Thursday, August 23, 2007

€ € Άννα Βισση € € - Προτάσεις - Απορρίψεις









Πάνε και έρχονται οι προτάσεις για εμφανίσεις στην Άννας στην νυχτερινή Αθήνα. Στην πρόσφατη επιστροφή της Άννας στην Αθηνά στα μέσα Αυγούστου για λίγες μέρες δέχτηκε για άλλη μια φορά επίσημη πρόταση για εμφανίσεις της Άννας μαζί με τον Αντώνη Ρεμο στην ίδια πίστα. Αυτή τη φορά (έχουν γίνει δυο προτάσεις παλαιότερα οι οποίες απορρίφθηκαν) το ποσό που προσφέρθηκε στην Άννα είναι εξωφρενικό σε βαθμό που σχεδόν είναι διπλάσιο από το περσινό του Αντώνη Ρεμου. Ο επιχειρηματίας δηλώνει με χαμόγελο «έχουμε ένα τεράστιο χώρο και θα πρέπει να τον γεμίσουμε».

Αρχικά η Άννα δεν σκόπευε να εμφανιστεί οπουδήποτε αυτό το χειμώνα, προγραμματίζοντας διάφορες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, και κάτι πολύ ξεχωριστό κοντά στις γιορτές (λίγο πριν η λίγο μετά) για την Ελλάδα. Η πρόταση αυτή που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, μπορεί να έχει δελεάσει την Άννα, αλλά πηγές μας λένε ότι μάλλον για άλλη μια φορά η απάντηση της θα είναι ΟΧΙ, και η Άννα θα συνεχίσει με το αρχικό της πλάνο.

Βέβαια, οι συμβουλές που θα πάρει από τον Νίκο Καραβέλα θα είναι καθοριστικές για την τελική της απάντηση. Προς το παρόν τα πάντα είναι υπό μελέτη.

3 comments:

Anonymous said...

makari na to kani ke na emfanisti me to remo allo den to vlepo. an tragoudai kapou i anna tha ine moni tis.

valentinovissi said...

OPOU KAI NA EMFANISTEI H 8EA EMEIS 8A 8A 'MASTE EKEI!!!!!

Anonymous said...

To vlepo mallon adynaton. I Anna den mporei na emfanistei stin Athina prin na xekatharisoun oi nomikes tis ypotheseis. Dystyxos, oi paromoies dikastikes apofaseis dyskola anakalountai. Einai pasignosto oti ta xrimata vgainoun apo tis Athinaikes emfaniseis ki oxi apo periodies oi opoies einai poly kourastikes kai spania apoferoun megalo kerdos. Kala tha ekane i Anna na edine perisotero varos se alla pio egyra prosopa kai ligotero ston Karvela. As elpisoume oti mia kapoia stigmi sto kontino mellon tha allaxoun ta pragmata kai tha exoume tin xara na xanadoume tin Anna stin Athinaiki pista.