Monday, May 31, 2010

VOTE ANNA @ MAD AWARDS





VOTE HERE

Ο Καρβελας επιστρεφει . . . με Άννα Βίσση, Πασχάλη Τερζή και άλλους




Έκανε ξανά την ανατροπή! Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε για τον Πασχάλη Τερζή. Ο μουσικοσυνθέτης αποφάσισε να ταράξει άλλη μία φορά στην πολύχρονη καριέρα του τα νερά της δισκογραφίας με το κομμάτι «Δεν έχει η κόλαση φωτιές», το οποίο θα περιλαμβάνεται στην καινούργια δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή. Η πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση του τραγουδιού «Δεν έχει η κόλαση φωτιές» του Πασχάλη Τερζή θα γίνει σήμερα. Σύντομα μάλιστα θα είναι στις προθήκες των δισκοπωλείων και το νέο προσωπικό άλμπουμ του Νίκου Καρβέλα. Επίσης ετοιμάζει καινούργια τραγούδια για την Αννα Βίσση αλλά και για άλλους καλλιτέχνες.

πηγή: Espresso

“Love is on my side” - Άννα Βίσση

“Love is on my side” τραγουδάει η Άννα Βίσση

Απολαύστε το κομμάτι



gossip-tv.gr

Sunday, May 30, 2010

Αναλυτικά ο ρόλος που θα υποδηθεί η Αννα Βίσση στο ''Μίλα μου βρώμικα''...

Σκηνές από τη ζωή της στο σπίτι της θα παρακολουθήσουμε στη γκεστ εμφάνιση της, την Άννα Βίσση, στο Μίλα μου βρώμικα, που επιτέλους έρχεται.

Σε ένα σημεία της Αθήνας, στα βόρεια προάστια συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα της διάσημης Άννας Βίσση. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια, εξάλλου, είναι από τις αγαπημένες των κοριτσιών αλλά και των ανδρών του Bar Ba Δήμου"- μην ξεχνάμε ότι είναι μία πολύ ωραία γυναίκα. Ενώ, λοιπόν, θα παρακολουθούμε σκηνές από τη ζωή της στο σπίτι της, θα τη δούμε να παθαίνει ένα ατύχημα. Δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά θα της κοστίσει ακριβά, γιατί, όταν συνέλθει, δεν θα θυμάται απολύτως τίποτα: Ούτε ποια είναι, ούτε που πάει, ούτε τη διεύθυνση της. Ζαλισμένη καθώς θα είναι, ο δρόμος της θα τη φέρει στο Γκάζι και συγκεκριμένα έξω από το μαγαζί. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Σωτήρης και η υπόλοιπη παρέα και τη βάζουν μέσα στο μπαρ. Αρχίζουν να συζητούν και συνειδητοποιούν ότι η τραγουδίστρια δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Έτσι, ο "αρχηγός" του "Bar Ba Δήμου" αφήνει τις ντροπές κατά μέρος και της ζητά να τραγουδήσει στο μαγαζί- όπως και γίνεται... Η Κοντοβά τηρεί σιγή ιχθύος για το τραγούδι που θα πει η Βίσση. Υπάρχουν δύο σκέψεις: Ή να πει ένα ολοκαίνουργιο από τον νέο της δίσκο- σε μουσική του Γρηγόρη Κόλλια απο τους Matisse- ή να ερμηνεύσει μια διασκευή παλιού ροκ τραγουδιού.

Thursday, May 20, 2010

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ME TON NTEΪΒ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΟΚ magazine


Στιγμές χαλάρωσης για την Άννα Βίσση και τον Dave Stewart;


Μια εικόνα αξίζει για χίλιες λέξεις δεν λένε? Τι να υποθέσουμε λοιπόν για αυτή τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με τον Dave Stewart? Η φωτογραφία χρονικά τοποθετείται μετά την κοινή τους εμφάνιση στα Βαλκανικά Βραβεία. H τραγουδίστρια τραγούδησε ζωντανά τα κομμάτια για τα οποία προτάθηκε και βραβεύτηκε, όπως επίσης και το ντουέτο της με τον Dave Stewart "Leap of faith" αφού πρώτα ήρθε να την συναντήσει επί σκηνής...

athensbars.gr

Wednesday, May 19, 2010

Η Άννα Βίσση... Μιλά βρώμικα!




Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σειρά "Μίλα μου βρώμικα" της φίλης της Μυρτούς Κοντοβά, σ' ένα ρόλο που δεν θα απέχει και πολύ απο την ίδια!


Ταυτόχρονα θα αφιερώσει στους θαυμαστές της ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Tuesday, May 18, 2010

Το fANNAtics υπόδεχτηκε την Άννα Βίσση στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος.




Το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο fan club, fANNAtics.gr επεφύλασσε μια έκπληξη στην αγαπημένη του Άννα, στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος.

Δεκάδες fans υπόδεχτηκαν την Άννα Βίσση μετά την επιστροφή της από τη Σόφια και τα φετινά Βαλκανικά Βραβεία, όπου τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στη μουσική και με το καλύτερο videoclip για τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι fannatics τραγούδησαν στην Άννα το Στην Πυρά, αφού είχε την τιμητική του, ενώ η Άννα εντυπωσίασε με το νέο της hairstyle και έβγαλε φωτογραφίες με όλα τα παιδιά!

fannatics.gr

Monday, May 17, 2010

Αννα Βισση - BALKAN MUSIC AWARDS 2010, On Stage


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στη δική μας Άννα Βίσση που αποθεώθηκε χθες, στα πρώτα Βαλκανικά Βραβεία, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, στο βροχερό Alexander Battenberg square, η ελληνική μουσική ξεχώρισε ανάμεσα στις Βαλκανικές χώρες και η Άννα Βίσση βραβεύθηκε με το Τιμητικό Βραβείο για τη συνολική της προσφορά στη μουσική και την εξάπλωση της μουσικής των Βαλκανίων, ενώ κέρδισε και δεύτερο βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερο Μουσικό Video των Βαλκανίων" με το τραγούδι της "Στην Πυρά"!!!

H Άννα Βίσση έκλεισε τη μεγάλη βραδιά παρουσιάζοντας δικά της κομμάτια, ενώ κάλεσε πάνω στη σκηνή τον Dave Stewart των Eurythmics και μαζί είπαν το ντουέτο τους Leap of Faith και μια νέα διασκευή του Sweet Dreams ( Are Made Of This ).

Συγχαρητήρια Άννα!!!
fannatics





Anna Vissi - BALKAN MUSIC AWARDS 2010
Μια βραδιά γεμάτη μουσική απόλαυσε η Βουλγαρία, διοργανώνοντας τα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία, με καλλιτέχνες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων.

Το παρόν έδωσε και η Άννα Βίσση, η οποία κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Βιντεοκλίπ των Βαλκανίων για το 2010 με το "Στην Πυρά", ενώ τιμήθηκε και για τη συνολική προσφορά της στη μουσική.

Για να ευχαριστήσει το κοινό που παρακολουθούσε υπό βροχή, τραγούδησε κάποια τραγούδια της, μεταξύ αυτών το "Στην Πυρά", αλλά και το νέο κομμάτι που της έγραψε ο Dave Stewart (από τους Eurythmics), το "Leap of faith".

Και μιας και ήταν εκεί και ο ίδιος ο Dave Stewart, δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει με τη Βίσση το κλασικό πλέον τραγούδι των Eurythmics, "Sweet Dreams", σε μια νέα έκδοση, με τη φωνή της Άννας.





Sunday, May 16, 2010

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τον David Steward




Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Άννα Βίσση μαζί με τον διάσημο καλλιτέχνη David Steward και ήδη έχουν μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού.
Οι δυο καλλιτέχνες συνεργάζονται για δεύτερη φορά καθώς έχουν ήδη μια κοινή συνεργασία στο ενεργητικό τους και τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Δείτε τα παρασκήνια από την ηχογράφηση.


Άννα Βίσση – Καλοκαιρινές Συναυλίες - Κύπρος

Pafos Concert videos
Larnaca Concert Videos

Η Άννα Βίσση σε μία ατμόσφαιρα διαφορετική από κάθε άλλη φορά.

«Πιο κοντά»…από ποτέ!
Μετά τον επιτυχημένο χειμώνα των παραστάσεών της στην Αθήνα και λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για το νέο show με το Σάκη Ρουβά για τη νέα χειμερινή σεζόν στο Αθηνών Αρένα, σε μία παραγωγή που θα φέρει την υπογραφή της Ελληνοαμερικανίδας σκηνοθέτιδος Κριστίν Κρόκος, η αγαπημένη Άννα Βίσση θα ταξιδέψει με την ανεξάντλητη ενέργεια και το πάθος της τους θαυμαστές της, σε μουσικούς δρόμους ξεχωριστούς, «Πιο κοντά» !

Θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, διαχρονικά σε ένα μουσικό ταξίδι ατμοσφαιρικό, σε ένα μουσικό ταξίδι "πιο κοντά" σε...συναισθήματα , σε αγαπημένα μουσικά ακούσματα.

7/7 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΩΡΑ 21:00 Τιμή εισιτηρίου: €35 Πληροφορίες στο 22818212. Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΚΑΝΑΛΙ ΣΙΓΜΑ ΤΗΛ: 22580100
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΗΛ: 24665794

9/7 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΩΡΑ 21:00 Τιμές εισιτηρίων: ΚΕΡΚΙΔΑ 25€, ΑΡΕΝΑ 20€ Πληροφορίες: 26 272346, 99306430 Διοργανωτής Αθλητικός σύλλογος Ακρίτας Χλώρακας

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΚΑΝΑΛΙ ΣΙΓΜΑ ΤΗΛ: 22580100
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΤΗΛ: 22492358
MUSICAL PARADISE ΤΗΛ: 22750505

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΑΦΙΤΗΣ ΤΗΛ: 24650505

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΛ: 23811400

ΛΕΜΕΣΟΣ: MUSICAL PARADISE-Linopetra ΤΗΛ: 25324025MUSICAL
PARADISE-Makariou Av. ΤΗΛ: 25822380MUSICAL
PARADISE-Orfanides ΤΗΛ: 25338995MUSICAL
PARADISE-Polemidia ΤΗΛ: 25392411

ΠΑΦΟΣ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΚΚΟΣ ΤΗΛ: 26947037
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TIME OUT ΤΗΛ: 26949522
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΤΡΟΣ ΤΗΛ: 26953820
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΟΥΡΟΥΝΟΣ ΤΗΛ: 99435755
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΠΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΗΛ: 26934204
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ACS ΤΗΛ: 77777373
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥΦΟΥΡΝΟΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Sarah Jessica Parker talks about Greece and Anna Vissi

Thursday, May 13, 2010

Η 'Αννα Βίσση τραγουδάει με τον Dave Stewart από τους Eurythmics στα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία

Η 'Αννα Βίσση τραγουδάει με τον Dave Stewart από τους Eurythmics στα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία.

Ο πρώην τραγουδιστής του πιο επιτυχημένου ντουέτου της Βρετανίας όλων των εποχών ΄΄ Eurythmics΄΄ Dave Stewart φτάνει στη Βουλγαρία με την ελληνιδα ποπ idol Άννα Βίσση για τα πρώτα Balkan Music Awards. Ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός θα πετάξει από την Αθήνα προς Σόφια με το αστέρι της Ελλαδας για να τραγουδήσει μαζί της στις 16 Μαΐου, όταν η ίδια θα λάβει το βραβείο τής για την ΄΄Συμβολή στην προαγωγή της μουσικής από τα Βαλκάνια΄΄.

Ο Dave Stewart και η Άννα Βίσση έχουν κοινά μουσικά σχέδια, το τελευταίο από τα οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ακριβώς κατά τη διάρκεια της τελετής των Πρώτων Balkna Music Awards στις 16 Μαΐου στην πλατεία Alexander Batenberg.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "LEAP OF FAITH" ΤΟΥ DAVE STEWART

ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO CLIP ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ VISSI-STEWART!

nowismyturnmytruth.blogspot

Τάκης Ζαχαράτος - Άννα Βίσση, Βανδή και Τατιάνα Στεφανίδου

Με αφορμή την άνοδο της «Χαρτοπαίχτρας» στη ό Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος show man Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο». Εκτός από τη φετινή επιτυχία της θεατρικής του παράστασης, ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει για την Άννα Βίσση και το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

Με την Άννα Βίσση έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ποια είναι η άποψή του για την ίδια και το ύφος της μουσικής που επιλέγει;
«Την εκτιμώ πολύ. Και αφού έχει την όρεξη και τα κότσια να το κάνει, γιατί να μην το κάνει; Μπορεί να είναι στο Μέγαρο Μουσικής με μια συμφωνική ορχήστρα και να τραγουδήσει μπαλάντες, γιατί έχει τη μαγεία να κάνει δικά της τραγούδια από άλλους και μπορεί να είναι και στα clubs. Θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της».

Θα συνεργαζόταν ποτέ με τη Δέσποινα Βανδή;
«Δεν θα δεχόμουν. Θεωρώ ότι δεν έχει δική της σφραγίδα. Είναι ένα κατασκεύασμα των media, είναι ένα προϊόν που έλειπε από το ράφι κάποιας εταιρίας. Δεν νομίζω ότι είδαμε ποτέ την πραγματική Δέσποινα».

Τέλος, ο επιτυχημένος μίμος δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα που προέκυψε με την Τατιάνα Στεφανίδου και την άρνησή του να παραβρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή της, αρκούμενος μόνο στο να πει: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν είναι καλές οι σχέσεις μας».

Wednesday, May 12, 2010

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Η εικόνα της ελληνικής ποπ μουσικής Άννα Βίσση,η οποία τιμήθηκε από την Balkanika Music Television με το βραβείο για την συμβολή στην προαγωγή της μουσικής από τα Βαλκάνια, φθάνει στη Σόφια για την απονομή του βραβείου τής στις 16 Μαΐου. Η φωνή της θα ακουστεί μπροστά από τον ναό-μνημείο ''Αl. Nevsky'', όπου στις 21 η ώρα θα πραγματοποιηθεί η τελετή των Πρώτων Balkan Music Awards. Εκτός από αυτό το πολύτιμο βραβείο, η Άννα Βίσση είναι υποψήφια σε ακόμη δύο κατηγορίες – "Καλύτερο βίντεοκλιπ των Βαλκανίων για το 2009" και "Καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης των Βαλκανίων για το 2009« Για αυτές, η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι τις 13 του Μάη στην ιστσελίδα http://balkanika.tv/vote/gr και οι νικητές θα είναι γνωστοί κατά τη διάρκεια της πραγματικής τελετή στις 16 Μαΐου.

Το τραγούδι "Σπάσε το Χρόνο"ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο"Τραγούδι των Βαλκανίων από την Ελλάδα"για το 2009 και ο Σάκης κέρδισε στην κατηγορία"Τραγούδι των Βαλκανίων από την Ελλάδα".

balkanika.tv


Στις 16 Μαΐου στις 21.00 η ώρα στην πλατεία Al. Batenberg σε μια σκηνή θα συναντηθούν για να τραγουδήσουν κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια των Βαλκανίων. Έντεκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για το Καλύτερο τραγούδι των Βαλκανίων για το 2009 (ένα από κάθε μία από τις έντεκα χώρες των Βαλκανίων). Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, έτσι ώστε τα εκατομμύρια των τηλεθεατών από τα Βαλκάνια να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους μέσω SMS.

Κατά τη διάρκεια του θεαματικού σόυ στη σκηνή θα ανέβουν συνολικά πάνω από 200 συμμετέχοντες - τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές. Τα πρώτα Balkan Music Awards θα συγκεντρώσουν περισσότερους από 150 παραγωγούς, επιχειρηματίες και ξένους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν στην Τελετή. Η ίδια θα μεταδίδεται σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου, καθώς οι τηλεοπτικές ομάδες των media partners βγαίνουν πάνω από 60 άτομα και διαπιστεύσεις μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 25 ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Tuesday, May 11, 2010

Άννα Βίσση: Χειροκρότησε τη “Χαρτοπαίχτρα”


Η Άννα Βίσση απολαμβάνει όσο μπορεί τους ρυθμούς της Θεσσαλονίκης. Όταν δεν παρουσιάζει το “Fabulous show” παραμένει σε αρκετά ρεπό της στην συμπρωτεύουσα και φροντίζει να διασκεδάζει παρέα με πολύ καλούς της φίλους. Πολλά βράδια προτιμά να παρακουλουθεί συναυλίες , θεατρικές παραστάσεις ή να πηγαίνει σινεμά. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου με τη “Χαρτοπαίχτρα” του Δημήτρη Ψαθά στο θέατρο “Αριστοτέλειο” Μαζί με δυο φίλους της πήγε στο θέατρο, κάθισε στην πρώτη σειρά, χειροκρότησε την παράσταση, γέλασε με την ψυχή της και λίγο πριν αποχωρήσει πήγε στα καμαρίνια. Η Άννα Βίσση συζήτησε αρκετή ώρα με τον Τάκη Ζαχαράτο και έδωσε τα συγχαρητήριά της σε όλους τους ηθοποιούς.

Πηγή:Hello

Ντέιβ Στιούαρτ- Άννα Βίσση: Συνάντηση μεγατόνων

Η Αννα Βίσση χθες το απόγευμα βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Περίμενε έναν δικό της άνθρωπο και διάσημο ανά τον κόσμο, τον super star του συγκροτήματος Eurythmics Ντέιβ Στιούαρτ. Ο Βρετανός «ηγέτης της pop των 80s» βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το ντουέτο του με την Άννα Βίσση, «Leap of Faith». Πρόκειται για ένα ερωτικό κομμάτι που έγραψε πέρυσι ειδικά για εκείνους ο Γκλεν Μπάλαρντ. Το βιντεοκλίπ έχει προγραμματιστεί να προβληθεί σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά κανάλια μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να δρομολογηθούν τα γυρίσματα. Λόγω των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στη συμπρωτεύουσα ήταν αδύνατο να φύγει από την Ελλάδα.

Espresso

Monday, May 10, 2010

Αυλαία "Greek Idol" με ντουέτο Βίσση-Καρβέλα θέλει η Ρούλα Κορομηλά

Με την Άννα Βίσση σχεδιάζει να ρίξει την αυλαία του “Greek Idol” η Ρούλα Κορομηλά.

Η απόλυτη Eλληνίδα σταρ όμως δε θα είναι μόνη της στη σκηνή του τάλεντ σόου, καθώς η παρουσιάστρια φροντίζει στο πλευρό της να βρίσκεται ο Νίκος Καρβέλας.

Είναι γεγονός πως τόσο η Βίσση, όσο και ο Καρβέλας αποτελούσαν από την αρχή τον ευσεβή πόθο της Κορομηλά.

Μάλιστα, το όνομα του κουμπάρου της βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους, ενώ κάποιοι επέμεναν πως η Ρούλα προσπαθούσε να τον πείσει να τη συνοδεύσει στην πρεμιέρα της.

Λόγω της άδοξης συνεργασίας του με το παιχνίδι όμως αλλά και της προετοιμασίας του γάμου του, ο συνθέτης αρνήθηκε προς στιγμή τη συμμετοχή του δίνοντας όμως την υπόσχεση πως θα βρεθεί σύντομα με τα υποψήφια είδωλα της μουσικής σκηνής.

Γνωρίζοντας ωστόσο η οικοδέσποινα του σόου πως ο Καρβέλας πιθανό και να νιώθει άβολα μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το παιχνίδι, σκέφτηκε να του προτείνει ντουέτο με τη Βίσση στον τελικό, με το δέλεαρ να ανακοινώσουν τότε και επίσημα την καλλιτεχνική επανασύνδεσή τους.

Οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν να προτάθηκε στη Βίσση να συμμετάσχει σε ένα από τα προσεχή live μόνη, κάτι όμως που δεν αποδέχτηκε προφασιζόμενη αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι καλά γνωρίζοντες όμως επιμένουν πως η Βίσση απέρριψε μια άμεση εμφάνισή της, λόγω του ότι προηγήθηκε η Δέσποινα Βανδή. Γι’αυτό και εξέφρασε την επιθυμία της αν και εφόσον τα καταφέρει, να δηλώσει παρούσα στο φινάλε του τάλεντ σόου.

Όπως και να έχει πάντως, με Βίσση και Καρβέλα στον τελικό και την Κορομηλά να συντονίζει, το “Greek Idol” σίγουρα θα αφήσει στους οπαδούς του την καλύτερη γεύση.

stifora.gr

Sunday, May 9, 2010

Μαστροκώστα-Δέλλας: Μια fabulous βραδιά στη Βίσση

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη ημέρα και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα άφησαν για λίγο τις προετοιμασίες του γάμου τους και… το ΄ριξαν έξω! Το ζευγάρι βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Ένα τριήμερο στο πατρικό σπίτι του Τραϊανού στην συμπρωτεύουσα ήταν η αφορμή για να επισκεφθεί η Γωγώ Μαστοκώστα την καλή της φίλη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Η παρουσία του ζευγαριού σε ένα από τα πρώτα τραπέζια εξέπληξε ευχάριστα την τραγουδίστρια που τους παρουσίασε στον κόσμο, χαρακτηρίζοντας τη Γωγώ «πρότυπο αισιοδοξίας»! «Είναι το πλάσμα αυτό εδώ, η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον Τραϊανό. Σε αγαπώ πολύ, είσαι πρότυπο αισιοδοξίας και ξέρουμε όλοι τι εννοώ. Ξέρω ότι περνά δύσκολους καιρούς η χώρα μας αλλά θα το ξεπεράσουμε αν είμαστε ενωμένοι. Το αντίδοτο είναι η μουσική...» είπε από μικροφώνου η Άννα Βίσση ενώ στο πρώτο διάλλειμα της εμφάνισής της υποδέχτηκε την πρώην γυμνάστρια στο καμαρίνι της προκειμένου να την χαιρετήσει από κοντά και να της ευχηθεί για τον γάμο της. Και η Γωγώ Μαστροκώστα όμως επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για την τραγουδίστρια, δίνοντας της το προσκλητήριο του γάμου της και καλώντας την προσωπικά να βρίσκεται κοντά της, τη σημαντική εκείνη ημέρα.

gossip-tv.gr

Saturday, May 8, 2010

Αννα Βισση, Fannatics - Εκδρομή στα Πρώτα Βαλκανικά Βραβεία στη Σόφια, Βουλγαρία, 16 Μαίου 2010.

Το Επίσημο Fan Club της Άννας Βίσση, διοργανώνει για τα μέλη του, εκδρομή στα Πρώτα Βαλκανικά Βραβεία που θα πραγματοποιηθούν στη Σόφια, Βουλγαρία στις 16 Μαίου 2010.

H Άννα Βίσση θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο για τη συνολική της προσφορά στη μουσική ενώ είναι υποψήφια και σε άλλες δύο κατηγορίες.

ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ και στη Σόφια!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

- Πακέτο Fannatic Προσφοράς: Μετακινήσεις και Διαμονή 80 Eυρώ
Με μεγαλύτερη συμμετοχή μελών, μειωμένη τιμή

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (με λατινικούς χαρακτήρες)

Με δικό μας πούλμαν:
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/05/2010 - ΠΡΩΙ
EΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ FANNATICS AΠΟ ΕΚΕΙ
ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ LEV ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΦΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ 3ων ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ KONTA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ ANAXΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
EΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

*Περισσότερες λεπτομέρειες οργάνωσης μόλις κλείσουν οι συμμετοχές!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ + 30 693 69 76 979 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05/2010

fannatics.gr

Friday, May 7, 2010

Αννα Βισση - Mad Video Music Awards 2010 - Οι υποψηφιότητες


Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Mad οι φετινές υποψηφιότητες των Mad Video Music Awards 2010. Το συγκρότημα Onirama κατάφερε να είναι υποψήφιο σε 7 κατηγορίες, ενώ ακολουθούν η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς με 5 υποψηφιότητες.

Η Άννα υποψήφια στη γυναίκα καλλιτέχνη και στοίχος-ατάκα με το το Fabulous!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

VIDEO CLIP MAD GREEKZ
1. Μια Κόκκινη Γραμμή / Νατάσα Θεοδωρίδου
2. Ως Τον Ουρανό / Πάνος Κιάμος
3. Οι Άντρες Δεν Κλαίνε (Μονάχα Πονάνε) / Γιώργος Μαζωνάκης
4. Έτσι Νομίζεις (Και Μη Γυρίσεις) / Νίκος Οικονομόπουλος
5. Το Φωνάζω / Γιάννης Πλούταρχος

VIDEO CLIP POP
1. Ό,τι Δεν Έχεις / Οnirama
2. Πιο Κοντά / Kώστας Μαρτάκης
3. Κρυφά / ΜΕΛΙSSES
4. Θα ‘Μαι Αλλιώς / Έλενα Παπαρίζου
5. Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP ENTEXNO
1. Ο Άνθρωπός Μου / Χάρις Αλεξίου
2. Μην Το Πεις Πουθενά / Στάθης Δρογώσης
3. Κόψε Και Μοίρασε / Ελεωνόρα Ζουγανέλη
4. Μπαλαρίνες Επιτρέπονται /Φίλιππος Πλιάτσικας
5. Έξω Βγες / Ραλλία Χρηστίδου

VIDEO CLIP ROCK
1. Not Alone / Μatisse
2. Σαν Πεταλούδα Χάσου / Μoral
3. Ψηλά / Λεωνίδας Μπαλάφας
4. Μια Φορά Κι Έναν Καιρό / Mπλε
5. Πριν Μας Δει Κανείς / Μύρωνας Στρατής

VIDEO CLIP HIP HOP
1. Πολλά Προβλήματα / Goin’ Through
2. Μείνε Εκεί Που Είσαι / ΝΕΒΜΑ Feat. Professional Sinnerz
3. Θα ‘Ρθω Να Σε Βρω / Professional Sinnerz
4. Στον Κόσμο Μας / Stavento
5. Τους Πονάει / Vegas

VIDEO CLIP ALTERNATIVE
1. Μαγικό Χαλί / Locomondo
2. Over The Hill / Monika
3. Πονάν Τα Χείλη Μου (Γειά!) / Xaxakes
4. Όλα Τα Φάρμακα Έχουν Βγει / Δημήτρης Καρράς
5. Making My Name / Νικήτας Κλιντ

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
1. Kώστας Μαρτάκης
2. Σάκης Ρουβάς
3. Γιώργος Σαμπάνης
4. Μύρωνας Στρατής
5. Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ
1. Τamta
2. Δέσποινα Βανδή
3. Άννα Βίσση
4. Έλενα Παπαρίζου
5. Ραλλία Χρηστίδου


ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
1. Μonika
2. No Profile
3. Vegas
4. Στέφανος Δημοσθένους
5. ΜΕΛΙSSES

ΝΤΟΥΕΤΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
1. Μείνε Εκεί Που Είσαι / ΝΕΒΜΑ Feat. Professional Sinnerz
2. Μια Γυναίκα (Όλα Τα Μπορεί) / Stavento Feat. Σμαράγδα Καρύδη
3. Θάρρος Ή Αλήθεια / Tamta Feat. Σάκης Ρουβάς
4. Άσε Με (Έτσι Είναι Η Αγάπη) / Ευρυδίκη – Δημήτρης Κοργιαλάς
5. Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα / Γιώργος Σαμπάνης Feat. Stereo Mike

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
1. Onirama
2. Professional Sinnerz
3. Stavento
4. Vegas
5. Kόκκινα Χαλιά

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
1. Onirama
2. Professional Sinnerz
3. Έλενα Παπαρίζου
4. Σάκης Ρουβάς
5. Μύρωνας Στρατής

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
1. Ό,τι Δεν Έχεις/ Οnirama
2. Στον Κόσμο Μας /Stavento
3. Πιο Κοντά/ Kώστας Μαρτάκης
4. Θα ‘Μαι Αλλιώς/ Έλενα Παπαρίζου
5. Πριν Μας Δει Κανείς / Μύρωνας Στρατής

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP
1. Art Cut / Πες Ό,τι Θες – Professional Sinnerz
2. Lo-Κey / Mία Φορά Κι Έναν Καιρό – Μπλε
3. White Room / Ότι Δεν Έχεις – Onirama
4. Nικόλας Δημητρόπουλος/ Πολλά Προβλήματα – Goin’ Through
5. Κωνσταντίνος Ρήγος / Κρυφά – ΜΕΛΙSSES

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
1. Ήρθε Η Στιγμή / Vegas
2. Εlevator Love / Mάρω Λύτρα
3. Ποτέ / Κώστας Μαρτάκης
4. Αν Ήσουνα Αγάπη / Έλενα Παπαρίζου
5. Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP
1. Πες Ό,τι Θες / Professional Sinnerz
2. Κοίτα Με / Tamta
3. Ήρθε Η Στιγμή / Vegas
4. Κρυφά / ΜΕΛΙSSES
5. Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ
1. Ότι Δεν Έχεις Είναι Αυτό Που Δεν Χρειάζεσαι / Ό,τι Δεν Έχεις – Onirama
2. Κάνεις Ό,τι Θέλεις Και Κάποιους Τους Πονάει / Τους Πονάει – Vegas
3. I’m Fabulous / Fabulous- Άννα Βίσση
4. Τραβάω Λοιπόν Σ’ Όλα Μια Κόκκινη Γραμμή / Μια Κόκκινη Γραμμή – Νατάσα Θεοδωρίδου
5. Σφύριξα Κι Έληξες / Σφύριξα… Κι Έληξες – Πάνος Κιάμος


MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR
1. Ό,τι Δεν Έχεις / Οnirama
2. Θα ‘ρθω Να Σε Βρω / Professional Sinnerz
3. Eξαιρέσεις / Rous
4. Toυς Πονάει / Vegas
5. Πριν Μας Δει Κανείς / Μύρωνας Στρατής

Για να πάρεις μέρος στην online ψηφοφορία για τα MAD VMA 2010 κάνε κλικ εδώ!

http://2010.videomusicawards.gr/?page_id=35

Η Άννα Βίσση στην Πρεμιέρα του Ζαχαράτου, Θεσσαλονίκη

Στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου χαρτοπαίχτρα, στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε η Άννα Βίσση χθες βράδυ, για να τιμήσει τον αγαπημένο της φίλο Τάκη Ζαχαράτο.

Η Άννα Βίσση έδειχνε να έμμηνα απόλυτα ικανοποιημένη από την παράσταση και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αφού γελούσε ασταμάτητα.

Wednesday, May 5, 2010

Άννα Βίσση – Ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού

Οι υπερεπιτυχημένες εμφανίσεις της Άννας Βίσση, των Μπλε, του Γιώργου Σαμπάνη και της Μαριώς ολοκληρώνονται αυτή τη βδομάδα, 7 και 8 Μαϊου!

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310 553 158, 2310 553 198.

Tuesday, May 4, 2010

Άννα Βίσση – Κώστας Φραγκολιάς : Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ… ?

Τελικά μάλλον φαίνεται πως ο κύκλος της σχέσης τους δεν έκλεισε ακόμα, ανάμεσα στην Άννα Βίσση και Κώστα Φραγκολιά, καθώς βρέθηκαν στην γαμήλια δεξίωση του γάμου του πρώην συντρόφου της Νίκο Καβρέλα με την Αννίτα Πάνια. Κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, φροντίζοντας με διακριτικότητα να μην τραβήξουν τα βλέμματα των καλεσμένων πάνω τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αντάλλασαν τρυφερές ματιές και σιγοψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

Το ρεπορτάζ του kazantv λέει πως είναι πάλι μαζί…

Sunday, May 2, 2010

Η Σοφία Καρβελα απόλαυσε την Αννα Βισση στη Θεσσαλονίκη

Μετά τον γάμο του Νίκου Καρβέλα, μαμά και κόρη ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Παρασκευή η Άννα Βίσση έπρεπε να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η Σοφία Καρβέλα κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και απόλαυσε τη μαμά της επί σκηνής. Στην παρέα της ήταν και η φίλη τους, Πατρίτσια Φιλντς. Η Άννα Βίσση τις καλωσόρισε στη συμπρωτεύουσα, ενώ η Σοφία έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή της…

Μάλιστα, η τραγουδίστρια της αφιέρωσε το τραγούδι «Έμπνευση», τραγουδώντας «Μωρό μου, όταν σ΄ έπλασε η μαμά πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση… μεγάλη έμπνευση».

Η Σοφία Καρβέλα ήξερε όλα τα τραγούδια της μαμάς, απ΄ έξω και ανακατωτά… Τραγουδούσε όλο το βράδυ, η Άννα τής έστελνε φιλιά από την πίστα και εκείνη της πετούσε λουλούδια.

Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και η Πέγκυ Τρικαλιώτη και, όπως είπε η τραγουδίστρια, η ηθοποιός έχει πολύ καλή φωνή.

zougla.gr

Με υπογραφή… Άννας Βίσση


Στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την αγαπημένη του Άννα Βίσση, στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Μαζί με την παρέα του, ο κομμωτής των «επωνύμων» διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το πρόγραμμα που παρουσιάζουν η Άννα Βίσση και το υπόλοιπο σχήμα στη συμπρωτεύουσα.

Εμείς όμως «τρυπώσαμε» αποκλειστικά στο καμαρίνι της δημοφιλούς τραγουδίστριας και σας παρουσιάζουμε την... απόλυτη Ελληνίδα star να υπογράφει ένα... διαφορετικό αυτόγραφο στον γνωστό κομμωτή.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος έχει «τρελή» αδυναμία στην Άννα Βίσση, είχε φορέσει μια μπλούζα με τη φωτογραφία της που είχε φτιάξει ειδικά για τη βραδιά αυτή και η τραγουδίστρια δεν δίστασε να... υπογράψει το αυτόγραφό της στην μπλούζα του κομμωτή.

Δηλαδή, η Άννα Βίσση υπέγραψε πάνω στην... Άννα Βίσση!