Sunday, July 20, 2008

Το πρόγραμμα των τραγουδιστών τον χειμώνα: πού, ποιος, με ποιον και γιατί - zougla.gr

Νάντια Χαλαμανδάρη

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί, για ακόμα μια φορά, στο «Αθηνών Αρένα», αλλά μόνο μέχρι και τις γιορτές.

Μετά τις γιορτές, ετοιμαστείτε για την επανεμφάνιση της «Απόλυτης Ελληνίδας Σταρ», η οποία μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας, θα εμφανιστεί ΜΟΝΗ ΤΗΣ στο «Αθηνών Αρένα» για ένα σόου Χολιγουντιανών προδιαγραφών. Η Άννα Βίσση θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες μέχρι και τις γιορτές, από όπου θα ετοιμάσει και τα χορευτικά του σόου της.

Σε αντίθεση με την Άννα Βίσση, σε αναζήτηση στέγης βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, η οποία τον περασμένο χειμώνα δεν είχε μεγάλη - για τα δικά της δεδομένα - προσέλευση κοινού στις εμφανίσεις της.

Τον Γιάννη Πάριο θα φιλοξενήσει το «Διογένης Στούντιο». Ο Πάριος φέτος το χειμώνα θα έχει δυο διαφορετικές συνεργασίες με δυο «μεγάλες» κυρίες. Τη Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει προγραμματιστεί να μας «ξεκουφάνει», τραγουδώντας στο «Caramela» μαζί με τον Πάνο Καλλίδη.

Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχαν οι Onirama πέρυσι το χειμώνα, φέτος θα εμφανιστούν στο «Κέντρο Αθηνών», εκεί όπου την περασμένη σεζόν εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, από την άλλη, θα μεταφερθεί στην επί πολλά έτη, πρώην στέγη της Δέσποινας Βανδή, το Rex.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλει να επαναλάβει στην Αθήνα το πρόγραμμα που παρουσίασε το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά ακόμα δεν έχει βρει που ακριβώς θα το κάνει αυτό, όπως επίσης δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του X-Factor στον Αντέννα (το ότι, και καλά σκεφτόταν να το παρουσιάσει η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη «αρβύλα» που έχω ακούσει πρόσφατα).

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα φιλοξενηθεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Βοτανικό, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έχει αποφασίσει τι θέλει ακόμα, αν θέλει να εμφανιστεί, με ποιον και γιατί. Σε περίπτωση που του «έρθει» η έμπνευση για το τι θέλει να κάνει επιτέλους, μάθαμε ότι το VOX ακόμα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ε, συγνώμη, πόρτες εννοώ.

zougla.gr

5 comments:

Anonymous said...

to eixa xexasei ayto me to x factor tora pou o sakis paei eurovision ti tha kanoun...........eixa akousei pos eixan kanei protasi kai stin vandi.......pantos theloun ena megalo onoma pou tha to agapaei o kosmos gia na antikrousoun to dream show.......pantos to x factor prepei na einai poli megali paragogi kai na axizei.........tespa asxeta ayta.........pisteyo pos to xeimona 2 tha einai ta sximata pou tha monopolisoun to endiaferon i anna fissika kai o parios me tin marinrella........ sorry xexasa kai tin tzoulia.....

Anonymous said...

ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΑΝΤΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ!!ΜΙΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ FUN ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.
ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ..ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ...ΑΝΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

Anonymous said...

aNnA VISSI will make live shows in athens starting in december. now she is los angeles and she will stay thereuntil she prepares everything for her show in winter

Anonymous said...

Μα καλά...Τρέχει Αμερική για να ετοιμαστεί για το Αθηνών Αρένα? Δηλαδή αν ήθελε να εμφανιστεί στο Μadison Square Garden? Θα έκανε στην Ελλάδα τις προετοιμασίες? loool Tι άλλο θ'ακούσουμε...Πεταμένα λεφτά και τσάμπα κόπος...Αλλά και τα άλλα σχήματα super είναι, δεν μπορώ να πω...loooool Και μετά λένε οτι τα εισιτήρια της Μadonna ήταν ακριβά...Αν τα συγκρίνουμε με τα μπουκάλια στα σκυλάδικα και με τα προγράμματα που παρουσιάζονται σε αυτά, τσάμπα ειναι τα εισιτηριάκια της Madonna...!

Anonymous said...

kalo lol iremise........apla to arthro leei oti einai stin ammeriki giati giati mathenei tis xorografies tou show alloste kai to cd th ixografithei stin ameriki opos kai to nylon................