελινό για φαγητό στο Kalamaki Kolonaki. Εκεί εξάλλου βρίσκονταν ήδη και οι καλοί της φίλοι, Stavento. Η συντροφιά όμως έμελλε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αφου το ίδιο μαγαζί είχαν επιλέξει και η Άννα Βίσση και η Πατρίσια Φιλντ με την παρέα τους! Ανάμεσά τους διακρίναμε τη στιχουργό Ελεάννα Βραχάλη, τη σκηνοθέτη Χριστίνα Κρόκος, τον Αμερικάνο χορογράφο της, τον Αντρέα Κουρή, τον Φώτη Σεργουλόπουλο , τη Βέρα Μπούφη και τη γνωστή κοσμικογράφο, Χριστίνα Πολίτη. Γρήγορα οι δυο παρέες έγιναν μία, και σχολίαζαν μέχρι τα ξημερώματα όλα όσα έγιναν στα βραβεία.

yupi.gr

Άννα Βίσση: "Δε φτάνουμε ποτέ το απόλυτο!" - Συνέντευξη Άννας στις Ανατροπές

Η απόλυτη σταρ στη Σαλαμίνα. Η Άννα Βίσση είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο όνομα των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο νησί. Ίσως γιατί είναι η μόνη συναυλία που θα δώσει στον Πειραιά; Ίσως γιατί δεν έχει ξανατραγουδήσει στη Σαλαμίνα. Ίσως γιατί κουβαλά πίσω της το μύθο και τα μουσική ιστορία 35 χρόνων; Γεγονός είναι πως η ανακοίνωση και μόνο του ονόματός της έχει προκαλέσει ήδη πυρετό στους απανταχού εντός και εκτός Σαλαμίνας θαυμαστές της, ενώ βροχή τηλεφωνημάτων δέχεται η διοίκηση του Αμπελακιακού, που διοργανώνει τη συναυλία, προκειμένου να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήρια.

Στις 16 Ιουλίου λοιπόν η Άννα Βίσση στο Ευριπίδειο Θέατρο. Κάπου μεταξύ των συναυλιών της, που ήδη έχουν αρχίσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό και κάπου ανάμεσα σ΄ ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, βρήκαμε για λίγο την πιο πολυσυζητημένη ελληνίδα σταρ και εξασφαλίσαμε μια αποκλειστική συνέντευξη για τους αναγνώστες της εφημερίδας μας.

Από το Θεοδωράκη στον Καρβέλα, από τη «Μεθυσμένη Πολιτεία» στο «Δώδεκα» κι από τους «Δαίμονες» στη «Μάλα» και τώρα στο «Απαγορευμένο», που αισθάνομαι πως για ακόμη μια φορά σηματοδοτεί κάτι νέο στην καριέρα σας. Έχετε αποδείξει ότι σας αρέσει να ρισκάρετε και να πέφτετε στα βαθιά. Τι συμβαίνει τελικά; Θεωρείτε κάποια στιγμή πως ό,τι είχατε να δώσετε σ΄ ένα είδος το δώσατε και «πάμε γι΄ άλλα» ή είναι θέμα εξέλιξης του καλλιτέχνη; Και δεν μπορεί αυτή η εξέλιξη να γίνει μέσα απ΄ αυτά που τον έχουμε συνηθίσει πράγμα που, ενδεχομένως, θα αποτελούσε και για τον ίδιο πιο ‘ασφαλή’ δρόμο;

Δεν νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε για ασφαλείς δρόμους και εικόνες στις οποίες με έχετε συνηθίσει μετά από μία πορεία 35 χρόνων. Οποιοσδήποτε καλλιτέχνης έχει μία τέτοια διάρκεια, έχει και την αντίστοιχη ποικιλία συνεργασιών. Από μικρό κοριτσάκι εξελίσσομαι ανάλογα με τις εποχές και τις τάσεις τους και αυτό που σίγουρα αποφεύγω σαν άνθρωπος στα πάντα είναι να μένω στάσιμη ή κολλημένη στο παρελθόν.

Αλήθεια, η «απόλυτη σταρ» ένιωσε ποτέ ότι έχει φτάσει το …απόλυτο στη δουλειά της;

Το “απόλυτη”, το οποίο έχει καταλήξει και το καινούργιο μου παρατσούκλι μετά το “θεά” και άλλα διθυραμβικά, μού το έχει “απονείμει” το κοινό που με αγαπάει. Αυτή η “απόλυτη” αγάπη είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα, όμως θεωρώ ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να λέει πως έχει φτάσει το απόλυτο στη δουλειά του γιατί είναι σαν να αποδέχεται ότι δεν μπορεί να εξελιχτεί…

Μέσα στο Μάιο είχαμε το φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Γι΄ άλλους ευκαιρία για μουσική πανευρωπαϊκή συνάντηση γι΄ άλλους πανηγυράκι εύκολων και εύπεπτων ρυθμών. Σεις έχετε πολλές εμπειρίες από Γιουροβίζιον, η τελευταία μάλιστα πρόσφατα. Φέτος είχαμε τη δεύτερη μέσα σε μια πενταετία συμμετοχή του Σάκη Ρουβά αλλά είχαμε και την εμφάνιση της Πατρίσια Κάας. Θεωρείτε τελικά πως η συγκεκριμένη διοργάνωση βοηθά ή κάνει ζημιά σ΄ ένα φτασμένο καλλιτέχνη, ιδιαίτερα όταν, όπως στις παραπάνω περιπτώσεις τα πράγματα έδειξαν, μόνο το μεγάλο όνομα δεν αρκεί πάντα;

Έχω πάει τρεις φορές στη Eurovision και κάθε φορά ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός με ειδικό ταμπεραμέντο και δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ποιους βοηθά ή ποιους ζημιώνει. Εγώ δέχθηκα να συμμετέχω στη Eurovision κυρίως διότι ήταν η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός γινόταν στην Ελλάδα. Αυτό το σκεπτικό έχουν και οι φτασμένοι καλλιτέχνες που δέχονται να διαγωνιστούν. Η Eurovision αφορά κυρίως νέα ταλέντα, όπως τότε ήταν οι Abba, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί που βρέθηκαν διαμέσου του διαγωνισμού στα ουράνια.

Η σχέση σας με την πολιτική ποια είναι; Πολλοί ξένοι συνάδελφοί σας δραστηριοποιούνται πια έντονα τα τελευταία χρόνια και δανείζουν τη φωνή τους σε πρωτοβουλίες με στόχο την εξάλειψη της πείνας ή την προστασία του περιβάλλοντος. Σκέφτεστε να συμμετέχετε σε κάτι αντίστοιχο;

Αν γίνει κάτι αντίστοιχο και στη χώρα μας πολύ ευχαρίστως και θα μπορούσα να συνεισφέρω ουσιαστικά.

Μετά τα τελευταία ανοίγματά σας με συναυλίες και ηχογραφήσεις άλμπουμ στο εξωτερικό – και μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν κάποια τραγούδια σας έφτασαν στα ξένα top –υπάρχει περίπτωση η Άννα Βίσση να φύγει από την Ελλάδα; Γιατί τις αλλαγές τις έχετε στο αίμα σας…

Ανά καιρούς περνούσα πάντα μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό, ώστε να επαναφορτίζω τις μπαταρίες μου με τους δικούς μου ρυθμούς, όμως η βάση μου ήταν και θα είναι πάντα στην Ελλάδα. Το Los Angeles είναι το αγαπημένο μου μέρος γιατί συνδυάζει τα καλά της χώρας μας με τα καλά της Αμερικής και εκεί αισθάνομαι πραγματικά ελεύθερη. Η αλλαγή ‘βάσης’ με ξεκουράζει ώστε να βλέπω τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα. Φέτος μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με καταξιωμένους ανθρώπους από το χώρο της διεθνούς μουσικής όπως ο Patrick Leonard που έχει γράψει για τη Madonna και o Glen Ballard. Οι συνεργασίες προέκυψαν μετά από σκληρή δουλειά και ψάξιμο. Το χρωστούσα στον εαυτό μου αυτό. Δουλεύω πια σε ένα άλλο επίπεδο με μία ομάδα που έχω επιλέξει και θεωρώ “απόσταγμα” ποιότητας. Στο «Απαγορευμένο», που είναι και εξελίσσεται σε όλο και πιο λατρεμένο, λειτούργησε τέλεια η σύμπραξη μία γυναικοπαρέας με ξεχωριστές και πικάντικες προσωπικότητες..

Πείτε μας, γι΄ αυτό το καλοκαίρι θα δώσετε συναυλίες εντός των ελληνικών τειχών; Και πότε θα σας δούμε στη Σαλαμίνα;

Η καλοκαιρινή μου περιοδεία ξεκινά δυναμικά από την Αθήνα, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων.. Έχω τρομερή όρεξη και ενέργεια γι΄ αυτό το tour, που θα είναι το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ! Θα περάσω το καλοκαίρι με τους Έλληνες δίνοντάς τους τον καλύτερό μου εαυτό. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου σας περιμένω όλους στη Σαλαμίνα!

http://www.anatropes.gr/new/

Wednesday, June 24, 2009

VMA Live Streaming

Βραβεία Mad
Τα παραλειπόμενα της βραδιάς


Ήταν μια βραδιά με πλούσιο θέαμα , αλλά ακόμα πιο πλούσιο παρασκήνιο. Αν και όλα κύλησαν -φαινομενικά - ομαλά, δεν έλειψαν κάποιες παρασκηνιακές ίντριγκες.

- Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στις κερκίδες έγινε αφού η Δέσποινα Βανδή είχε οδηγηθεί στα παρασκήνια για να ετοιμαστεί για την εμφάνισή της. Έτσι λοιπόν η μία παρακολούθησε μεν την εμφάνιση της άλλης, αλλά δεν συνάντηση στις κερκίδες δεν έγινε ποτέ. Η Δέσποινα πάντως έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την Άννα onstage. Ήταν χαμογελαστή, σιγουτραγουδούσε τους στίχους και στο τέλος χειροκρότησε θερμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και δεν πήρε βραβείο, η Δέσποινα παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς, σε αντίθεση με την Πέγκυ Ζήνα που αποχώρησε αμέσως μετά την εμφάνισή της.

yupi.gr

-----------------------------------------------------------------------------



Αννα Βισση Fashion Icon
Αννα Βισση Καλύτερος Στίχος - Ατάκα!
"
Καλύτερο Hip Hop Video Clip" που δόθηκε στο τραγούδι "Τα κακώς κείμενα" των Stavento και της Shaya
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ALTERNATIVE για τους Cyanna!
22:42 H Μάρω Λύτρα στη σκηνή με ένα νέο δυναμικό τραγούδι!
Καλύτερο έντεχνο video clip για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το "Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ"
Στη σκηνή τώρα οι Matisse με μια εκπληκτική ερμηνεία και χορευτικό!
Καλύτερο σύγχρονο λαϊκό video της χρονιάς για το Νίκο Οικονομόπουλο!
Και πάσα στη σκηνή με Νέβμα και Nivo και Professional Sinnerz! Σε μια super διασκευή!
Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για την Έλενα Παπαρίζου με το Πυροτεχνήματα!

Μad Awards 2009 - Βίσση- Βανδή και όσα έγιναν στην τελική πρόβα

Τελικά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην τελική πρόβα!

Η πρόβα τζενεράλε για τα βραβεία Mad στο θέατρο Βράχων ολοκληρώθηκε. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που κάποια τεχνικά προβλήματα ή ξαφνικές απαιτήσεις καλλιτεχνών ταλαιπωρούσαν τους διοργανωτές, αυτή τη φορά φαίνεται να πηγαίνουν όλα "ανησυχητικά καλά" όπως τόνισε άνθρωπος που συμμετέχει στη μεγάλη βραδιά.

Φέτος μάλιστα η προσέλευση διασήμων αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού ανάμεσα στους απονεμητές θα βρίσκονται πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Ναταλία Γερμανού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαριέττα Χρουσαλά. Eκεί θα είναι και οι Onirama, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου , ενώ ο Ηλίας Βρεττός θα συνοδεύει όχι τη Ναταλία, αλλά τη Μαρία Ιακώβου. Οι δυο τους ήταν πολύ φίλοι πριν γίνουν ακόμα γνωστοί.

Η Πέγκυ Ζήνα δε θα βρεθεί στη σκηνή μόνη της αλλά συνοδευόμενη από νέο και πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν ένα εντυπωσιακό ντουέτο. Άκρως εντυπωσιακή και η Μάρω Λύτρα ενώ σήμερα έκανε την πρόβα του και ο Δήμος Αναστασιάδης ο οποίος θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με γνωστό και πολύ ανερχόμενο συγκρότημα που βρισκόταν το χειμώνα στο πλευρό δημοφιλή λαϊκού τραγουδιστή στο πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της χρονιάς.

Αλλαγή έκανε την τελευταία στιγμή και η Άννα Βίσση, αφού τελικά δεν θα τραγουδήσει την Κόντρα μαζί με τον Νταν Ουίλσον, αλλά τις επιτυχίες της "Στην Πυρά" και "Αλήτισσα Ψυχή". Η Άννα θα είναι μάλιστα εκείνη που θα κλείσει τη φετινή 6η απονομή με μία εμφάνιση- υπερπαραγωγή ενώ μαζί της θα είναι και ο Ζερμέν Μπράουν, χορογράφος του Τζάστιν και πλέον δικός της, για να απογειώσει το σόου. Το στάιλινγκ της ελληνίδας σταρ επιμελήθηκε η Πατρίσια Φιλντ, φυσικά. Η διάσημη στυλίστρια βρέθηκε μαζί την Άννα στο θέατρο Βράχων.

Υπάρχει, όμως, και άλλη μια σταρ αυτή τη στιγμή στο χώρο και είναι η Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα μαζί με πολλούς χορευτές ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό της σόου. Έκπληξη: η εξέδρα που όταν σηκώνεται σχηματίζει ένα γράμμα με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Λίγο μετά τη Δέσποινα, στη σκηνή ανέβηκε ο Νίνο ο οποίος θα κάνει ντουέτο με συγκρότημα που έχει ήδη αποκτήσει μεγάλο κοινό, κυρίως νεανικό. Η συνεργασία αυτή θα είναι έκπληξη όχι τόσο ως προς τα πρόσωπα που θα συμπράξουν στη σκηνή των βραβείων, όσο για το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν.

Τη βραδιά σκηνοθετεί ο Κώστας Καπετανίδης ενώ η τηλεοπτική της προβολή έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου.

Read more at yupi.gr

Sunday, June 21, 2009

Η Βίσση στον Θέμο

Κι όμως ο Θέμος Αναστασιάδης κρατά τα γερά χαρτιά για το τέλος.
Στην επόμενη εκπομπή του λοιπόν καλεσμένη θα είναι η πάντα απρόβλεπτη Άννα Βίσση και περιμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Μη μας απογοητεύσεις Θέμο!!

Λίγο πριν τα βραβεία του Mad τα φώτα στρέφονται πάνω της, μιας και έχει καιρό να τραγουδήσει και πολλοί θαυμαστές της περιμένουν πώς και πώς.
Τι καλύτερο από μια καλή...προθέρμανση;;

ourgreektv

Anna Vissi - TV Videos

H ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗ REAL LIFE magazine 21.06.09

























fannatics gallery

Tuesday, June 16, 2009

Αννα Βισση, Mad - οι fannatics οργανώνονται

Τα φετινά βραβεία Mad πλησιάζουν και οι fannatics οργανώνονται.

Το επίσημο Fan Club της Άννας Βισση διοργανώνει συνάντηση την Τετάρτη 17/06/09 η ώρα 20:00 στο
Αστεροσκοπείο
Τηλ: 2103465291, 2103422701
AKAMANTOS 7, ΘΗΣΕΙΟ

Σκοπός της συνάντησης είναι η οργάνωση και ο συντονισμός για τα φετινά βραβεία Mad. Το fan club θα μοιράσει δωρεάν αριθμό εισιτηρίων για τα μουσικά βραβεία Mad, και μπλουζάκια.


fannatics.gr

Friday, June 12, 2009

Anna Vissi - My message to all my friends!! Summer Tour 2009

Anna Vissi: My message to all my friends!! Get ready for my Summer Tour!


Η 'Αννα Βίσση περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με συναυλίες γεμάτες ενέργεια, πάθος και ένταση. Διαβάστε παρακάτω όλο το πρόγραμμα των συναυλιών της για το καλοκαίρι 2009.

Wednesday, June 10, 2009

Αννα Βισση - Απαγορευμένο Summer Tour


Διάθεση Εισιτηρίων στα Metropolis¨
πληροφορίες τηλεφωνείστε: 210 68 91 076
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 801-11-60000



Monday, June 8, 2009

Άννα Βίσση – Προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας



















Buy tickets online, for the concert of Anna Vissi in Athens
Αγοράστε εισιτήρια online για την συναυλία της Αθήνας στις 30/06/2009 Here/Εδώ

Άννα Βίσση – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη – 2 Ιουλίου 2009






























Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τα METROPOLIS
Τσιμισκή 33
Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24 - Ελλάς
Τηλ : 2310 - 250.072-250.074

Visit Fannatics Gallery

Friday, June 5, 2009

Σαββατοκύριακο εκλογών: Ψηφίζουμε Όλοι το ίδιο κόμμα... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ MAD-ly

Elections Weekend – We Vote Anna Vissi MADly

Βίσση,Βανδή - Ποια από τις δύο ακύρωσε την έμφανισή της στα βραβεία του MAD;



Το πρώτο δημοσίευμα που τις ήθελε σε κόντρα -με αφορμή τις ομοιότητες στην εξωτερική τους εμφάνιση- βγήκε το καλοκαίρι του 1998, όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε στα Αστέρια και η Δέσποινα Βανδή στο Ribas. Τον επόμενο χειμώνα (1999), η πρώτη έφυγε στο Λονδίνο και η δεύτερη εμφανίζονταν στο Γκάζι (στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν την περασμένη χρονιά η Άννα Βίσση). Οι μέχρι τότε συνεργάτες της Άννας Βίσση, ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός και ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης, συνεργάστηκαν με τη Δέσποινα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα Μέσα που ήθελαν την Άννα θυμωμένη μαζί τους - έκτοτε δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους. Για την ακρίβεια, το 2000 ο Παντελιδάκης αποπειράθηκε να συνεργαστεί με τη Δέσποινα στο Rex και με την Άννα στο Fever. Μόλις το έμαθε όμως ο Καρβέλας τον απέλυσε, παρόλο που τα σκηνικά ήταν σχεδόν έτοιμα!

Η Δέσποινα Βανδή δήλωνε τότε στο DownΤown: «Η Άννα Βίσση είναι τριάντα χρόνια στο τραγούδι ενώ εγώ δεν είμαι καν τριάντα χρονών» ανοίγοντας έτσι μια πληγή, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανοιχτή.

Αργότερα, όταν η Άννα συνεργάζεται επί σκηνής με την Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα αιωρείται πάνω από τους θαμώνες του Rex ερμηνεύοντας το πιο εμπορικό single όλων των εποχών (Υποφέρω). Η Καίτη δηλώνει ειρωνικά στον Χατζηνικολάου : «Εμείς ούτε θα πετάμε ούτε θα κολυμπάμε, θα τραγουδάμε».

Η κόντρα κορυφώνεται το Δεκέμβρη του 2001 όταν η Δέσποινα εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του δήμου Θεσσαλονίκης με το περιβόητο κόκκινο φόρεμα του Lacroix που φοράει η Άννα σε εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού. Λίγο μετά η Δέσποινα εμφανίζεται στην απονομή τετραπλής πλατίνας για το «Γεια» στο Central που ανήκει στο συνέταιρο της Άννας στο Pomodoro, Χρύσανθο Πανά.

To 2004, o Νίκος Καρβέλας πυροδοτεί ξανά την κόντρα λέγοντας: «Η Δέσποινα αντιγράφει χρόνια την Άννα Βίσση. Είναι η πιο καλή μίμος της Άννας, της δίνω συγχαρητήρια». Το 2005, η κόντρα ανατροφοδοτείται, καθώς το τραγούδι «Κανένας» της Βίσση θυμίζει το «Ακαταμάχητη Έλξη» που είχε τραγουδήσει πρώτη η Βανδή. Η Άννα απαντάει: «Οι νότες είναι εφτά, λογικό να μοιάζουν κάποια κομμάτια μεταξύ τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Φοίβος και άλλοι συνθέτες έχουν αντιγράψει τον Καρβέλα». Και συνεχίζει: «Δεν νομίζω ότι θα συζητούσα την πρόταση για να σχήμα Βίσση-Βανδή, επειδή έχω ξεφύγει πολύ από τη λογική να κάνω obviously εμπορικά πράγματα».

Έκτοτε η κόντρα δεν συνεχίστηκε. Πριν από λίγες μέρες, ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε στο «Κους Κους» του Alpha ότι στα βραβεία του MAD στις 24 Ιουνίου, θα παρευρεθούν και οι δύο Ελληνίδες σταρ. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του yupi, η Δέσποινα Βανδή δεν θα εμφανιστεί τελικά στο θέατρο Βράχων, αφού θα είναι απασχολημένη με την περιοδεία που θα κάνει σε όλη την Ελλάδα με τους Goin' Through (οι οποίοι πλαισίωναν την Άννα στην τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!).

(Την επόμενη εβδομάδα η Δέσποινα θα μετακομίσει με την οικογένειά της στο νέο της σπίτι στο Κεφαλάρι και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει).

Απο yupi.gr

Wednesday, June 3, 2009

Άννα Βίσση, Νέο Video Clip – «Αλήτισσα Ψυχή»

Αυτό είναι το νέο video clip της Άννας Βίσση από το άλμπουμ "Aπαγορευμένο". Το τραγούδι «Αλήτισσα ψυχή» οπτικοποιηθικε στην Αριζόνα στο monument Valley υπό την σκηνοθεσία της Christine Croco και styling της Patricia Field. Enjoy !!!


Άννα Βισση – Αλήτισσα Ψυχή, Νέο Video Clip – Star Channel



Anna Vissi, new Video Clip - "Alitissa Psichi", Star Channel
New Video Clip
Coming soon…

Βίσση- Βανδή, Για πρώτη φορά μαζί στα βραβεία του MAD!

Κάθε απονομή των βραβείων του MAD συζητιέται πολύ ενώ απογειώνει πολλά τραγούδια κάνοντάς τα επιτυχίες. Στη φετινή απονομή τα φλας και οι κάμερες θα πέσουν πάνω στις δύο μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας. Άλλωστε για πρώτη φορά θα βρεθούν και οι δύο στην ίδια απονομή.

Τα προηγούμενα πέντε χρόνια, όταν η Άννα Βίσση εμφανιζόταν στη σκηνή για να τραγουδήσει, η Δέσποινα Βανδή έλειπε από την απονομή, και αυτό συνέβαινε και αντίστροφα. Φέτος, η Άννα θα τραγουδήσει μαζί με τον Νταν Ουίλσον και η Δέσποινα θα την παρακολουθήσει. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνει η Δέσποινα Βανδή, αλλά το γεγονός ότι θα βρεθούν Βίσση και Βανδή στην ίδια απονομή αποτελεί, ούτως ή άλλως, είδηση.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» και αποκάλυψε κάποια από τα ονόματα που θα εμφανιστούν. Η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου θα είναι εκεί, όπως και ο Σάκης Ρουβάς στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη Eurovision.

Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Άννα και η Δέσποινα θα βρεθούν στον ίδιο χώρο. Το 2005 είχαν εμφανιστεί, με διαφορά λίγης ώρας, στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου για τα 10 χρόνια του Nitro. Οι άνθρωποί τους είχαν φροντίσει τότε να τις κρατήσουν σε απόσταση, ώστε να μην έχουν καν οπτική επαφή μεταξύ τους. Όταν μάλιστα κάποιοι κοινοί τους φίλοι αποπειράθηκαν να τις συστήσουν, ο Ηλίας Ψινάκης που συνόδευε τη Δέσποινα, τη φυγάδευσε κυριολεκτικά έξω από το κλαμπ, πριν η ίδια καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν η εποχή που ο Ηλίας δεν μιλιόταν με την Άννα, αν και οι δυο τραγουδίστριες ήθελαν να γνωριστούν!

from http://www.yupi.gr/gossip/c10235/Bissh-_Bandh.html

funny interesting videos

Tuesday, June 2, 2009

Άννα Βισση στο ΟΑΚΑ, τελικός: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός


Η Άννα Βισση παραβρέθηκε χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό στο basket μεταξύ του παναθηναϊκού και του ολυμπιακού. Η Άννα που θεωρείτε το γούρι των πράσινων παρακολούθησε με πολύ κέφι την ομάδα της να παίρνει το 11ο πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Άννα πανηγύρισε την νίκη του παναθηναϊκού μαζί που τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.





---------------------------------------------------------------------------------

















Η γουρλού των «πράσινων»! Το 30ό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε προχθές το βράδυ ο Παναθηναϊκός, στο ιδανικό «αντίο» του αρχηγού Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στο «ένθερμο» κοινό που πλημμύρισε το ΟΑΚΑ για να στηρίξει την ομάδα του ήταν από νωρίς το απόγευμα και η Αννα Βίσση. Καθισμένη σε θέση VIP, φορώντας κόκκινο κραγιόν, μαύρο σκισμένο παντελόνι stretch, καουμπόικες μπότες, κίτρινο μπλουζάκι με μαύρες στάμπες, καμπαρντίνα μέχρι τον αστράγαλο και κρατώντας υφασμάτινη τσάντα χιαστί, απόλαυσε κάθε στιγμή του αγώνα. Χειροκροτούσε την ομάδα της κάνοντας το σήμα της νίκης, ενώ οι fans της της έλεγαν πόσο γουρλού είναι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού άρχισε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με τους φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί στο παρκέ και ήθελαν μια φωτογραφία μαζί της! Ασυνόδευτη (κάτι που συνηθίζει), μόνο που δεν έδωσε συναυλία για το «τριφύλλι»! Στις θέσεις των VIPS καθόταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον γιο του Στέργιο και ο Παναγιώτης Κολλημένος από τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, με τον οποίο η Αννα φωτογραφήθηκε.

Περισσότερα στο
espressonews.gr