Tuesday, March 11, 2008

Άννα Βίσση, Μετά την Κύπρο, στην Άλκηστη.


from fannatics.gr

Στην Κύπρο βρέθηκε την προηγούμενη βδομάδα η Άννα Βίσση. Το ταξίδι αυτό έγινε περισσότερο για να δει τους δικούς της ανθρώπους στην Κύπρο, πράγμα που κάνει τακτικά η Άννα πριν τα μακρινά ταξίδια που κάνει στην Αμερική. Η Άννα που θεωρεί τους γονείς της, γούρι της, πήρε αρκετή θετική ενέργεια από αυτούς στις λίγες ώρες που έμεινε στο νησί.

Η Άννα στην Κύπρο είχε και επαγγελματική συνάντηση, αφού την προηγούμενη βδομάδα μετά το ταξίδι αστραπή που έκανε η κ. Ορφανιδου στην Αθήνα (τους είδαμε και μαζί στον βοτανικό), οι προτάσεις που έφερε στην Άννα από την Κύπρο επισημοποιήθηκαν με την κάθοδο της απόλυτης σταρ στην μεγαλόνησο.

Με την επιστροφή της Άννας στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ επισκέφτηκε την πολύ καλή της φίλη Άλκηστη πρωτοψάλτη στο χώρο που τραγουδά όπου η Άλκηστη την φώναξε στην σκηνή και τραγούδησαν μαζί για περίπου μισή ώρα.

English
Anna Vissi visited Cyprus last week. The main purpose of her visit was to see her parents, thing that she usually does before her long trips to America.

Anna also had the chance to make some meetings concerning future work in the island.

The same day that Anna returned to Athens, she visited the club that her friend Alkisti Protopsalti is singing. She got on stage singing with Alikisti more than half hour.

2 comments:

Anonymous said...

Poli oreo to video.
sindiazonte telia i fones ton dio

Anonymous said...

TI FWNARA,TI KOUKLARA KAI TI 8EARA!!!!!!!!!!!!

EINAI H KALYTERH,ANNA 8EA M SE PROSKYNW!!!!!!!!!!