Thursday, May 22, 2008

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θα γράψει τραγούδια για τη Βίσση;

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η Άννα Βίσση, αν και αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδος μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στιχουργούς και συνθέτες για το νέο της cd που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι διπλό. Μάντεψε ποιος φημολογείται πως θα είναι ένας από αυτούς.

Μετά την Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Θεοφάνους, το τρίτο όνομα που "ανακοινώθηκε" -η ίδια προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα- είναι αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος ήθελε πάντα να γράψει για την συμπατριώτισσά του.

Αλλά που είναι τώρα ο Μιχάλης;

Αυτή την εποχή, που λες, ετοιμάζει και το δικό του δίσκο, αλλά ακούγεται πως έχει ήδη έτοιμο το τραγούδι της Άννας. Όσον αφορά τις χειμερινές του εμφανίσεις, αν και όλοι θεωρούσαν σίγουρο πως θα είναι στο VOX, εκείνος σκέφτεται τώρα να απέχει από τις πίστες για μια σεζόν ώστε να προλάβει το κοινό του να τον επιθυμήσει. Εμείς όμως μάθαμε πως ο λόγος είναι άλλος: ο 29χρονος τραγουδοποιός έχει πλέον στο μυαλό του τη διεθνή καριέρα και θέλει να έχει χρόνο για να κάνει ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό.

English
This post is saying that there is a possibility that Michalis Xatzigiannis will also write some songs for the new upcoming Greek album of Anna Vissi.

Απο yupi.gr

6 comments:

Anonymous said...

E KANEI DEN EMEINE KAI KANENAS POU NA MHN GRAPSEI SE AYTO TO DISKO OLOI 8A GRAPSOUN SE LIGO 8A GRAPSO KAI EGO ETSI OPOS PATE GIA OLOUS EIPATE

Anonymous said...

ine kalo pou poli asxolounte gia ena album to opio tha vgi se kapious mines.

Makari na asxolounte kathimerina.

Sto votaniko den tragoudouse ke i Despina Olimpiou? i dikia tou xatzigianni?

...

Anonymous said...

ola pane kala ola pane kala kai tha eimaste noymero 1.......anna gia panta

Anonymous said...

makari na tis grapsi

Anonymous said...

makari na tis grapsi

Anonymous said...

Makari na kanei o Mixalis Xatzigiannis diethni kariera! Edw to prospathei afto to atalanto ksekwlo o Dima Billan...