Sunday, November 16, 2008

Η Άννα Βίσση γύρισε στην Ελλάδα και τραγούδησε στα γενέθλια του αγαπημένου της

Μετά από τη χθεσινοβραδινή, συναρπαστική τηλεοπτική «Ζούγκλα» με καλεσμένους – είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί στην τηλεόραση- τον Νίκο Καρβέλα και την Ανίττα Πάνια, φύγαμε εσπευσμένα από το τηλεοπτικό πλατό δύο το πρωί για να συναντήσουμε την Άννα Βίσση, που μόλις γύρισε στη χώρα μας, και παραβρέθηκε στα γενέθλια του αγαπημένου της, Χρίστου Ψωμόπουλου.
Με ανανεωμένο λουκ, μακρύ, καστανό ανοιχτό χρώμα μαλλιών, φανερά αδυνατισμένη και υπερβολικά όμορφη εμφανίστηκε στο Pizza Pomodoro, το δικό της στέκι στην Αθήνα, το οποίο ο Χρίστος είχε κλείσει αποκλειστικά για τα γενέθλιά του.
Η Άννα, αφού τραγούδησε και ευχήθηκε στον αγαπημένο της, παρέδωσε το μικρόφωνο στην ανιψιά της Βέρα Μπούφη, η οποία συνέχισε το «ρεπερτόριο» της θείας της τραγουδώντας το «Τρένο».

Και αν αναρωτιέστε, τώρα που ο Νίκος Καρβέλας έχει «απομακρυνθεί» από τη ζωή της απόλυτης Ελληνίδας Σταρ, ποιος την έχει αναλάβει σαν μάνατζερ, σας πληροφορούμε ότι είναι ο Αμερικάνος Greg Ladani, τον οποίο και βλέπετε αποκλειστικά στην φωτογραφία μαζί με την ανιψιά της Βέρα.
Εκτός από το «Ερωτευμενάκι» η Άννα τραγούδησε το «12», καθώς και το καινούργιο της τραγούδι «Το παρελθόν μου». Κάποια στιγμή τη ρώτησα αν είναι κουρασμένη και εκείνη μου εξήγησε ότι δουλεύει πολύ σκληρά αυτό τον καιρό, μια και ο ελληνικός της δίσκος πρέπει να βγει αρχές Δεκεμβρίου.
Μας ρώτησε με μεγάλο ενδιαφέρον για το τι ακριβώς συνέβη με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια και, ενώ της εξηγήσαμε, δεν αρνήθηκε να κάνει σχετικές δηλώσεις για το συμβάν στις κάμερες των καναλιών που την περίμεναν όλο το βράδυ έξω από το Ρomodoro, πριν μπει στην λευκή της Porsche και αναχωρήσει μαζί με τον αγαπημένο της Χρίστο.


zougla.gr

6 comments:

Anonymous said...

pedia i anna eine me tnm christo kai den horisan pote ...
e3allu i idia i anna eipe oti o chrisdtos eine to allo ts miso kai den apokli kai enan deftero gamo...

Anonymous said...

ayto tora teleytaia apo pou vgike pos xorisan den katalavaino.............

Anonymous said...

Να πούμε κατι που δεν αναφέρει το αρθρο. Η Άννα ήταν στη Θεσσαλονίκη, με φίλους της, για δύο μέρες πριν πάει στο Λονδίνο. Η Άννα συζήτησε με επιχηρηματία νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι θέλει να κάνει το comeback της σε πίστα της πόλης.

Anonymous said...

pote tha kanei epistrofi se pista afou an arxisei genari flevari sto athinon arena tha teliosei aprilio ...... dilose stin ekpompi tou georganta oti tha kanei synaylies se oli tin ellada olo to kalokairi..........pote loipon tha emfanistei sti saloniki????????e.............?

Leopold said...

Bravo tis pou to skourine to malli! Na to skourineis ki allo Annoula!

Anonymous said...

KALUTERH ME SKOURA XILIES FORESS