Sunday, June 15, 2008

Και η Βίσση στη "Νήσο"; - espresso.gr

Θέλουν τη Ρόδο και τη... Βίσση! Υπερπαραγωγή με τον τίτλο «Nήσος» προτίθεται να γυρίσει στη Ρόδο η εταιρεία Black Orange A.E.

Μετά την τελευταία επιτυχία της εταιρείας («Το φιλί της ζωής» με την Kατερίνα Παπουτσάκη, τη Zέτα Δούκα, τον Λαέρτη Mαλκότση και τον Θέμο Aναστασιάδη, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Σίφνο και τα πήγε σούπερ στο box-office), η εταιρεία ετοιμάζεται για τον επόμενο προορισμό σε ένα από τα νησιά των Δωδεκανήσων για μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Επ’ αυτού λοιπόν ζητεί... άδεια επιβίβασης από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση του σμαραγδένιου νησιού!

Το σκριπτ της ταινίας υπογράφει η ομάδα Εδάφους - Αέρος («50-50», «10η Εντολή», «Απαγορευμένη αγάπη», «Εντιμότατοι κερατάδες»). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια μοντέρνα κωμωδία, φουλ στα ευτράπελα. Η σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, το δυνατό καστ (η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Γιάννη Mπέζο, Αντώνη Kαφετζόπουλο, Kώστα Kόκλα, Zέτα Δούκα, Παναγιώτα Bλαντή, Nτορέττα Παπαδημητρίου, Pένια Λουιζίδου και Γιάννη Tσιμιτσέλη) και η θέα του Νησιού των Ιπποτών θα συμβάλουν τα μάλα στην πραγματοποίηση της υπερπαραγωγής όπως την ονειρεύεται ο Θωμόπουλος.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στη μουσική επένδυση. Το μουσικό κομμάτι που θα προωθήσει την ταινία και κατ’ επέκταση το βιντεοκλίπ που θα γυριστεί στο νησί θα είναι με τη σφραγίδα πολύ γνωστού καλλιτέχνη. Τα κομμάτια θα ερμηνεύσουν ή η Aννα Bίσση (την οποία η εταιρεία «μαρκάρει» στενά προκειμένου να πετύχει συνεργασία) ή ο Μιχάλης Xατζηγιάννης ή ο Αντώνης Pέμος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα επενδυθεί στο νησί, καθώς θα είναι πολλές οι ανάγκες σε ενοικιάσεις χώρων, απασχόληση ανθρώπων για τις εργασίες των κατασκευών των σκηνικών, καθώς και βοηθητιικών ηθοποιών με τη συνεργασία των κατοίκων του νησιού.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Απο espressonews.gr

6 comments:

Anonymous said...

i anna ine gia pio megala pragmata apo tin proskeri epitihia enos xazotragoudou soundtrack ellinikis tenias

Anonymous said...

i anna pisteyo tha pei to nai mono an to tragoudi einai souper kai i tainia einai teleia kai exei prooptikes....

Anonymous said...

Something in English, please?
Cheers :)

Anonymous said...

tragoydi se tainia; opws stin methysmeni politeia; a poly wraio...makari.
kommwtria-keratsini

Anonymous said...

e.nai.axa axa.....i methismeni politeia itan sirial..........

Anonymous said...

POIO XAZO EPEISODEIO DE BRIKE NA GRAPSEI GIA THN SOFIA STA YPEROXA PLASMATA XALIA HTAN TO EPISODIO MIA BLAKEIA SKETH