Tuesday, June 24, 2008

Η "νέα" Βίσση είναι... ροκ!

Μία Άννα Βίσση αλλιώτικη από τις άλλες θα είναι η «Απόλυτη» στην μετά Καρβέλα εποχή. Η Βίσση θέλει στη νέα της δουλειά, που μετά από πολλά χρόνια δεν θα φέρει την υπογραφή του Καρβέλα, να κάνει το μεγάλο μπαμ και να προκαλέσει αίσθηση. Έχει και δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο cd. Και μπορώ να σου πω ότι τα κατάφερε.

Κυκλοφόρησαν για λίγο στο Διαδίκτυο μερικά από τα καινούργια της τραγούδια και όσοι πρόλαβαν να τα ακούσουν, ένα έχουν να πουν: η «Απόλυτη» είναι πιο ροκ από ποτέ. Και αποδεικνύει ότι μπορεί να πει τα πάντα, αφού η νέα δουλειά της είναι πολυσυλλεκτική και περιλαμβάνει από ροκ κομμάτια, ζεμπέκικα μέχρι παλιά ρεμπέτικα. Έως και το «Ντιρι ντα χτα» λέει σε αγγλικούς στίχους. Μάλιστα, έχει κάνει διασκευές με αγγλικό στίχο κάποια δικά της τραγούδια. Το νέο cd θα κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου.

Μέχρι τότε, η Άννα θα βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου ηχογραφεί το cd, ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη συναυλία του James Blunt στην Κύπρο. Μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή και είπαν μαζί ένα τραγούδι του διάσημου καλλιτέχνη με το κοινό από κάτω να αποθεώνει και τους δύο.

Απο womenonly.gr

6 comments:

vissua said...

"i nea Anna ine roock"...coool!!! YlopoiH8ikan ta elpizw m wow..=]] Anna ela mas exi piasi i trela <3

Anonymous said...

thea...........................

Anonymous said...

sto yupi.gr exei tin anna........

Anonymous said...

exei mplexei i xazoviola pou egrapse tin eidisi ta nea gia ton elliniko me ton xenoglwsso disko tis. alla nt allon

Anonymous said...

Oti vlakeies tis lene, tetoies vlakeies kai grafei. Na doume ti allo tha sofistoun na mas poun. Se ligo tha grapsoun oti i Anna tha emfanisthei sto Carnegie Hall me tin NY Philarmonic na tin synodevei sto Diri-Daxta. Kai fysika afto tha exei diarefsei apo to stratopedo Vissi. Xazomares gia xazoviolides.

Anonymous said...

paidia an xerete kati sosto peste to mas.......... vissikos