Thursday, January 10, 2008

Espresso:Πέφτει η αυλαία στο σίριαλ Βίσση - Polyvideo

Ενα βήμα πριν από την «αυλαία» του τιτάνιου δικαστικού αγώνα, που συνοδεύτηκε από μηνύσεις, αγωγές και κατασχέσεις βρίσκεται η Αννα Βίσση και η εταιρεία παραγωγής Polyvideo.Χθες, μία ημέρα πριν από τον πλειστηριασμό που θα έβγαζε στο σφυρί τα χρυσά αντικείμενα της σταρ, τα οποία απομακρύνθηκαν από τη βίλα της Εκάλης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και βρέθηκε η «χρυσή τομή» που αναμένεται να βάλει τέλος στην πρωτοφανή διαμάχη - απόρροια του τηλεοπτικού ναυαγίου της εκπομπής «Με αγάπη Αννα».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με τις αντίδικες πλευρές (εκτός από τους πληρεξούσιους δικηγόρους το παρών έδωσε και ο Χρήστος Ψωμόπουλος) να δίνουν τα χέρια και να κλείνουν τη διαμάχη συμφωνώντας στις 725.000 ευρώ.

Το εν λόγω ποσό αναμένεται να καταβάλει -σε δύο δόσεις- η τραγουδίστρια στην εταιρεία παραγωγής προκειμένου εκείνη να αποσυρθεί από τις απαιτήσεις της.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η οριστικοποίηση της αναμενόμενης -όπως όλα δείχνουν- συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί στη νέα συνάντηση που θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, Βίσση και Polyvideo.

Σε ό,τι αφορά τον πλειστηριασμό που θα πραγματοποιούταν σήμερα στην αποθήκη της Καλλιθέας, όπου φυλάσσονται τα κατασχεμένα της Εκάλης, αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου.

Και αυτό επειδή αφενός το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Αννα Βίσση, με την οποία ζητούσε η εκποίηση των αντικειμένων της να πραγματοποιηθεί στις «χλιδάτες» εγκαταστάσεις του Politia Tennis Club, και αφετέρου επειδή και οι αντίδικοι της καλλιτέχνιδας έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

Ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου (όπου απρόοπτο βάλτε το ενδεχόμενο η πλευρά της Βίσση να μην τηρήσει τα συμφωνηθέντα), η αναβολή του πλειστηριασμού έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα, καθώς μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας τα εκατοντάδες αντικείμενα της σταρ θα επιστρέψουν στην κατοχή της.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=553067

Επίσης διαβάστε το άρθρο από espresso με τίτλο:
Tα δώρα και οι φίλοι από την Πολωνία!
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=3&artid=552794

English
According to espresso newspaper that is out today,
The court case between Anna Vissi and Polyvideo production company is over. The two sites came to an agreement yesterday.

Also there is an article in espresso newspaper with title: The gifts and friends from Poland: saying about the gifts that Anna Vissi gave to Andreas, and the new website in Poland about Anna Vissi (Polish FANS) in Polish Language.
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=3&artid=552794

5 comments:

Wieslawa Palkowska said...

Hurrrrrraaaa!!!
Thanks for the good news :-)

Anonymous said...

;)
good luck guys in poland ;)
you see even the newspapers are talking about you ;)

Wieslawa Palkowska said...

Yes ;-)
Today, I'm very happy !!!

Anonymous said...

wraiotata...

Anonymous said...

INTERNATIONAL SUPERSTAR ANNA VISSI!!!!!!!!