Friday, March 30, 2012

Η Αννα Βισση στο "Crystal Life" στη Θεσσαλονικη την Πεμπτη 5 Απριλιου!

Πέμπτη 5 Απριλίου στις 8:25 μ.μ., με το Κοσμοράδιο 95.1 στο "Crystal Life".
Η Άννα Βίσση έρχεται για μια live συνέντευξη στο Χρήστο Πολυχρονιάδη.
Μοιράσου μαζί της στιγμές, αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Crystal Life
Νικολάου Πλαστήρα 45 –Ν. Κρήνη.
Τηλ. επικοινωνίας: 6987934423 , 2310 436350

Thursday, March 29, 2012

Τελευταίες εμφανίσεις για την Άννα Βίσση στο Rex

Δύο τελευταία βράδια απομένουν πριν κλείσει το μεγάλο πάρτι της χρονιάς.

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Απριλίου, η Άννα Βίσση και οι φίλοι της, θα αποχαιρετήσουν τη σκηνή του REX, με πάθος, ένταση και δυνατή ανοιξιάτικη ενέργεια...

Wednesday, March 28, 2012

Ωρα να φεύγω - Official Video Clip

Άννα Βίσση – Στη Κύπρο για ξεκούραση, και όχι μόνο...

Στη Κύπρο βρίσκεται η Άννα Βίσση από την Τετάρτη, όπου ξεκουράζεται για ένα διήμερο κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα. Την Παρασκευή επιστρέφει με γεμάτες μπαταρίες για άλλο ένα παρτυ στο REX.

Sunday, March 25, 2012

H Άννα Βίσση στο «Πρώτο Θέμα»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον μουσικό συνοδοιπόρο της Νίκο Καρβέλα,για το ρεάλιτι «Όσο έχω φωνή», αλλά και για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της...

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η Άννα Βίσση παραδέχθηκε ότι ο Νίκος Καρβέλας ήταν ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος σταθμός της καριέρας της: «Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος σταθμός της καριέρας μου, ακούει στο όνομα Νίκος Καρβέλας με τον οποίο συνταξιδέψαμε πάνω από 20 χρόνια. Ύστερα από μερικά χρόνια αποχής συνεργάζομαι ξανά με τον Νίκο Καρβέλα.

Η σχέση μας είναι μαγική. Πρώτα απ' όλα αλληλοθαυμασμός, απίστευτη χημεία, κοινή αισθητική και σχεδόν όμοια βιώματα. Δεν μ' αρέσει να την ψάχνω τελικά άλλο αυτή τη σχέση. Το να βρεθούμε με τον Νίκο ήταν κάρμα και νομίζω ότι είναι η μοίρα μας τελικά να είμαστε πάντα μουσική συνοδοιπόροι».

Για το ριάλιτι «Όσο έχω φωνή», είπε: «Το αν θα μετανιώσω κάποτε για το rock documentary "Όσο έχω φωνή" θα το δείξει το μέλλον. Σήμερα αισθάνομαι καλά που το έκανα...

H Ναταλία Γερμανού Διασκέδασε στην Άννα Βίσση

H Nαταλία Γερμανού έχοντας εδώ και 4 χρόνια πρωινό ξύπνημα τα Σαββατοκύριακα , δεν μπορεί να πάει σε όλα νυχτερινά σχήματα θα ήθελε να διασκεδάσει...

Μαζί με την οικοδέσποινα του «Μες στην καλή χαρά» διασκέδασε και ο Θέμης Γεωργαντάς -δεν είχαν πρωινό ξύπνημα την Κυριακή, καθώς η εκπομπή προβλήθηκε εκτάκτως στις 3 το μεσημέρι. Έτσι, οι δυο τους έμειναν στο REX μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα κομμάτια της Άννας Βίσση...

Thursday, March 22, 2012

Άννα Βίσση - "Ώρα να φεύγω" video clip teaser


Η Άννα Βίσση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μόλις μας παρουσίασε το teaser του ολοκαίνουργιου video clip της για το τραγούδι "Ώρα να φεύγω", που σκηνοθέτησε η Μυρτώ Κοντοβά! fannatics.gr

Tuesday, March 20, 2012

Αννα Βισση - "Μια νύχτα το πολύ" - Ρυθμό 94,9! - Αυριο

Αύριο το πρωί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μάκη Πουνέντη με τη Μαρία Ηλιάκη και τη Μαρία Μπεκατώρου, θα ακούσουμε σε πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο "Μια νύχτα το πολύ" σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα αποκλειστικά από τον Ρυθμό 94,9!

Monday, March 19, 2012

Η Βίσση σε ιταλική εκπομπή με θέμα την κρίση στην Ελλάδα!

Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο REX και οι χιλιάδες κόσμου που επισκέπτονται το πρόγραμμά της, έγιναν αντικείμενο ρεπορτάζ σε κρατικό κανάλι της Ιταλίας (Στην εκπομπή «Presa Diretta» του ιταλικού καναλιού RAI 3 «εμφανίστηκε» χθες βράδυ την Άννα Βίσση!)

Το ρεπορτάζ κατέγραφε στιγμές από το REX και αναφερόταν στον τρόπο διασκέδαση αλλά και στα πολλά γαρύφαλλα που δέχεται η τραγουδίστρια από τους θαυμαστές της. Μάλιστα, το αφιέρωμα αυτό αναφέρεται στην Άννα Βίσση, ως η πιο δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια. Δείτε το βίντεο από το επίσημο fan club της τραγουδίστριας, fannatics!

Sunday, March 18, 2012

Αννα Βισση - "Μια νύχτα το πολύ" - Ρυθμό 94,9!



"Μια νύχτα το πολύ" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Άννας Βίσση σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που θα ακούσουμε σε λίγες μέρες αποκλειστικά από τον Ρυθμό 94,9!

Wednesday, March 14, 2012

Backstage από το νεο τραγουδι της Βισση - Ant1 Αυριο


Στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ώρα να φεύγω» της Άννας Βίσση βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! και HELLO!

«Το κόνσεπτ του βίντεο κλιπ είναι έκπληξη...Η ιδέα βασίστηκε στον τίτλο του τραγουδιού αλλά έρχεται σε αντίθεση σε αυτό που υποστηρίζει δηλαδή το Ώρα να φεύγω. Έτσι, σκέφτηκα να κάνω κάτι που να μην την αφήνει να φεύγει. Για αυτό και βλέπουμε την Άννα δεμένη με αλυσίδα στα πόδια» δήλωσε η Μυρτώ Κοντοβά η οποία υπογράφει το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία. Τις αέρινες δημιουργίες που φοράει στο βίντεο κλιπ η Άννα Βίσση επιμελήθηκε η κόρης της Σοφία Καρβέλα



Tuesday, March 13, 2012

Ο Καρβέλας τραγούδησε στη Βίσση!

Το REX επισκέφτηκε ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια που διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Άννα Βίσση του έδωσε το μικρόφωνο και ο Νίκος Καρβέλας τραγούδησε το «Ποτέ μη λες ποτέ» με την συνοδεία του κόσμου να τραγουδάει δυνατά μαζί του! Πιστοί θαμώνες της Άννας Βίσση, ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούριου και η Ελένη Καρποντίνη που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χορεύουν.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Ευχαριστώ πολύ την Άννα Βίσση για την κίνησή της»!


Η Άννα Βίσση πριν τον τελικό της Eurovision είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στο Μπακού στην Ήβη Αδάμου και στην Ελευθερία Ελευθερίου και η ευχή της έπιασε!

Αφού νικήτρια της Eurovision είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία την ευχαρίστησε γι' αυτή της την κίνηση! «Ευχαριστώ πολύ την Άννα Βίσση για την κίνησή της» είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους!

Monday, March 12, 2012

Αννα Βισση : Άμα έχεις στιλ... -panoramalife.gr

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι όταν κάποια γυναίκα γεννιέται με στιλ, άνεση και χωρίς κομπλεξισμούς, τότε σίγουρα στη ζωή της θα ξεχωρίσει!
Πόσα χρόνια, μα πόσα, σαν panoramapress τραβάμε την Άννα Βίσση... Πάντα είναι χαμογελαστή, γουστάρει να συνεργάζεται όχι μόνο με δημοσιογράφους, αλλά και φωτορεπόρτερ, γιατί τους θεωρεί φιλαράκια της και ξέρει ότι όλα αυτά είναι μες στο παιχνίδι!
Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι διάσημοι ή μη φίλοι της, που τη ζουν καθημερινά. Άλλωστε, το ίδιο αποδεικνύει το πάντα γεμάτο REX, όπου εμφανίζεται με τη Μαίρη Λίντα και γίνεται χαμός από επώνυμους και μη.
Η Άννα επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από τη γενέτειρά της και ήταν καλύτερα από ποτέ. Όσο για το στιλ και το ντύσιμό της; Τι να πούμε; Μένουμε πάλι ενθουσιασμένοι.

Friday, March 9, 2012

Αννα Βισση - «Ωρα Να Φεύγω» videoclip - BACKSTAGE by cosmopoliti









Δύο ημέρες ξημεροβραδιάστηκαν η Αννα Βίσση με τους συνεργάτες της για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της. Η Μυρτώ Κοντοβά είναι τελειομανής και υπεύθυνη για την υπέροχη παράσταση του Rex οπότε το κλιπ αναμένεται εκπληκτικό , παρά τα «βάρη» που έπρεπε να σύρει η Αννούλα. Yπέροχα θεατρικά απλά φορέματα για το κλιπ..Τα ήθελα και στην πίστα!!

COSMOPOLITI blog

Thursday, March 8, 2012

ΑΠΟΕΛ - Συγχαρητήρια και από Βίσση!

Η Άννα Βίσση, όντας Κύπρια στην καταγωγή έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter της: «Πολλά συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ! Σήμερα η Κύπρος έγραψε ιστορία... Πολλά περήφανη... Καλή συνέχεια!». Με αυτόν τον τρόπο η Βίσση απένειμε τα εύσημα στον κυπριακό σύλλογο.

Wednesday, March 7, 2012

Fannatics Party - REX 9 Μαρτίου


Η Άννα Βίσση ποζάρει φορώντας το ένα και μοναδικό μακρυμάνικο T-shirt που σχεδίασε η Σοφία Καρβέλα (www.skar.gr) αποκλειστικά για τα γενέθλια του fannatics.gr!

Το συλλεκτικό αυτό T-shirt θα κάνει δώρο η ίδια Άννα σε έναν τυχερό fannatic, που θα παραβρεθεί στο party την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο "Rex"!

Ο τυχερός θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα γίνει κατά τη διάρκεια του party στο "Rex"!

Tuesday, March 6, 2012

Αννα Βίσση - Οι γονείς μιας ΘΕΑΣ - COSMOPOLITI

"Τη γνωρίζω τόσον καιρό αλλά δεν είχα δει ποτέ τέτοια φωτογραφία των γονιών της. Η Αννα Βίσση , έχει screensaver αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Νέστορα και της Σοφίας στο κινητό της.Την είδα χθες όταν προσπαθούσε να μου βρει εικόνες από το νέο της βίντεο κλιπ για το «Ωρα να Φεύγω».Είμασταν στον Παπαδάκη με Νίκο Καρβέλα, Αννίτα Πάνια και Γιάννη Λάτσιο. Με το Ελλάδα έχεις ταλέντο δηλαδή, κυριολεκτικά. Ο πατέρας της ήμουν σίγουρη πως θα ήταν έτσι γλυκός αλλά μεγάλη εντύπωση μου έκανε η μάνα της, πόσο μοντέρνα – το γυαλί δεν υπάρχει..- πόσο «ντάνα» και ωραία γυναίκα υπήρξε .Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Ούτε οι τρεις κόρες τους."

COSMOPOLITI blog

Sunday, March 4, 2012

Η Βίσση, o Λάτσιος, και ο Τρύφωνας



Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε την παρέα του εχθές το βράδυ και διασκέδασε στην απόλυτη Ελληνίδα σταρ, την Άννα Βίσση. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μαζί με την Χριστίνα Πολίτη, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Σπύρο Σούλη αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά πέρασαν μια νύχτα υπέροχη στο νυχτερινό κέντρο Rex με τις επιτυχίες της Άννας αλλά και της Μαίρης Λίντα.

Η τραγουδίστρια φυσικά δεν παρέλειψε να τους πειράξει από την πίστα, αφού όπως αναφέρει το star, τους ρώτησε: «Πού ήσασταν;» Και αν και δεν πήρε απάντηση η Άννα Βίσση απτόητη συνέχισε: Εντάξει, έχουν έλθει και τρεις φορές τα παιδιά» και άρχισε το τραγούδι!

gossip-tv.gr

Άννα Βίσση: Τραγουδάει ζωντανά το καινούριο της κομμάτι


H Άννα Βίσση μετά από πολύ μεγάλο διάστημα συνεργάζεται και πάλι δισκογραφικά με τον Νίκο Καρβέλα... Ένα από τα τραγούδια που της έχει γράψει είναι το "Ώρα να φεύγω" και η Άννα το έχει εντάξει ήδη στο πρόγραμμα της στο Rex....