Wednesday, June 18, 2008

Δικαιώθηκε η Άννα Βίσση

Καθώς ετοιμάζεται πυρετωδώς για το δυναμικό της come back στη δισκογραφία, η απόφαση του Αρείου Πάγου για δικαίωσή της στην πολύκροτη υπόθεση με την εταιρεία παραγωγής Polyvideo έρχεται να δώσει μία ανάσα ηθικής ικανοποίησης στην Άννα Βίσση.
Η πολύκροτη υπόθεση και η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την εταιρεία παραγωγής Polyvideo φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Όλα άρχισαν όταν το Εφετείο Αθηνών κατέληξε στον τελικό συμβιβασμό των δύο πλευρών στο ποσό των 400.000 ευρώ. Ένα ποσό που η τραγουδίστρια θα έπρεπε να καταβάλει στην εταιρεία παραγωγής έναντι του αρχικού ποσού των 2,3 εκ. ευρώ. Η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου έρχεται να δικαιώσει την Άννα Βίσση και τα όσα μέχρι σήμερα την είχαν ταλαιπωρήσει.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Οι δικαστές που επανεξέτασαν την υπόθεση, βλέποντας εξονυχιστικά ένα-ένα τα στοιχεία και των δύο πλευρών, έβγαλαν μόλις την περασμένη εβδομάδα την απόφαση ότι το ποσό των 400.000 ευρώ, που αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια είχε καταβάλει στην εταιρεία παραγωγής Polyvideo, ήταν πολύ περισσότερα απ' ό,τι θα έπρεπε να καταβάλει. Ο Άρειος Πάγος απεφάνθη πως η Άννα Βίσση θα έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 220.000 ευρώ στην Εταιρεία. Τα μισά λεφτά δηλαδή απ' ό,τι η ίδια έχει καταθέσει για λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ
Πληροφορίες μας θέλουν τη συμπατριώτισσά μας μαζί με το δικηγόρο της να εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να επαναδιεκδικήσουν την εκδίκαση της απόφασης του Εφετείου έτσι, ώστε να της επιστραφούν πίσω τα μισά σχεδόν λεφτά, τα οποία έχει ήδη καταθέσει στην εταιρεία παραγωγής. Ποια θα είναι η τελική απόφαση της Άννας Βίσση δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, καθώς το θέμα είναι πολύ λεπτό. Από την άλλη, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κάποιοι πολύ γρήγορα βιάστηκαν να της σπιλώσουν το όνομα. Εκ των πραγμάτων, η Άννα Βίσση δικαιώνεται από τον Άρειο Πάγο και η υπόθεση πια αρχίζει να ξεδιαλύνεται.

ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Με ένα διαβατήριο στο χέρι βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Άννα Βίσση, μια και οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της αφήνουν περιθώρια ανάπαυσης. Μόλις την περασμένη Πέμπτη η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έφτασε στο νησί μας κάτω από άκρα μυστικότητα, μελετώντας προσεχτικά καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα. Μαζί της στο ταξίδι-αστραπή ήταν και ο αγαπημένος της Χρήστος Ψωμόπουλος. Σε περίπου δέκα ημέρες η Άννα Βίσση θα ταξιδεύσει στην Αμερική, όπου και θα συναντηθεί με μουσικούς παραγωγούς αλλά και ξένους συνθέτες, οι οποίοι όλο αυτόν τον καιρό έψαχναν ό,τι πιο καινούργιο και φρέσκο υπάρχει στο μουσικό στερέωμα, για να την ενημερώσουν για τις νέες τάσεις στη μουσική.

Απο sigmalive.com

14 comments:

Anonymous said...

TH MANIA EINAI KAI AYTH ME THN AMERIKAH KAI TA AGGLIKA ALBUM H ELLADA SE PERIMENEI ANNA EDO PONTARE KAI DVSE OLA TA LEFTA AMAN ME THN KARIERA STHN AMERIKH

Anonymous said...

exeis akousei ta kainouria tragoudia tis annas gia ta xena albums....akougontas ta katalaveneis pos axizoun ayta ta tragoudia na akoustoun sto exoteriko.........ego ta akousa ai emeina......

Anonymous said...

kai sto kato kato i anna axizei mia diakrisi sto diethnes mousiko stereoma.........

Anonymous said...

ma giati les vissione oti i anna exi mania me to na kani kariera stin Ameriki. Apla afta pou theli na kani i anna den mpori na ta kani stin Ellada. ke ta samples ton agglikon tis tragoudion oso ke i sinergates tis sto eksoteriko ine i apodiksi. KALA Kani ke Pai Ameriki ke kani afta pou Goustari.

Vissinokokos

Anonymous said...

ine stin kipro ree gt dn rwtate se pia perioxi 8a mini g 10 meres na pame na tn episkeutume?;b

Anonymous said...

vissua

Anonymous said...

epestrepse kiolas athina :P

Anonymous said...

paidia, egw eida to video prin liges meres poy eixate poy akoygontan kapoia ksena tragoydia kai den m arese kanena. ola ksena, den katalavaina ti elege.
twra ayto poy grafete den to pisteyw. afoy eftase me apolyti mystikotita eseis pws to mathate;
kai einai dynato na yparxoyn paragwgoi kai synthetes poy alli doyleia den eixan apo to na enimerwnoyn stin ameriki tin vissi ti kainoyrio vgike stin evdomada poy eleipe;
kommwtria-keratsini

Anonymous said...

komotria edoses resta pale me ta koulominimata sou :P

to sigma to lei to neo oxi to blog. i galaxias ine i eteria paragogis tis annas stin kipro me sinergates tin andri orfanidou. i idisi afti ine epiveveomeni.

cheers
katsikokoureas - kriti

Anonymous said...

dn nmz na 3anakani periodia stin kipro an dn dixi kati kenurio =S

Anonymous said...

as valei kapoios mia vourtsa sto stoma tis komotrias den tin antexo allo.....einai dinaton na tis arese kanena apota xena kainouria rock tragoudia tis annas....ayti mas elege prin kana 2 posts pos thelei na tis grapsoun tragoudia o terlegas kai o makis xristodoulopoulos giati toys paei me 1000.........ti allo tha diavaso?????...... υ.γ vissinokoke se pao me trela...

Anonymous said...

Ρε παιδιά μην δίνετε βάση σ'αυτά που λέει καθένας εδώ μέσα.Εξάλλου δεν νομιζω να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει κάποια "κομμώτρια από Κερατσίνι", τουλάχιστον όχι αυτή ή αυτός που γράφει κάθε τόσο βλακείες εδώ μέσα.Δεύτερον, ποτέ δεν μίλησε η Άννα για διεθνή καριέρα.Καριέρα σημαίνει να μείνεις έξω χρόνια και να έχεις μια πορεία εκεί.Αυτό που προσπαθεί η Άννα είναι κάποια τραγούδια της να γίνουν επιτυχίες στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες.Στο φινάλε, κανείς δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα να προσπαθεί πάντα για κάτι περισσότερο.Δηλαδή όποιος προσπαθεί στη δουλειά του να καταφέρει περισσότερα και να πάει ψηλότερα από το να αναπαύεται στα ήδη κεκτημένα, είναι άξιος χλευασμού?? Τί κομπλεξάρες που είμαστε οι Έλληνες τελικά ρε γαμώτο.Έχουμε πολύ κακία μέσα μας και ζήλια για τον άλλον.Δεν μας νοιάζει εμείς οι ίδιοι να προοδεύουμε, μας νοιάζει ο άλλος να είναι χαμηλά.Και απ'τη μία λέτε ότι η Άννα τραγουδάει σκυλοτράγουδα, αλλά από την άλλη όταν ήταν η πρώτη και η μόνη που έκανε στην Ελλάδα κανονικό μιούζικαλ, το ευρύ κοινό δεν πάει να την δει.Είδα πρόσφατα στο Λονδίνο το Phantom Of The Opera, και ειλικρινά το λέω ότι οι παραστάσεις που ανέβασε η Άννα δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από το καταπληκτικό αυτό έργο.Και δυστυχώς οι χειρότεροι "εχθροί" της Άννας είναι γυναίκες.Για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνετε.

Anonymous said...

re paidia telika giati irthe i Anna kipro??? Kaneis den kseri se ayto to site???

Anonymous said...

g to james blunt ir8e k mas to kratuse mistiko, dn i8ele na di ts fan ts pisteuw..! =[[[[ vissua