Friday, February 13, 2009

Άννα Βίσση στην Πυρά για τα γυρίσματα...

Απευθείας από το Αθηνών Αρένα το Fannatics έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα γυρίσματα του VC της Απόλυτης, "Στην πυρα"!

Μια International παραγωγή, με πολυπληθές συνεργείο, γυρισμένη από τη Christine Crokos (σκηνοθέτιδα της ταινίας "Γαμήλιο πάρτυ"), μας υπόσχεται πάρα πάρα πολλά!
Τα πολύωρα γυρίσματα του video clip στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, χαρακτηρίζονται από την αστείρευτη ενέργεια της Άννας, αλλά και την άρτια παραγωγή: visual effects στις οθόνες, εντυπωσιακή χορογραφία και τετραμελές μπαλέτο σε ολόκληρο το κομμάτι, καθώς και 7 (!) διαφορετικές ενδυματολογικές επιλογές της Άννας θα σημαδέψουν αυτό το clip!

Παρόντες στα γυρίσματα, και επιβλέποντες την όλη παραγωγή, ο στενοί φίλοι και συνεργάτες της Άννας Βίσση, Greg Ladanyi και Patricia Field!

fannatics.gr

3 comments:

Anonymous said...

pragmatika toso omorfh oso einai se auto to video clip exw polu kairo na thn dw..k auto to mauro forema 8a kanei 8raush...a re anna teleia pragmatika...!!!
sth pyra sth pyra...!!!!

Anonymous said...

Τι σώμα είναι αυτό που έχεις κάνει Αννούλα μου?! Ποια ηλικία, ποια 51...Μπράβο κορμάρα μου! Ρε πατσαβούρες Ελληνίδες, δεν αρχίζετε τη γυμναστική λέω εγώ αντί να σχολιάζετε συνέχεια?

Anonymous said...

omorfi pragmatika omorfi........