Friday, July 17, 2009

Αννα Βισση ¨- Ηράκλειο την Δευτέρα 20 Ιουλίου

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ SUMMER TOUR 2009"
Στο Ηράκλειο την Δευτέρα 20 Ιουλίου! η «πιο λατρεμένη συναυλία»

Το πιο Hot summer tour σε όλη την Ελλάδα είναι γεγονός!!!

H λατρεμένη Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά για να μας απογειώσει σε μια εντυπωσιακή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!
Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, η Άννα θα πρωταγωνιστήσει σε μια περιοδεία με συγκλονιστικές live performances, όπου με την ανεξάντλητη ενέργεια και πάθος της, θα ερμηνεύσει διαχρονικές αλλά και τις νέες της επιτυχίες από το album “Απαγορευμένο”.

Η παραγωγή της περιοδείας είναι διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας, τα οποία αναδεικνύουν την μοναδική σκηνική παρουσία, της απόλυτης Ελληνίδας performer.

Το σπάνιο υπερθέαμα που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, υπογράφει μια κορυφαία ομάδα συνεργατών. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Christine Crokos. Ο Jermaine Browne χορογραφεί την Άννα, και θα εμφανιστεί ως guest star μαζί της για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ορχήστρας έχει ο Γιάννης Κυφωνίδης, τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιώργος Τέλλος και την επιμέλεια του ήχου ο Άρης Κουντούρης. Την εμφάνιση της Άννας για ακόμα μια φορά έχει επιμεληθεί η παγκοσμίου φήμης Patricia Field.

Στο Ηράκλειο η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το ενδιαφέρον που υπάρχει από το κοινό της Κρήτης από την στιγμή που η συναυλία έχει ανακοινωθεί είναι τεράστιο. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει τις επόμενες μέρες. Γενική είσοδος 20 ευρώ.

Την συναυλία παρουσιάζει το energy drink Pure rush. Χρυσός χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Χορηγοί είναι ο έτοιμος καφές Pokka, οι Υπεραγορές Χαλκιαδάκης και οι Minoan Lines. Την φιλοξενία έχει αναλάβει το Ξενοδοχείο Lato.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στην εταιρεία Γαλαξίας Παραγωγές 2810528170.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
BOX OFFICE ΓΑΛΑΞΙΑΣ-ΑΝΔΡΟΓΕΩ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ METROPOLIS - ΔΑΙΔΑΛΟΥ 19
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ - ΔΑΙΔΑΛΟΥ 37
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PRIME ΜΑLBORO - TALOS PLAZA
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DUR-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 9
ΡΕΘΥΜΝΟ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΑΚΑΤΗ-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 46
ΧΑΝΙΑ: VIRGIN MEGASTORES-ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ 27
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ TOP 10 - 5ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 13
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 20€

entercity.gr

120 comments:

Anonymous said...

ti egine me ti sinavlia sti salamina?ihe kosmo?

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση έδωσε χθες βράδυ μία ακόμα συναυλία στα πλαίσια του "Απαγορευμένου Summer Tour" που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα με τη μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων.



Αυτή τη φορά, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για περισσότερο από τρεις ώρες την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να ερμηνεύει τραγούδια από την αρχή της καριέρας της μέχρι το τελευταίο της album.



Ανάμεσά τους ήταν και η κόρη της Άννας, Σοφία Καρβέλα που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα.



Όταν η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή οι θαυμαστές της σήκωσαν ένα μεγάλο πανό με το οποίο ζητούσαν να κυκλοφορήσει το "Απαγορευμένο Summer Tour" σε dvd, μόλις εκείνη το είδε τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνει και ανταπόκριση ήρθε με ένα μεγάλο χειροκρότημα!



Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας αποκλειστικά μέσω web camera στο fan club της, εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρη ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει κι οι φιλανθρωπικές συναυλίες στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθούν, παρά τα αντίθετα σχόλια που έχουν ειπωθεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό!

Anonymous said...

paidia to apagorevmeno egine dipla platinenio!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ki esy koimasai me dipla tsarouxia. Ean afto itan alitheia tote tha eixe anevei sto chart tis IFPI. Stamateiste tis malakies epi telous, gineste xazoi.

Anonymous said...

re papara ante gamhsou!!!!koita th selida ths vissi sth wikipedia gia to apagorevmeno kai mh mou les malakies!!!h ifpi ananewnetai twra kai tha einai ta chart etoima apo ton augousto.

Anonymous said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Apagorevmeno

Anonymous said...

Sto Wikipedia grafetai oti nanai, apo opoion nanai, akomi na to matheis afto;

Anonymous said...

kala kala file asto...h wikipedia einai aksiopisth phgh...asxoloumai xronia kai pote den me apogohteuse...asto

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ.Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ..ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ.

Anonymous said...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ BLOGERS ΑNAKOINOSTE TO 2X PLATINOUM TOY APAGOREYMENOU....

Anonymous said...

Den to apokleiw alla an den to dw sti selida tis ifpi, opote eleeisei na ananewthei, den to pistevw.
Opws ki an den ti dw sti skini tou Hrwdeiou na vgainei mprosta sta matia mou, pali den pistevw tipota.

Ti latrevw omws. Na mi mperdevomaste. I alitheia einai oti vazoume pia ton pyxy poly psila, alla etsi mas exei mathei, ti na kanoume?!

Anonymous said...

den uparxei logos na mhn to pistepsoume afou otan eixan pei oti eixe ginei platinenio eixe ginei kai ontws den to eixan ananewsh sth ifpi ...gt eixe poulhsei 28000 antitypa kai stis 30000 einai platina

Anonymous said...

i sinavlia itan full, ixe poli kosmo. perasame telia

itan i kaliteri sinavlia mexri tora oso afora tin Anna

Anonymous said...

i sinavlia itan full, ixe poli kosmo. perasame telia

itan i kaliteri sinavlia mexri tora oso afora tin Anna

Anonymous said...

pedia min fate kante ore3i..i annula 9a ne irodio to pe i idia..em anna vissi eine afti me tetia dinami p ehi..annula mx??se perimenun oloi na dun pia pragmatika eise!!!!!!!!yiotavissiki!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Παιδιά, η συναυλία ήταν τέλεια. Η Άννα, παρότι στις χαμηλές νότες διέκρινε κανείς ελαφρά ότι είχε περάσει κρυολόγημα, ήταν υπέροχη, ίσως καλύτερη ακόμα και από τη συναυλία της Αθήνας. Παρέλειψε κάποια τραγούδια από τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων και στη θέση τους είπε κάποια άλλα, όπως τα "Αυτός που περιμένω", "Καλημέρα καινούργια μου αγάπη", "Εκατομμύρια" καθώς και το "Σ' αγαπώ" που της ζήτησε ένας θαυμαστής της. Όσο για κόσμο, μια χαρά. Οι κερκίδες γέμισαν εκτός από κάποια καθίσματα στη μια άκρη, όπου προφανώς δεν θα είχε καλή θέα, το ίδιο και η (μικρή σχετικά) αρένα. Όσο για τις πλατίνες, μην λέτε μαλακίες. Πώς είναι δυνατόν από χρυσό να έγινε κατευθείαν διπλά πλατινένιο; Παρεμβάλλεται, κατά την ταπεινή μου άποψη, μια πλατίνα μεταξύ αυτών. Αφήστε που στη Wikipedia γράφει ο καθένας ό,τι γουστάρει και περνάει κάποιο διάστημα για να διαγραφεί.

Anonymous said...

tha ixe sigoura pano apo 4000 kosmo. poli thermo to kino stin salamina :P

Anonymous said...

2 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ IFPI !

Anonymous said...

gia des edw...xryso leei


2004 - Άννα Βίσση Live 2004 (Πλατινένιος Δίσκος), (Πλατινένιος Δίσκος στην Κύπρο)
2005 - Nylon (Πλατινένιος Δίσκος), (Πλατινένιος Δίσκος στην Κύπρο)
2006 - Nylon - Euro Edition (Πλατινένιος Δίσκος), (Πλατινένιος Δίσκος στην Κύπρο)
2008 - Απαγορευμένο. (Χρυσός Δίσκος)

Anonymous said...

re pedia stilte kanena link an dume kai mis an eine i oxi..egw mpeno stn ifpi kai lei tn avgusto 8a ne etimi i istoselida,,stilte link tr!!!!!!!

Anonymous said...

Το "Απαγορευμένο" είναι το 37ο άλμπουμ της Άννας Βίσση που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2008 από τη Sony BMG. Το album έγινε χρυσό ξεπερνώντας τις 15000 πωλήσεις, ενώ σε άρθρο αναφέρονται 27000 πωλήσεις αν και ανεπίσημο νούμερο.

Anonymous said...

Το "Απαγορευμένο" είναι το 37ο άλμπουμ της Άννας Βίσση που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2008 από τη Sony BMG. Το album έγινε χρυσό ξεπερνώντας τις 15000 πωλήσεις, ενώ σε άρθρο αναφέρονται 27000 πωλήσεις αν και ανεπίσημο νούμερο.

Anonymous said...

as stamatisei to atomo p stelnei synexws pseydeis eidiseis gia anna....VAZW STOIXIMA OTI EINAI O IDIOS POU ELEGE KAI GIA MYTILINI,.....XRYSOS RINAI O DISKOS

Anonymous said...

o epomenos panikos tha gini sto pankritio. etimazomaste gia megali sinavlia. oli i kriti mila gia tin Anna. tha ine edo stis 18 iouliou :) mazi me tin sofia

Anonymous said...

nai kai to xristo psomopoulo...ma giati lete synexeia psemata????

pou to xereis re malaka oti tha rthei kai i sofia...Vraki tis annas eisai,....>>???

Anonymous said...

Apo psemmata edo mesa ki allo tipota. Den katalavaino to ti kerdizoun ta atoma afta pou kykloforoun oles aftes tis psevdeis eidiseis. I alitheia einai alitheia kai den allazei me tis avasimes anoisies pou diadidontai edo mesa. Oson afora to Irodeio ti tha elege i Anna; Fysika kai eipe oti eipe gia na kalypsei mia dysaresti katastasi.

Anonymous said...

AΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Anonymous said...

Min dinete simasia sto Wikipedia, ola ta sections einai grammena apo fans oi opoioi grafoun oti theloun.

Anonymous said...

Isos me tin periodeia kai tin polisi tou CD stis synavlies, i san paketo me to eisitirio mazi na epoulise orismena akomi antitypa. Makari na ginei platinenio, alla oxi kai dipla platinenio. Mi leme kai vlakeies tora.

Anonymous said...

Παιδιά, ο φίλος που έλεγε για τη διπλή πλατίνα και τον κράξαμε όλοι (κι εγώ μαζί) έλεγε αλήθεια τελικά. Δεν πούλησε φυσικά το "Απαγορευμένο" τ' άντερά του από τη μια στιγμή στην άλλη. Απλά άλλαξε πάλι το σύστημα των πωλήσεων. Μέχρι το 1991 ο χρυσός ήταν 50000 και ο πλατινένιος 100000, από το 1991 μέχρι το 2000 ο χρυσός ήταν 25000 και ο πλατινένιος 50000, από το 2000 μέχρι το 2006 ο χρυσός 20000 και ο πλατινένιος 40000, από το 2006 μέχρι τώρα ο χρυσός 15000 και ο πλατινένιος 30000 και από σήμερα το πρωί ο χρυσός είναι 6000 και ο πλατινένιος 12000. Το ξέρω ότι είναι πλέον άθλιο το σύστημα, πάντως με τα καινούρια δεδομένα το "Απαγορευμένο" είναι διπλά πλατινένιο, καθώς υπερβαίνει τα 24000 αντίτυπα (πρέπει να έχει πουλήσει γύρω στα 30000), ενώ το μέχρι πρότινος διπλά πλατινένιο "7" του Χατζηγιάννη των 60000 αντιτύπων θεωρείται πλέον 5 φορές πλατινένιο.

Anonymous said...

E RE KATANTIA. SE LIGO ME 1000 ANTITYPA ENAS DISKOS THA GINETAI XRYSOS KAI ME 2000 PLATINENIOS. NA TO DEITE OTI SE LIGO KAI I EFI THODI THA KANEI PLATINES. SYNXARITIRIA.

vissiki said...

re pedia ti skata sistima eine afto??tote na pame oloi an vgalkume cd na ta dosume st 6itonia mas kai 9a maste kai mis star..e re ti alo 9a akusume..Pangia mx..edo mesa..to apofasisa e6w vgazo cd:p ElEoS!!!=]YIOTAVISSIKI

Anonymous said...

thanks man me dikaiwses!!!!euxaristw!!

Anonymous said...

den isxyei ayto peri allagis kai anatheorisis twn cds

Anonymous said...

egw ekana lathos kai den to eida...xrysos einai

Anonymous said...

Κι όμως, ισχύει. Απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη στην επίσημη ιστοσελίδα της IFPI είτε γιατί φοβούνται μην τους κράξουν είτε γιατί η σελίαδα ανανεώνεται κάθε δεύτερο αιώνα.

Anonymous said...

AX KRIMA POU DEN ISXYEI

Anonymous said...

pedia ali9ia eine isxii to si6ure4a pn li6o..ana 2x platina ellada 1x platina st kipro!!!ante ante..ante kai k9e 100 cd p 9a pulane 9a ginonte xrisoi..ela PANAGIA mx..ti allo edo mesa..alla sovara isxii!!

Anonymous said...

Παιδιά, όντως ισχύει. Έτσι, το "Απαγορευμένο" θεωρείται πλέον διπλά πλατινένιο στην Ελλάδα. Α, δεν σας είπα και τα ευχάριστα (γιατί την διπλή πλατίνα στην Ελλάδα δεν μπορώ να τη χαρώ, όταν σκέφτομαι την κατάντια της δισκογραφίας μας)! Το "Απαγορευμένο" έγινε στην Κύπρο διπλά πλατινένιο (με το παλιό σύστημα, εννοείται, αφού στην Κύπρο είναι σοβαροί οι άνθρωποι, όχι σαν κι εμάς, που αλλάζουμε το σύστημα κάθε λίγο και λιγάκι)! Στην Κύπρο ανέκαθεν ο χρυσός ήταν 3000 αντίτυπα και ο πλατινένιος 6000. Εδώ από το 1972 μέχρι το 1991 ο χρυσός ήταν 50000 και ο πλατινένιος 100000. Κατόπιν, ο χρυσός έγινε 25000 και ο πλατινένιος 50000, μέχρι το 2000, όταν ο χρυσός έγινε 20000 και ο πλατινένιος 40000. Το 2006 το σύστημα άλλαξε για τρίτη φορά, με τον χρυσό να αντιστοιχεί σε 15000 πωλήσεις και τον πλατινένιο σε 30000. Και τώρα, εν έτει 2009 ο χρυσός αντιστοιχεί σε 6000 αντίτυπα και ο πλατινένιος σε 12000, και η ξεφτίλα δεν έχει όρια! Σε ένα ή δύο χρόνια προβλέπω να το αλλάζουν ξανά. Τέλος πάντων, έτσι διαμορφώνουμε τουλάχιστον κάποια σαφέστερη εικόνα για τις πωλήσεις του "Απαγορευμένου". Έχουμε τουλάχιστον 24000 πωλήσεις στην Ελλάδα (πιο συγκεκριμένα είχαμε ακούσει για 27000 ή 28000) και τουλάχιστον 12000 στην Κύπρο. Συνεπώς, ο λατρεμένος μας δίσκος έχει πουλήσει συνολικά περίπου 40000 αντίτυπα.

Anonymous said...

Καλά, αηδία έχει καταντήσει. Δηλαδή, στο εξής η Άννα θα γίνεται κατευθείαν χρυσή μόνο και μόνο από τους fannatics. Τουλάχιστον, μέσα σ' όλη αυτή την κατάντια της δισκογραφίας μας προέκυψε και κάτι καλό: Η IFPI ανακοίνωσε ότι από το Σεπτέμβριο το αργότερο θα ανακοινώνονται όχι οι χονδρικές τοποθετήσεις αλλά οι πραγματικές λιανικές πωλήσεις, όπως γίνεται άλλωστε και στις περισσότερες πολιτισμένες χώρες. Ελπίζω να είναι αλήθεια.

Anonymous said...

ekei i anna tha exei xalia poliseis kathws den exw akoosei se kana diskadiko na exei eksantlithei

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ CDS

Anonymous said...

Όταν είπα ότι είναι καλή η απόφαση δεν εννοούσα για την Άννα, αλλά για τη μουσική γενικότερα, για να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Και, ούτως ή άλλως, το χάσμα μεταξύ τοποθετήσεων και πραγματικών πωλήσεων δεν σχετίζεται μόνο με τις πωλήσεις της Άννας, αλλά όλων των καλλιτεχνών.

Anonymous said...

I ANAKOINWSI GIA TIN DIPLI PLATINA TIS ANNAS DEN EGINE APO TO WIKIPEDIA ALLA APO TON ARMODIO PWLISEWN TIS IFPI NICK STEFANAKI ... EINAI ALITHIA! TO WIKIPEDIA META TO EGRAPSE SAN UPDATE ! :P

TO APAGOREUMENO EINAI PLEON 2 FORES PLATINENIO !

Anonymous said...

SE POLLA DISKOPOLEIA EXOUN EKSANTHLITHEI.....MPOREITE NA TO DIAPISTOSETE KAI OI IDIOI AN PATE ! EPISIS MIN KSEXNAME KAI TO SUMMER TOUR POU EINAI ENA DINATO PROMO GIA TO CD! I ANNA DEN TRAGOUDISE SE KENTRO ENW EIXE NEO CD AFTO EPEKSE KATHORISTIKO ROLO STIN POREIA TOU CD !!

OI PWLISEIS VEVEA OLWN PANE APO TO KAKO STO XEIROTERO....AN ISXIOUN OI NEOI ARITHMOI POU EDWSE SIMERA O IPEFTHINOS TIS IFPI TOTE MILAME GIA PSIXOULA DISKOUS...

Anonymous said...

to ianouario to anna vissi info anakoinwse oti i anna eixe kanei 30.000 poliseis ato iusxeiei?? ara me vasei afta p lete eseis exei kseperasei tis 45.000

Anonymous said...

Όχι, τον Ιανουάριο δεν είχε φθάσει τις 30000 πωλήσεις. Τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 30000 αντίτυπα στην Ελλάδα και 12000 αντίτυπα στην Κύπρο. Και, από ότι άκουσα, η σελίδα της IFPI θα ανανεωθεί μέσα στον Αύγουστο επιτέλους, γιατί τώρα είναι ακόμη στις αρχές Μαίου. Και, επιτέλους, bloggers, ανακοινώστε τη διπλή πλατίνα σε Ελλάδα (λόγω πωλήσεων αλλά κυρίως λόγω αλλαγής του συστήματος) και Κύπρο (λόγω πωλήσεων).

hliasstef said...

3ekinise h propolisi gia thn sunaulia sthn drama...paidia t eisithrio stis alles poleis poso eixe?

Anonymous said...

20 euro exei to eisitirio!!!! paidia fantaseite 30.000 poliseis xwris na tragoudaei se magazi kai xwris to album na exei proothithei sosta fantasteite otan arxisei tis live emfaniseis tis sto athinon arena ti eei na ginei oi poliseis tha ektokweftoun sta ipsi!!!!

Anonymous said...

Nai xryso mou, molis arxisei emfaniseis i Anna sto Athinon Arena tha treksoun oloi n' agorasoun ta sapia mousmoula. Mexri tou xronou ton Noemvrio oles oi apoulites kopies tou Apagorevmenou tha exoun idi epistrafei stin SONY BMG. Se ti kosmous paraisthiseon zis;

Anonymous said...

THEE MOU TI VLAKEIES GRAFONTAI EDW MESA; AFTI TI STIGMI MILAME GIA TIN KATANTIA TIS ELLINIKIS MOUSIKIS KI OXI GIA TO AN TO CD TIS ANNAS I TIS VANDI, APO ANAGKI KAI MONO, EGINAN PLATINENIA. AFTOS DEN EINAI LOGOS NA XAIRESTE, EINAI NA KLAITE. POSO ALLO THA KSEFTILISTEI TO ELLINIKO TRAGOUDI;

Anonymous said...

http://www.yupi.gr/gossip/c11218/Άnna_Bissh.html

thimomeni Katina said...

Diavazw tosi wra ta sxolia kai enas DEN exei skeftei to aftonohto!!!

O logos pou katevasan to orio xryswn kai platineniwn, den einai pws ksepese i elliniki mousiki, oute oti o kosmos ti snomparei.
Oloi pia kanoun download i agorazoun peiratika. Etsi, elaxistoi pleon trexoun sta diskadika na agorasoun to afthentiko cd kapoiou kallitexni. An den ypirxe peirateia, polloi perissoteroi tha agorazan ta nomima CDs.

Tiroumenwn loipon twn analogiwn kai mia kai ta dedomena stis pwliseis pia exoun allaksei, SAFESTATA einai ypoxrewmeni i ifpi na allaksei to orio. Den ftaiei i katantia tis ellinikis mousikis (oxi apolyta toulaxiston) alla i peirateia. Synepws einai athlos to na poulaei ena cd estw kai tosa antitypa. Mi ksexnate oti to Apagorevmeno den synagwnizetai tin Kravgi i to Geia tis Vandi alla ta simerina CDs.

Afta!

Anonymous said...

re epdia edo stn kipro i anna pai 6ia 3x platina..afu oi fans edo siggritika me pli9ismo ts elladas eine perissoteroi kai e3allu edw st public kai se alla idika ts proti mera den ipirxan cds afu e6w zitisa kai m pan 9a 3ananer9un se mia evdomada opote edo..pai 6ia poli parapano polisis 6t edo kani kai terastia epitixia to alitissa 4ixi..so..apla ena sas leo edw pme kai 6ia 3x platina..alla oki 6ia tn ellada katantia eine sry kiolas..yiotavissiki!

Anonymous said...

PROS GIOTA VISSIKI..

AN DEN MPOREIS NA GRAPSEIS OMORFA KAI KATHARA ILITHIO KATASKEYASMA TI KATESAI KAI GRAFEIS!! TA ORTHOGRAFIKA SOU EINAI GIA GELIA KAI DEN KSEREIS OUTE KAI ESY TI GRAFEIS..GRAFE SOSTA KAI OXI SAN AGRAMMATI KYPRAIA POU EISTE OI PERISSOTEROI.AI STO DIAOLO PIA ME TIS MALAKIES SOU.

Anonymous said...

H yiotavissiki einai profanws mia mikri kopelitsa, sigoura oxi panw apo 14. Thelei na leei ti gnwmi tis, estw ki an den katalavainei kapoia pragmata. To an kanei kapoia orthografika, den einai logos na tis tin les, entaksei den syxnazoun Babiniotides edw mesa...

Swsti i thymomeni Katina. Ta pragmata exoun allaksei pia oson afora tis pwliseis kai den prepei na to ksexname. Kai vasika den prepei na kollame toso s' afto to thema...

Anonymous said...

Ανώνυμε, για ηρέμησε λίγο! Που βρίζεις σαν νταλικέρης! Όσο για την παιδεία των Κυπρίων, έχω ακούσει ότι το εκπαιδευτικό τους σύστημα είναι καλύτερο από το δικό μας (και ποιο δεν είναι;!). Πάντως, Γιώτα μου, ένα δίκιο το έχει ο φίλτατος. Σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά που διαβάζω σχόλιό σου. Γιατί όχι τα παλιά καλά ελληνικά; Και, εντέλει, πού το ξέρεις ότι θα γίνει τριπλή πλατίνα στην Κύπρο; Πριν λίγο καιρό έγινε διπλή, άρα; Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε μουσική παιδεία. Τώρα πια, στην Ελλάδα πωλούνται για κάθε δίσκο τριπλάσια αντίτυπα από ότι στην Κύπρο, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει 15 φορές τον πληθυσμό της Κύπρου. Δηλαδή, στην Ελλάδα οι πωλήσεις των δίσκων αντιστοιχούν αναλογικά στο 1/5 συγκριτικά με την Κύπρο.

Anonymous said...

DEN YPARXEI XEIROTERO PRAGMA APO TO NA THES NA DIAVASEIS ENA COMMENT KAI NA MHN MPOREIS..NA MHN GRAFEI AN DEN MPOREI.KAI AFTO DEN EXEI NA KANEI ME TO SYSTHMA PAIDEIAS (POY EXOUME TO XEIROTERO) ALLA ME TO MYALO TOY KATHENOS.GRAFEI LES KAI APEFTHYNETE SE ALLON PLANHTH.

Anonymous said...

katarxas eime 17 eton yiota vissiki yo yiota grafete me y..kai defteron..oses fores egra4a plitofories p ixa epali9eftika..kai esi dn 3r ti provlima ehis me tn kipro..apla na 3rs ot an ipologisis tn pi9ismo ts elladas me ts kipru kai se fans ts anna edo eine perisooteroi.e3allu i kipros stirizi tn anna se ka9e ts vima kai den tin krini akm kai 6ia to ti 9a foresi..episis min 3exnas kai anna kiprea eine..ara v6ale ton skasmo..xoris kan na 3eris kapio den ton vrizis..kai e3alllu an kapios grafi grigora mpori an kani la9os...apla ma9e ot polloi ellines 9elete dn 9elete prepi na ma9ete ot eine kipria i anna..den antile6ome e6w knna provlima dn eho kai knna kopmle3 me ts ellines..anw..den esxolume kai ton ka9e giftula..p den 3r ti 6rafi..yiotavissiki

Anonymous said...

17 eisai? Meta anakalw... ontws yparxei provlima... Pou simainei oti exeis kai to akatalogisto. (Asto, mi psaxneis leksiko m' afti ti zesti.)

Anonymous said...

KOPELA MOU DEN KATALAVAINEIS OTI DEN KATALAVAINOUME TI GRAFEIS KAI POS TO GRAFEIS.EKTOS AN SOU ARESEI NA VLEPEIS KAI NA DIAVAZEIS MONI SOU OLA AFTA POU GRAFEIS SAN ILITHIA POU PROFANOS EISAI...AN EISAI 17 KAI OXI 7 (POU EINAI TO PIO PITHANO) THA EPREPE NA NTREPESAI KAI NA MHN TO PAIZEIS KAI PERIFANH KYPRAIA..DEN EXEIS KATALAVEI OTI KATANTAS GELOIA KAI APO TA GRAFOMENA SOU EISAI SAN ANIATO POU PROSPATHEIS NA GRAPSEIS!! DEN TA LEO AFTA GIA NA SE NEYRIASO,ALLA EINAI H ALITHEIA.SOBAREPSOU KOPELA MOU KAI ALLAKSE TROPO GRAFHS.

Anonymous said...

KAI EPEIDH LES SYNEXEIA OTI H ANNA EINAI KYPRAIA,THA EPREPE NA EIXES KATALAVEI OTI EXEI FYGEI EDO KAI PARA POLA XRONIA APO EKEI.EDO KONTEYEI NA KATANTISEI AMERIKANA PARA ELLHNIDA.EXO ERTHEI STHN KYPRO TREIS FORES,THN AGRAMMATOSINI KAI TO XAMHLO EPIPEDO POU SYNANTHSA DEN TO EXO DEI POUTHENA ALLOU.SXEDON OLOI DEN KSEROUN NA MILANE OUTA KAI NA GRAFOUN.GRAFEI POUTHENA STO LEKSIKO TIS LEKSEIS POU XRHSHMOPOIITE KAI DEN TO KSERO!
OUTE KAI NA NTYTHEITE KSERETE OUTE KAI NA VAFTEITE..OLES SAS EISTE GYFTISES KAI TO KSEREIS POLI KALA AFTO.AFTO POU KYRIARXEI STHN KYPRO EINAI H PORNEIA (KAI MH PEIS TO ANTITHETO) TO XAMHLO EPIPEDO KAI NA BRIZETE OLOI SAS TOUS ELLHNES,POU AN DEN HMASTAN EMEIS THA MILAGATE TOURKIKA AKOMA..ISOS GIAFTO FRAFEIS KAI OPOS GRAFEIS.

Anonymous said...

lipon.esi pu 3eris na grafis..kai na ntinese..ma9e oti i anna erxete pio sixna kipro para ellada!i idia erxete kai eine to katafigio tis i idia to pe..oso gia tis pornes..ase min po tipota..emas afti eine i dialektos mas..kai afou eimaste giftoi tote giati tosoi eponimoi erxonte stin kipro gia diakopes..kai lene oti eimaste poli pio orea apo tin ellada?e3allu i anna se polles sinavlies akoma kai st mad ipen9imise oti eine kipria..kai tourkika den milame e3allu eimsaste ellinokiprioi..gia tin kipro den 3erete tpt ute pos eine..mpori na eisaste pio aneptigmeni os xora..alla dn eimaste kai sto meseona anti9eta eimaste pio xalaroi..kai an ehis kapio provlima me tn kipro eine giati eise kopmle3ikos kai afu den su aresi giati irthes 3 fores??kai thelis den thelis ektos apo esena polloi eine p agapane tin kipro!so vgale to skasmo kai an den 3eris tus kirpius min milas..isos se afisa kamia kipria ggomenitsa kai eise too ma toso komple3ikos..!!ante mu kai sto diaolo diladi..vlaka..

Anonymous said...

TI ORAIO EXEI H KYPROS DEN EXO KATALAVEI.IRTH ATREIS FORES MONO KAI MONO GIA EPAGGELMATIKOUS LOGOUS.ENA KSEONISI EINAI KAI TIPOTA ALLO.GIA NA PAS APO LEMESO STH LEFKOSIA NOMIZEIS OTI THA SE FANE OI LYKOI APO TIN ERIMIA. EKTOS APO TIN AGIA NAPA (KAI MONO KALOKAIRI) DEN EXEI TIPOTA ALLO NA DEIS.KAI TO AN H ANNA LEEI SYNEXEIA GIA THN KYPRO DEN XREIAZETE NA POUME GIATI TO KANEI.OSO GIA TOUS DIASIMOUS,AN ENNOEIS THN MASTROKOSTA H THN SKORDA APO TO ALTER TOTE DEN EXO TIPOTA ALLO NA PO.

Anonymous said...

Ανώνυμε, βγάλε το σκασμό, δεν σου φταίει σε τίποτα η Κύπρος! Από την Ελλάδα είμαι, αλλά δεν μπορώ να ακούω και μαλακίες! Όσο για τη Γιώτα τη Βισσική, τι σε πειράζει κι εσένα να γράφεις φυσιολογικά; Για να διαβάσω σχόλιό σου κάνω ολόκληρο αγώνα. Εκτός του ότι χρησιμοποιείς greeklish, χρησιμοποιείς και συντομογραφίες, αριθμούς αντί συγκεκριμένων γραμμάτων, για να μην μιλήσω για τα ορθογραφικά, και νομίζω ότι διαβάζω σανσκριτικά, όχι ελληνικά.

Anonymous said...

ESI NA VGALEIS TO SKASMO MALAKISMENO TOU KERATA.KAI DEN MILAO GIA TA ORTHOGRAFIKA ALLA GIA TON TROPO POU GRAFEI KAI DEN KATALAVAINEIS AN EISAI STHN GH H STON PLANHTH ARH..

DEN GOUSTARO THN KYPRO KAI DEN EXO PROVLIMA NA TO PO..EINAI OLOI TOUS GYFTOI.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΤΙΚΑΡΗΣ..ΔΕΝ ΕΖΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΟΡΗΣ ΜΟΡΦΟΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΖΙΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ..ΓΙΩΤΑ ΒΙΣΣΗΚΗ!

Anonymous said...

Ωραία, το καταλάβαμε, δεν γουστάρεις την Κύπρο. Σταμάτα τώρα!

Γιώτα, καλή αρχή στο φυσιολογικό τρόπο γραφής! Να προσέξεις όμως και την ορθογραφία σου, γιατί έκανες 12 λάθη μέσα σε πέντε γραμμές.

Anonymous said...

πεδια συγγνωμη απο την βιασυνη μου..και εξαλου σε αφτο το βλοκ γραφουμαι για την αννα και οχι για τισ πολιτικεσ μασ πεπιθυσεις..και ι αννα θεσ δεν θεσ ειε κθπρια..εμεισ εδς στην κυπρο αγαπαμε τους ελληνες..γιατι και μεισ ελληνοκυπριοι ειμαστε..αρα σκασε..!

Anonymous said...

πεδια συγγνωμη απο την βιασυνη μου..και εξαλου σε αφτο το βλοκ γραφουμαι για την αννα και οχι για τισ πολιτικεσ μασ πεπιθυσεις..και ι αννα θεσ δεν θεσ ειε κθπρια..εμεισ εδς στην κυπρο αγαπαμε τους ελληνες..γιατι και μεισ ελληνοκυπριοι ειμαστε..αρα σκασε..!γιωτα βισσηκη!

Anonymous said...

πεδια συγγνωμη απο την βιασυνη μου..και εξαλου σε αφτο το μπλοκ γραφουμαι για την αννα και οχι για τισ πολιτικες μας πεπιθυσεις..και η αννα θες δεν θες ειναι κθπρια..εμεισ εδω στην κυπρο αγαπαμε τους ελληνες..γιατι και μεις ελληνοκυπριοι ειμαστε..αρα σκασε..!γιωτα βισσηκη![το ξαναεγραψα γιατι δεν διαβαζοταν..]

Anonymous said...

poio to agapimeno sas tragoudi tis annas???? emena i diadilosi...gamato song...


perimenw ayrio to votre beaute

Anonymous said...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ

Anonymous said...

H diadilwsi den exei kanena ma kanena nohma. Pou mia kommounistria erwtevetai ena matatzi? Ase ti mousiki... teleiws vareto! To periodiko einai poly kalytero kai san nohma kai san mousiki. Kai i Varka fysika. Poly pio poiitikoi stixoi.

Oso gia afton pou grafei oti i Ellada exei to xeirotero ekpaideftiko systima... mitrelainesai filarako. Entaksei, polla den leitourgoun opws prepei, alla an exoume xeirotero ekpaideftiko systima ki apo tous Kyprious, opws les, tote giati oi Kyprioi skotwnontai na rthoun Ellada na spoudasoun kathws kai sto ekswteriko? Ki episis, giati oi Kyprioi foitites einai kata kanona oi xeiroteroi foitites kai synithws "aiwnioi"?

Oso gia ta alla pou leei kapoios, oti kai kala tha milousan tourkika an den itan oi Ellines, to thewrw potapo sxolio. par oles tis diafores mas oi Kyprioi einai aderfia mas. Ouai ki aloimono an to ksexname.

Anonymous said...

Kai epipleon stenomyale, esy pou les oti den yparxoun aftes oi lekseis sto leksiko, tha eprepe na ksereis afou eisat toso morfwmenos (paramorfwmenos), oti ektos apo tin episimi glwssa, yparxoun kai oi dialektoi. I Kypriaki eidika einai apo tis pio plousies kai "mousikes" sto akousma tous dialektous.

Parepiptontws den eimai Kyprios.

Anonymous said...

παιδες εμενα μου αρεσει και η διαδηλωση αλλα και η παραγραφος 62.....αααα,ναι και τα ραδιοφωνα

Anonymous said...

sorry alla den sas aresei to adika??? gamato einai/////...///

Anonymous said...

Kai gia na xalarwsoume akouste ena poly spanio kommati kai mia istoriki synergasia:

http://www.youtube.com/watch?v=Ji-ETpphVSQ

Kai nai, teleia ola ta tragoudia pou anaferete.

Anonymous said...

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ

Anonymous said...

Παιδιά, αν γίνει τελικά η συναυλία στο Ηρώδειο, ποια τραγούδια θα θέλατε να ακούσετε; Εγώ προσωπικά πολύ θα ήθελα να ακούσω το "Μην τον ρωτάς τον ουρανό" και τον "Κεμάλ" του Χατζιδάκι. Περιμένω προτάσεις.

Anonymous said...

Pera apo ta tragoudia tou Hrwdeiou, simera to skeftomoun, ena apo ta tragoudia pou tha ithela na akousw tin Anna na to leei live, einai tis Glykerias to "mexri na vroume ourano"! Tha tis pigaine apistefta!!! An kapoios tin kserei proswpika (esy px Valentino), na tis to proteinei!

Anonymous said...

Kala vre xryse mou, pisteveis pragmatika oti o Valentino gnorizei tin Anna prowpika; Eisai me ta kala sou;

Anonymous said...

KI EGO TAKSIDEVO SYXNA STIN KYPRO GIA DOULIES KAI AKOMA PSAXNO NA VRO TO MEGALEIO TIS. ENA KSERONISI EINAI KAI TIPOT'ALLO. OSON AFORA TIS POLEIS TIS ENA EXO NA PO. DIPLA TOUS TO IRAKLEIO, TA XANIA KAI TO RETHYMNO EINAI I NEA YORKI, TO LOS ANGELES KAI TO CHICAGO. TA THERETRA TOUS EINAI TIGKA STON ROSO KAKOMOIRI TOURISTA KAI TON ROSO MAFIOZO. ASE TIS POUTANES, AS MIN PAME EKEI. KATALAVAINO TO OTI OI KYPRIOI EXOUN PERASEI POLLA KI AGAPOUN TO NISI TOUS ALLA PROS TI OLO AFTO TO SYMPLEGAMA ANOTEROTITOS; AYTO POU EGO VLEPO EINAI ENA TERASTIO COMPLEX KATOTEROTITOS PROS TOUS ELLINES KI AYTO DEN EINAI SOSTO IDIOS OTAN EKFRAZETAI ME YPOTIMITIKA SXOLIA PROS TIN ELLADA KAI TOUS ELLADITES.

Anonymous said...

μαρεσει που αναπτυξατε ολα τα θεματα εκτος του οτι θα ερθει στο Ηρακλειο και θα γινει πανικος,οπως το 2006 που ηταν τοτε η μαζικοτερη συναυλια απο ολο το τοτε tour της. υπολογιστηκε πως πανω απο 9.000 ατομα ειχαν παρευρεθει και ειχαμε περασει τελεια. Τωρα θε ερθουν πιο πολλα ατομα,και ειμαι σιγουρος,γιατι απλα ειχε αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Μια απο τις μαντιναδες που ειπωθηκαν στα μεσα της συναυλιας απο ενα φιλο και λυραρη κρητικο της αννας ειναι η εξης--> αποψε το παγκρητειο εχει επαναστατησει,γιατ'ηρθε και τραγουδησε η αρχοντησσα η βισση!! παιδια,ελατε απο μεσαρα,χανια,ρεθυμνο,αγιο νικολαο,ιεραπετρα και σητεια. θα ειναι αξεχαστο!believe me! trelokritikos

Anonymous said...

O Valentino tin kserei proswpika ti Vissi. De lew pws paizoun kai sfaliares alla gnorizontai arketa kala.

Anonymous said...

SORRY EIMAI O VALENTINO KAI OK XERW THN ANNA ALLA OXI KAI POLY KALA....MI GELIOMASTE

Anonymous said...

εγω θελω να πει η αννα στο ηρωδειο....το σ αγαπω μ αγαπας

Anonymous said...

Ki egw thelw na paei i Anna sto Hrwdeio alla esy na leipeis...

Anonymous said...

ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Anonymous said...

dipsasa stin porta sou, as kanoumne apopse mian arxi, methysmeni politeia, parastiseis, treno, de thelw na xereis, paralyw, gazi, ena sou lew ena

Anonymous said...

to kapnizw na pei...einai kai epikairo

Anonymous said...

+ΤΟ ΑΡΚΕΤΑ

Anonymous said...

Εγώ λέω από τα δικά της να πει στο Ηρώδειο τα "Σ' αγαπώ", "Δίψασα στην πόρτα σου" "Για την αγάπη πες μου" "Στα χρόνια της υπομονής", "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή", "Μεθυσμένη πολιτεία", "Δώδεκα" και "Δεν θέλω να ξέρεις" καθώς και κάποια από τη "Μάλα".

Anonymous said...

kala paidia..mi koimithei kai o kosmos

Anonymous said...

APO TIN STIGMI POU I SYNAVLIA AKYROTHIKE GIATI AGONIATE GIA TO TI TRAGOUDIA I ANNA THA PEI STO IRODEIO; GIA NA XANETE TIN ORA SAS;

Anonymous said...

Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση περί των τραγουδιών που θα θέλαμε να πει η Άννα σε μια έντεχνου ύφους εκδήλωση, ορμώμενοι από την περίπτωση του Ηρωδείου; Πρέπει μόνο να λέμε την Άννα "θεά" και "απόλυτη" ή να βριζόμαστε μεταξύ μας;

Anonymous said...

Παρεμπιπτόντως, πιστεύω ότι μετά το "Αθηνών Αρένα" η Άννα δεν πρέπει να ξανακάνει μπουζούκια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χώρο, ευτυχώς τέτοια κόμπλεξ δεν έχω, αλλά τα νυκτερινά κέντρα κουράζουν άσκοπα τη φωνή της, την οποία σε αυτή την ηλικία πρέπει να τη διατηρήσει στο ακέραιο. Τουλάχιστον, να μην κάνει κάθε χρόνο και για πολλούς μήνες. Αντίθετα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στις συναυλίες. Εκτός από τις καθιερωμένες "πολυσυλλεκτικές" συναυλίες της, θα πρέπει να ξεκινήσει και συναυλίες με συγκεκριμένο θέμα. Όπως, για παράδειγμα, με έντεχνο χαρακτήρα, όπως αυτή που ενδέχεται να γίνει στο Ηρώδειο, αλλά και άλλου ύφους.

Anonymous said...

http://www.yupi.gr/gossip/c11218/Άnna_Bissh.html


wraia kai i synenteyksi sto ok kai sto votre beaute....mono auto gia to orgio me psiloxalase

Anonymous said...

τη διαδηλωση να πει και τη βαρκα

Anonymous said...

Με την Αννα Βίσση συνδέεστε μόνο επαγγελματικά;

«Οχι. Είμαστε και φίλες. Κάθε φορά που “πήζω χοντρά” και τα παίρνω όλα στα σοβαρά και πιέζομαι, με παίρνει τηλέφωνο και ο τρόπος που έχει να αντιμετωπίζει τη ζωή και τα μεγάλα θέματα με βοηθά. Είναι μοναδικός άνθρωπος η Αννα. Χαίρομαι πολύ για τη σχέση μας. Είναι πολύ εντάξει».

- Ησασταν σύμφωνη με την πρόθεσή της να τραγουδήσει στο Ηρώδειο αν και τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της;

«Εμπιστεύομαι το κριτήριο και το ένστικτό της αλλά και τη σοβαρότητά της απέναντι σε κάθε πράγμα. Μου είχε μιλήσει για το Ηρώδειο και, όπως της είπα, δεν είχα καμία αμφιβολία για το ότι ήξερε και πού θα πήγαινε και τι θα έλεγε εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το αν θα τραγουδούσε η Βίσση στο Ηρώδειο. Μια χαρά θα ήταν να τραγουδούσε, μια χαρά θα τα πήγαινε και μια χαρά τραγούδια θα έλεγε. Είμαι σίγουρη για αυτό. Της έχω πολλή εμπιστοσύνη».

Anonymous said...

Με την Αννα Βίσση συνδέεστε μόνο επαγγελματικά;

«Οχι. Είμαστε και φίλες. Κάθε φορά που “πήζω χοντρά” και τα παίρνω όλα στα σοβαρά και πιέζομαι, με παίρνει τηλέφωνο και ο τρόπος που έχει να αντιμετωπίζει τη ζωή και τα μεγάλα θέματα με βοηθά. Είναι μοναδικός άνθρωπος η Αννα. Χαίρομαι πολύ για τη σχέση μας. Είναι πολύ εντάξει».

- Ησασταν σύμφωνη με την πρόθεσή της να τραγουδήσει στο Ηρώδειο αν και τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της;

«Εμπιστεύομαι το κριτήριο και το ένστικτό της αλλά και τη σοβαρότητά της απέναντι σε κάθε πράγμα. Μου είχε μιλήσει για το Ηρώδειο και, όπως της είπα, δεν είχα καμία αμφιβολία για το ότι ήξερε και πού θα πήγαινε και τι θα έλεγε εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το αν θα τραγουδούσε η Βίσση στο Ηρώδειο. Μια χαρά θα ήταν να τραγουδούσε, μια χαρά θα τα πήγαινε και μια χαρά τραγούδια θα έλεγε. Είμαι σίγουρη για αυτό. Της έχω πολλή εμπιστοσύνη».

Anonymous said...

afto pios to pe???gt den me vazi st link...pion rotisan ?

Anonymous said...

o valentino gnorizi t anna prosopika..ton xero prosopika..afou aftos mou tin gnorise kai mena prin liga xronia proti fora..exallu itan mazi prin liges meres stin athina kai tis milisa apo to kinito tou..kai i anna tha eine sto hrodeio...!!!

Anonymous said...

Και πού το ξέρεις εσύ;

Anonymous said...

TO KALYTERO TRAGOUDI THS ANNAS EINAI TO :

XEIROTERA DE GINETAI SOU LEW
THA FIGW AP TI ZOI SOU TELIKA
KAI AN DE GINETAI NA ZISW MAKRIA SOU
THA XANARTHW PALI STI ZOI

XEIROTERAAAAAAAAA.

Anonymous said...

ποναει ακομα οταν σε σκεφτομαι ποναειναειναει

Anonymous said...

Egw tha ithela sto Irodeio i Anna na pei tis Aypnies kai to Kinito Tilefonaki. Afta einai klasika kai diaxronika tragoudia. Me tin yperoxi ermineia tis tha ta ksesxisei stin kyrioleksia.

Anonymous said...

Μήπως να πει και το "Ντίρι-ντάχτα";

Anonymous said...

Efxaristo poly file Anonyme pou mou ethymises to "Ntiri-ntaxta" giati to eixa ksexasei. Afto ki an einai klasiko tragoudi. Ean thymitheis kai kanena allo klasiko tragoudi grapsto mas.

Anonymous said...

To klasikotero olwn vre koutoi eksexasate? To xoula xoup na pei! Fantasteite to me klasiki enorxistrwsi!!! Tha anarigisoun ta plithi!

Anonymous said...

ksehasate to ti mu kanis, to skepasto, kai ta koritsia ine atakta! tragudares!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=9s7gQFYspis

Anonymous said...

Plaka plaka tous xreiazetai! Na ta kataferei na paei Hrwdeio, na stisei orxistres, na vgei me mia forematara episimi kai n arxisei na tragoudaei tetoia ki apo katw oles oi treles na tsirizoun! Na tous pw egw pou kanoun kai tous dyskolous!

Anonymous said...

Ναι, να πει και τα "Σεντόνια"!

Anonymous said...

paidia i sinavlia qti s vissi sto iraklio itan sxedon sold out!!!!! ligo ta teleftaia kathismata apo to plai den gemisan!!!! itan thea teleia kai eixe fonara!!! kai opoios pei ksana oti i vandi einai kaliteri tha ginei o xamos as paei na kanei kanena mathima fonitikis mpas kai patisei se kamia nota kai meta ta ksana leme!!!!! i asxeti to tsokaro!!!!!

Anonymous said...

Χαίρομαι που πήγε τέλεια η συναυλία! Όσο για τη Βανδή, θα σε παρακαλούσα, φίλτατε, να μην εκφράζεσαι έτσι. Ούτε εμένα μου αρέσει και θεωρώ ότι έχει μέτρια φωνή και ότι πράγματι δεν πατάει καλά στις νότες, αλλά και πάλι δεν την βρίζω.

Unknown said...

Γιωτα κοπελα μου μην ακους κανεναν.Εμεις θελουμε να μπαινεις κ να γραφεις κ στο λεω γω μη οντας Κυπριος.Καλα ρε σεις δε ντρεποσαστε με ενα μικρο κριτσακι τα βαλατς 16 χρονών?Τι σας εκανε η κοπελιτσα?Κομπλεξικα ε κομπλεξικά?

Anonymous said...

giota zoume gia na grafeis!!!!! min akous kanena apo afotus tous m.....s!!!! oiloi vandakia einai kai epeidi patwnei i dikia tous se opoio meros kai na paei gia afto kanoun etsi epeidi zileuoun tin mia tin monadiki tin apolita latremenoi anna vissi!!!!!! kai zileyoun pou i dikia tous einai afwnei kai den pataei stis notes xaxa!!!!! min akous kanena agapi mou!!!!! maqnos kriti!!!!!!!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΤΟ SIGHT ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΟΠΩΣ Η ΓΙΩΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ,ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΩΝΕΙ.Η ΑΦΩΝΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΤΗ ΚΛΑΣΑΝΕ ΣΤΑ MAD...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΛΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ....ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.

Anonymous said...

Μπορείτε να σταματήσετε να γράφετε απαξιωτικά σχόλια για άλλες τραγουδίστριες; Εγώ τη Βανδή τη σιχαίνομαι σαν τις αμαρτίες μου, τη θεωρώ άφωνη και όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν έχω γράψει κάτι εναντίον της εδώ μέσα. Μια στοιχειώδης αγωγή δεν υπάρχει;