Wednesday, February 6, 2008

Espresso: "Καθάρισε" με 500.000 ευρώ η Αννα Βίσση

Παρελθόν αποτελεί πλέον η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Αννας Βίσση και της εταιρείας παραγωγής Polyvideo, απόρροια του τηλεοπτικού ναυαγίου του προ δεκαετίας σόου «Με αγάπη Αννα» και του επιδικασμένου χρέους ύψους 2,3 εκατ. ευρώ που «βάραινε» τη σταρ.

H τραγουδίστρια τήρησε την υπόσχεσή της, κατέβαλε το ποσό των 500.000 ευρώ στην υπό εκκαθάριση εταιρεία και όχι μόνο επανέφερε στη βίλα της Εκάλης τα εκατοντάδες «χρυσά» αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί τον περασμένο Ιούλιο, αλλά έκλεισε οριστικά το δικαστικό πόλεμο.

Οι... τίτλοι τέλους του πολύκροτου σίριαλ (που περιείχε αγωγές, μηνύσεις και κατασχέσεις) έπεσαν προχθές το μεσημέρι στην αποθήκη της Καλλιθέας όπου φυλάσσονταν τα κατασχεμένα, τα οποία αναμενόταν να εκποιηθούν σήμερα στο Politia Tennis Club.
Οι δείκτες του ρολογιού σημάδευαν τις 16.30 όταν ξεκίνησε η επιχείρηση «επαναπατρισμού» των αντικειμένων.

Εξω από την αποθήκη στάθμευσαν τα φορτηγά, τα οποία αποχώρησαν πέντε ώρες αργότερα φορτωμένα με τα 136 αντικείμενα της σταρ - υποδήματα, ενδύματα, έπιπλα και πίνακες.

Παρόντες ήταν η αδερφή της καλλιτέχνιδας Νίκη Βίσση-Μπουφή, η έμπιστη οικονόμος της Ραϊμόντα Κόκα με τον σύζυγό της, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, καθώς και ο μεσεγγυούχος Βασίλης Κοσμίδης.

Εμφανώς ικανοποιημένοι από την αίσια έκβαση της υπόθεσης ήταν χθες τόσο η Αννα Βίσση όσο και ο αγαπημένος της -αρωγός στην προσπάθεια συμβιβασμού- Χρήστος Ψωμόπουλος.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε χθες το βράδυ, «ο νεαρός επιχειρηματίας και σύντροφος της σταρ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν εκείνος που υπέδειξε την αλλαγή της νομικής γραμμής που έως τότε ακολουθούσε η πλευρά της Βίσση, αλλά και την ανάληψη της υπόθεσης από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, το οποίο και την έφερε εις πέρας».

Στο ίδιο δελτίο Τύπου ο συμβιβασμός χαρακτηριζόταν «νίκη της σταρ», αφού «το συνολικό οφειλόμενο ποσό, συνυπολογιζομένων των τόκων, είχε ήδη ανέλθει περίπου σε 3.500.000 ευρώ, το σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων τελούσε υπό κατάσχεση, ενώ κινδύνευαν και τα ακίνητά της». Επισημαίνεται δε ότι ο επιχειρηματίας στήριξε την αγαπημένη του τόσο στο δικαστικό αγώνα όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1996, όταν η Polyvideo κατέθεσε αγωγή σύμφωνα με την οποία την καθιστούσε υπαίτια για το «σπάσιμο» της σύμβασης παραγωγής. Από την πλευρά της η Αννα Βίσση κατέθεσε αντίθετη αγωγή. Η πρωτόδικη απόφαση βγήκε δέκα χρόνια αργότερα και υποχρέωνε τη σταρ να καταβάλει 720.000 ευρώ έντοκα από το 1996 και τον Νίκο Καρβέλα 10.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα το χρέος να φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη και η τραγουδίστρια να περιέλθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=587239


English
The court case of Anna Vissi vs. Polyvideo Production Company is over. Anna Vissi only paid 500,000 euro instead of 3,500,000 euro that was the amount to be paid with interest. This is to be considered as a win for the side of Anna Vissi.

All belongings of Anna Vissi were returned back to her, yesterday afternoon.

9 comments:

Anonymous said...

epitelous teliose afto to thriler... me poli kalo telos.

sintoma i anna tha epistrepsi stin ekali ;)

as epikentrothoume stin nea doulia tis annas

Anonymous said...

This is the tracklist of anna viss is new album!
i am a friend of mark needham.
the compooser!!
and on octomber it will be released!


1)Addicted
2)Immortal
3)Your blood
4)You cant avoid me
5)The voice of death
6)Look behind you
7)Keep on dreaming
8)Bomb
9)Follow me
10)Holding on
11)Killer

Anonymous said...

cheers from NY

"RED RED RED, I want more RED, I want everything RED"

if Anna reads this, she knows who i am ;)

REDFashionNY

Anonymous said...

den einai ligs g mena 500 000 alla anoula m edu taxeis kai kala kaneis ellhniko disko 8elo ego ftanei me ta 3ena

Anonymous said...

telos kalo,ola kala!
ante tora pame gia pio oraia
pio megala pragmata pou leei
k ena tragoudi!
EPITELOUS!!!

Anonymous said...

i titli ton tragoudion den exoun kamia simasia an den exoume ta tragoudia na ta akoume ;)

an ine pragmatiki i titli fenonte poli poli ROCK

keep on dreaming ...

Anonymous said...

EPITELOUS,AN KAI DEN TOUS AKSIZE MIA ALLA TESPA.PAME GIA TA KALYTERA!!!!!!!!!

Anonymous said...

AMAN MANIA ME TA 3ENA TI NA TON KANOUME TON ASGGLIKO DISKO VRE PAIDIA ELLINIKA NA BGALEI KOLISATE OLOI ME TA TRAGOUDIA TA 3ENA

George Tsitiridis said...

ande kairos einai na kanei kati poli kalo giati arketa me ta perousiaka kai ta koutsompolia..

na doume kai kanena kainourgio poli dinato tragoudi