Sunday, June 21, 2009

Η Βίσση στον Θέμο

Κι όμως ο Θέμος Αναστασιάδης κρατά τα γερά χαρτιά για το τέλος.
Στην επόμενη εκπομπή του λοιπόν καλεσμένη θα είναι η πάντα απρόβλεπτη Άννα Βίσση και περιμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Μη μας απογοητεύσεις Θέμο!!

Λίγο πριν τα βραβεία του Mad τα φώτα στρέφονται πάνω της, μιας και έχει καιρό να τραγουδήσει και πολλοί θαυμαστές της περιμένουν πώς και πώς.
Τι καλύτερο από μια καλή...προθέρμανση;;

ourgreektv

34 comments:

Anonymous said...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.06.2009 Η ΑΝΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !

Anonymous said...

simera anna sto chart show ston alpha..oloi t5o vlepoome

Anonymous said...

mytilini??

loucas said...

orea..paidia na rotiso kati....se poio radiostathmo doulevei i germanou? ean kserei kapoios mporo na akouso online live sto internet logika? ti onoma exei i site? kai ston themo pote tha einai? kai episis se poio kanali? thnx

Anonymous said...

loipon simera stis 9 ston alpha kai tri triti sto themo ston ant1

loucas said...

ti simera ston alpha?

Anonymous said...

mpes sto live24.gr opou exei olous tous radiosta8mous.ston sfera 102,2 ths a8hnas 8a einai.

Anonymous said...

Ραντεβού στην Ελλάδα
Η καλή σχέση της Άννας Βίσση με διασημότητες ίσως ανοίξει το δρόμο για επώνυμες αφίξεις στη χώρα μας το καλοκαίρι. Η κορυφαία τραγουδίστρια και επιχειρηματίας στη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ συναντήθηκε με celebrities, όπως ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, ενώ βρέθηκε στις ίδιες παρέες με γνωστούς Ελληνοαμερικανούς, όπως η Mαρία Μενούνος, ο πρόεδρος του κορυφαίου δικτύου Fox, Jim Γιαννόπουλος, και ο John Stamos. Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, λοιπόν, έπεσαν στο τραπέζι προσκλήσεις κι έτσι δεν αποκλείεται να δούμε μερικούς από αυτούς να κάνουν παρέα με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ στην Αθήνα ή σε κάποια κοσμοπολίτικη παραλία.

loucas said...

efxaristo anonime..

Anonymous said...

ax perimenw tin anna simera..tin edeikse sta se ligo

Anonymous said...

AX KI EGW KI EGW PERIMENW NA DW THN ANNOULA.

Anonymous said...

pedia kserete mipos kapoio site gia na mporo na vlepo meso internet ellinikous stathmous?

Anad said...

katapliktika !!!

Anonymous said...

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/06/chart-show_21.html

loucas said...

re paidia ti exei simera me tin anna?

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=RTwTM85Tvgs&eurl=http%3A%2F%2Fourgreektv.blogspot.com%2F&feature=player_embedded

Anonymous said...

http://www.yupi.gr/gossip/c10624/Άnna_Bissh.html

Anonymous said...

poioi apo esas tha pane stis sinavlies??

Anonymous said...

tha itan pio efkolo na rotisi pios den tha pai stis sinavlies :P

Anonymous said...

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ! ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ http://www.sfera.gr/ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ link ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΙΚΑΡΙΕΣ & ΑΚΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ...ΟΛΟΙ ΣΦΑΙΡΑ 102.2!

Anonymous said...

nai xairopoulos ti ora?

Anonymous said...

TI WRA??

Anonymous said...

Kale afiste ton Kosta isyxo, na sas eksypiretisei epige o anthropos. Kosta xryse mou ean ksereis tin akrivi ora pesto mas kai tha sou xrostame evgnomosyni. Filakia Kostaki.

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/6/2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 24:00 ΚΑΙ ΣΤΟΝ SFERA ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/6/2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

Anonymous said...

KAI STON ALPHA TI KYRIAKI STO CHART SHOW

Anonymous said...

Efxaristoume ton Kosta kai ton Anonymo filo gia tis plirofories.

loucas said...

orea kairos itan na emfanistei kai afti....ego distixos den tha ta do..paidia anevaste sta sto youtube i sto myspace tv....

Anonymous said...

Apo to www.freegossip.gr.

"Αφίσα σε κεντρικό δισκοπωλείο, διαφημίζει την συναυλία της Βίσση και έχει και special πακέτο : VIP εισιτήριο , t -shirt και cd , μόνο 50 ευρώ. Όποιος πρόλαβε , πρόλαβε, τρελάθηκε το αφεντικό και τα έβαλε όλα τσάμπα. Έξυπνη κίνηση δεν λέμε, αλλά κοίτα να δεις, εμείς που κολήσαμε: Στο cd. Όταν στις αρχές των 90ς τα cd εδραιώθηκαν στην Ελληνική αγορά , κόστιζαν σχεδόν διπλάσια από ότι το βινύλιο (οι δίσκοι) αλλά στοίχιζε πολύ λιγότερο στην εταιρεία. Με τα χρόνια το εμπόρευμα άρχισε να δίνεται παντού: Σε εφημερίδες, περιοδικά, ακόμα και σε κρεοπωλεία (και δεν κάνουμε πλάκα, είχε συμβεί για πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη δεκαετία ) Παρόλα αυτά οι εταιρείες δεν έριχναν την επίσημη τιμή, ακόμα και εδώ στην Ελλάδα που συγκριτικά οι μισθοί ήταν και είναι από τους πιο χαμηλούς στην Ευρώπη (την πολιτισμένη Ευρώπη εννοούμε) Στην πορεία άρχισαν τα πειρατικά cd που ο καθένας έπαιρνε ότι ήθελε με 5 και 6 ευρώ. Αλλά ούτε και τότε οι εταιρείες κατέβασαν τις τιμές. Ούτε όμως και σήμερα που δεν πουλάει πια κανένας. Και προσέξτε : Όταν λέμε επιτυχία, δεν είναι ένα τραγούδι που παίζετε συνέχεια στο ραδιόφωνο, γιατί ξέρουμε πως λειτουργούν πια τα ραδιόφωνα: Με p.r playlist . Για αυτό σας λέμε : Πριν αρχίσετε να λέτε "θεά η μια", "θεά η άλλη" , θυμηθείτε, πότε και ποια cd αγοράσατε -κοινώς τα στάξατε. Και όχι η πειρατεία δεν σκοτώνει την μουσική, η απληστεία και η βλακεία το κάνουν."

Anonymous said...

Apo "www.freegossip.gr".

"Σαν πιο παλιά καραβάνα στον χώρο, η Βίσση αποδεικνύεται πιο γάτα στο παιχνίδι της επικοινωνίας. Έτσι δήλωσε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι θα γίνει κουμπάρα σε 2 φίλες της που ετοιμάζονται να παντρευτούν ( μεταξύ τους εννοείται) Καλή προσπάθεια και να ζήσουν τα κορίτσια, αλλά δεν είναι λίγο μπανάλ όλο αυτό; Μην κοιτάτε που ο καθένας υπερασπιστής του "πατρίς- θρησκεία- οικογένεια" βγάζει την κακιά καντίλα με τα gay ζευγάρια, ούτε που ο κάθε Βαλλιανάτος πρεσβεύει ότι οι gay κινδυνεύουν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους (Επαγγελματίας ακτιβιστής είναι ο άνθρωπος, αυτό έχει να πουλήσει) Ο κόσμος, ο υγιής κόσμος, δεν δίνει πια δεκάρα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του δίπλα του. Άρα αν το είπε για να σοκάρει η Βίσση και να συζητηθεί έπεσε στα κενό. Γενικώς το θέμα με την Βίσση είναι ότι λειτουργεί με πρότυπα περασμένων 10ετιών . Πάντως το παλεύει η γυναίκα."

loucas said...

saxlamares

Anonymous said...

ta vraceia mad 8a ta dei3ei stin kypro?? tin idia mera?? h meta apo kamia vdomada opws ka8e xrono ap to sigma?? an gnwrizei kaneis as to omologisei sas parakalw k se mas....

Anonymous said...

loipon i anna simera sto themo
ti kiriaki st natalia ws i nikitria tis katigorias erwtiko tragoudi tis 30etias
kai tin tetarti 1 iouliou sta mad video music awards ston alpha

Anonymous said...

afto gia to chart show p t akouseS?
mipos einai allo ena apo ta polla logia tou aera?

Anad said...

enimerwthika oti i Anna aurio tha einai stin Themo,i ekpompi tha einai magnitoskopimeni,teleia !!!deite oloi !!!!!!!!!!