Thursday, June 25, 2009

Βίσση- Παπαρίζου : Πού συναντήθηκαν μετά τα Mad Awards;

Αμέσως μετά το τέλος των 6ων βραβείων Mad, η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από το θέατρο Βράχων μαζί με τους συνεργάτες της.

Στην έξοδο την περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία, όχι μόνο για της ζητήσουν να σχολιάσει τη μεγάλη νίκη της (κέρδισε τα περισσότερα βραβεία) αλλά και να τη ρωτήσουν για την πλαστική που έκανε στο στήθος και αποκάλυψε με γενναιότητα στο Pink Woman που κυκλοφορεί. «Και πριν την έναρξη το ίδιο με ρωτήσατε!» είπε γελώντας. «Γιατί δεν ρωτάτε και τα άλλα κορίτσια μέσα;».

Στη συνέχεια η 27χρονη Ελληνίδα σταρ αποφάσισε να πάει με τον σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη και τον Φωκά Ευαγγελινό για φαγητό στο Kalamaki Kolonaki. Εκεί εξάλλου βρίσκονταν ήδη και οι καλοί της φίλοι, Stavento. Η συντροφιά όμως έμελλε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αφου το ίδιο μαγαζί είχαν επιλέξει και η Άννα Βίσση και η Πατρίσια Φιλντ με την παρέα τους! Ανάμεσά τους διακρίναμε τη στιχουργό Ελεάννα Βραχάλη, τη σκηνοθέτη Χριστίνα Κρόκος, τον Αμερικάνο χορογράφο της, τον Αντρέα Κουρή, τον Φώτη Σεργουλόπουλο , τη Βέρα Μπούφη και τη γνωστή κοσμικογράφο, Χριστίνα Πολίτη. Γρήγορα οι δυο παρέες έγιναν μία, και σχολίαζαν μέχρι τα ξημερώματα όλα όσα έγιναν στα βραβεία.

yupi.gr

7 comments:

Anonymous said...

pedia ali9ia ine ot dn 9a emfanisti telika st irodio?

Anonymous said...

den ksero emena kapoios me eipe oti telika tha ginoun!

Anonymous said...

akomi den kseroume an tha efanisti i oxi. sizitite akomi

Anonymous said...

i idia st sfera ipe ot 9a ginun..!!=]tote??

Anonymous said...

den tn akousa tii sinentefksi gia na se apantiso!

Anonymous said...

Aννούλα σ'αγαπώ πολύ! Λέξεις χιλιοειπωμένες αλλά τόσο αληθινές,κι ας είναι ίσως κουραστικές! Είσαι η καλύτερη συντροφιά μου στα down μου, στα up μου, στο αμάξι, πολλά χρόνια πριν ακούγοντας κάθε νέο σου δίσκο που έβγαινε συνήθως Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα με το mp3 στο λεωφορείο...Να είσαι πάντα καλά!

Anonymous said...

Teleio to parapanw minima kai ekfrazei olous tous alithinous filous tis mousikis tis Annas!