Tuesday, September 1, 2009

Αννα Βισση - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ [02.09.09]




ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΤΡΕΩΣ 30 ΤΗΛΕΦΩΝΑ (2610)624916 (2610)624918
-ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ MUSICAL ΕΡΜΟΥ 46 ΤΗΛΕΦΩΝΟ (2610)620222
-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ 92 ΤΗΛΕΦΩΝΟ (2610)274728, (2610)221989
-ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

32 comments:

Anonymous said...

po po terastio fenete to stadio. tha ine apo tis oreoteres sinavlies afti tis patra...

ANNAtaraxi prosexos

yupi said...

Ύστερα από πολλές συζητήσεις και ραντεβού με επιχειρηματίες, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται τελικά πως βρήκε το μαγαζί που ήθελε για τις χειμερινές της εμφανίσεις στην Αθήνα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Έναστρον της οδού Πειραιώς, το νυχτερινό κέντρο που φιλοξενούσε μέχρι και πέρσι τον Νότη Σφακιανάκη.


Η είδηση όμως βρίσκεται αλλού, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι στον ίδιο δρόμο -και σε πολύ μικρή, μάλιστα, απόσταση- θα εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Συγκεκριμένα η Άννα έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα, όπου σκοπεύει να παρουσιάσει ένα show αμερικανικών προδιαγραφών, όπως έχει δηλώσει η ίδια. Μένει τώρα να δούμε αν και η Δέσποινα θα επιστρέψει στα εντυπωσιακά show του Φωκά Ευαγγελινού, που κατά γενική ομολογία, τη βοήθησαν να «απογειώσει» το όνομά της, αφού γίνονταν πάντα αντικείμενο συζήτησης. Οι φήμες, μάλιστα, λένε πως η Δέσποινα σκοπεύει να έχει μαζί της και άλλο ένα μεγάλο όνομα.



Έτσι, λοιπόν, οι δύο Ελληνίδες σταρ θα κάνουν πρεμιέρα την ίδια εποχή, στην ίδια γειτονιά

Anonymous said...

http://www.freegossip.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1095:2009-08-27-10-56-45&catid=34:freegossip-blog&Itemid=78

Anonymous said...

Αξιότιμοι κύριοι,



Ως υπεύθυνος του Μουσικού Συνόλου «Μάνος Χατζιδάκις» (το οποίο αποτελείται στην πλειοψηφία του από συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι), συμπαραγωγός της συναυλίας «Η Εποχή της Αγάπης», αλλά κυρίως ως γιος του Μάνου Χατζιδάκι προς μεγάλη μου χαρά καταρχήν πληροφορήθηκα ότι ο Δήμος σας ενδιαφέρθηκε να συμπεριλάβει την παραπάνω συναυλία στις μουσικές του εκδηλώσεις, διότι ύστερα από πολλά χρόνια θα παρουσιάζονταν έργα του Μ.Χ. στη γενέτειρα πόλη του από το μουσικό σύνολο που ο ίδιος ίδρυσε και λειτουργούσε.



Δυστυχώς όμως η χαρά μου αυτή γρήγορα μετατράπηκε σε απογοήτευση και θλίψη, όταν είδα να συνδέεται η συναυλία μας και να παρουσιάζεται από κοινού με τη συναυλία της Άννας Βίσση (!), που, αν μη τι άλλο, δείχνει άγνοια, αλλά και έλλειψη ευαισθησίας σχετικά με το έργο του Μ.Χ. και τη θέση του στον ελληνικό πολιτισμό.



Η κ. Βίσση υπηρετεί με πολύ μεγάλη επιτυχία ένα άλλο είδος τραγουδιού, το οποίο είναι μάλιστα στις μέρες μας πολύ δημοφιλές, το οποίο όμως είναι εκ διαμέτρου ξένο, αισθητικά και ιδεολογικά αντίθετο και ασύμβατο με το έργο και την όλη καλλιτεχνική υπόσταση του πατέρα μου. Δεν αρκεστήκατε μάλιστα να συμπεριλάβετε στην ίδια διοργάνωση και τις δύο εκδηλώσεις, αλλά προβαίνετε και στην ενιαία προβολή τους: χαρακτηριστικά, στο αντίστοιχο τηλεοπτικό σποτ, μετά το πλάνο με την εικόνα του Μάνου Χατζιδάκι προβάλλεται η εικόνα της κ. Βίσση!.



Ύστερα από τα παραπάνω, υπό αυτές τις συνθήκες και προς μεγάλη μου λύπη, το Μουσικό Σύνολο «Μάνος Χατζιδάκις» δεν μπορεί να συμμετέχει στις Μουσικές Γιορτές Ξάνθης 2009.



Γιώργος Χατζιδάκις

Anonymous said...

Τελικά πολύ σόου έχει γίνει σχετικά με το ποιος φτύνει την Βίσση και δεν γουστάρει αν συμμετέχει στο Φεστβάλ Ξάνθης. Έουμε ήδη δημοσιεύσει κομμάτο που αφορά στο Μάριο Φραγκούλη και στην σνομπίστικη στάση του απέναντι στη τραγουδίστρια. Σήμερα έφτασε στα μ.μ.ε. επιστολή του Γιώργου Χατζηδάκη, γιου του αείμνηστου Μάνου Χατζηδάκη, ο οποίος εξηγεί απλά, χωρίς περιστροφές, το πρόβλημα του με την Άννα Βίσση. Ο λόγος του είναι ιδιαίτερα σαφής για να χωρέσει εξηγήσεις. Σχόλια όμως; Σας ακούμε, αφού διαβάσετε την επιστολή του.

Anonymous said...

xestikame. pote na mhn symmetexoun. eleos me thn kouradokoultoura....

Aphrodite said...

geia sas! einai alithia oti tha ginei sinaulia sti rafina stis 5 septembriou?
mou irthe mia tetoia enimerosi sto facebook!

Anonymous said...

pedia i apantisi dothike sti 26/08 me ti sinavlia tis annas pou itan fiska, katamesto to gipedo. pos tha efanizotan meta o fragkoulis me 200 atoma kino. aganaxtisan.

i propolisi tou fragkouli den pigene katholou kala. pira oli isitiria gia tin vissi.

aftos ine opreagmatikos logos ke oxi i aidies pou aradiazoun.

emis simera epistrepsame ta xrimata se 6 atoma pou ixan proagorasi isitirio gia ton fragkouli. milame gia monopsifia noumera. i ksanthi ton snompare kanonikotata.

Anonymous said...

Η συναυλία θα γίνει στην πλαζ Ραφήνας - παραλία -άμμο δηλ. (κάτι αντίστοιχο με αυτήν στην πλαζ Βούλας το 2003.)
Πάρκινγκ έχει ακριβώς δίπλα για όσους έρθουν με αυτοκίνητο. Η χρέωση είναι 0,65 λεπτά την ώρα. (ε! να ζήσει και ο Δήμος!)

Για όσους έρθουν με κτελ εδώ έχει κάποιες σχετικές πληροφορίες.
http://www.ktelattikis.gr/routes.php

Aphrodite said...

polu wraia! na pame sti rafina gia tin Annoula mas!!
isitiria omws mporoume na exoume parei idi apo tin Athina? i tha trexoume teleutaia stigmi sti Rafina?
kserete simia propolisis stin Athina?

ΓΙΑΝΝΗΣ said...

αξιοτιμε κυριε Χατζηδακι,
μου ακουγεται τρομερα φτηνο ως δικαιολογια να προσπαθειτε να καλυψετε την ανασφαλεια ενος καλλιτεχνη που ακουει στο ονομα Μαριος Φραγκουλης,εξαιτιας του γεγονοτος οτι η πολη της Ξανθης δε τον αγκαλιασε, πισω απο τη συναυλια της λαοφιλεστατης καλλιτεχνιδος Αννας Βισση!
Πολυ περισσοτερο ειναι θεμα μουσικης παιδειας να μαθουμε να συνυπαρχουμε και με αλλα μουσικα ειδη,ολα ομως δειχνουν πως δεν διδαχθηκατε απο τον αξιομνημονευτο κ λατρεμενο πατερα σας πως οποιος διαιρει τη μουσικη κ την κατακερματιζει κ της βαζει ταμπελες το μονο που καταφερνει ειναι να την υποβιβαζει.
Φυσικα προσπαθειτε να ανασκευασετε τις εντυπωσεις για τον προστατευομενο σας κυριο Μαριο Φραγκουλη λογω της μουσικης ηττας που υπεστη αλλα,αν δεν εγινε αντιληπτο,οφειλω να σας πληροφορησω προς μεγαλην μου λυπη με τη σειρα μου πως ο λαος της γεννετειρος πολης του πατρος σας ετελεσε φορο απαξιας στο προσωπο του κυριου Φραγκουλη πρωτιστως κ δευτερευοντως σε εσας!Λυπαμαι μα η μουσικη του αειμνηστου ΜΧ δεν ανηκει σε κανενα κ.Φραγκουλη για να τη στερει με φασιστικο τροπο απο το κοσμο που τον αγαπησε!

Anonymous said...

Ηλια ξηπνα και γραψε ρε εχεις mb αντε καληνιχταΑα : )

Anonymous said...

Πο ρε ατιχια εφτασα στον 100 και δεν νικιετε με τιποτα αν τον νικαγα θα ειχαμε hο-οh αυριο τορα εβαλα αλα 6 και ξανα απο την αρχι πο : ( ελεος αυριο παλι απο την αρχι πο :( απαντα ρε ηλια !!!!

Anonymous said...

http://www.star.gr/index.php?ID=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF&Rec_ID=12388

Anonymous said...

H Anna Vissi den ekproswpi ena sigekrimenos idos tragudiou mono. mpori ke kinite me epitixia ke aisthitiki ke talento apo glika sinesthimatika tragudia opos tu M.Xatzidaki mexri ke styl tou almodovar! apo authentika ellinika tragudia mehri ke entexna. apo rock mexri ke paradosiaka. apo M. Theodoraki mexri ke opera! Simasia ehi oti kai oi 2 ine korifes sto idos tous. O Manos Xatzidakis ws diahronikos istorikos MUSIKOS me ena terastio ergo pu tha ine panta simio anaforas sti tehni ke ton politismo, kai i Anna Vissi ws i monadiki talantuha ermineytria tis sixronis musikis pu tha mini diahroniki mesa apo tin ekfrastikotia tis erminias tis!

Anonymous said...

!!!ΑΝΝΑ ΖΟυμε με fυll ξανθο να σε δουμε!!! ΑΝΝΑ ΖΟυμε με fυll ξανθο να σε δουμε !!!!!!!

Anonymous said...

ta tragudia tou M. Xatzidaki exoun mia glikitita. De sinadi i sklirotita tis erminias tou Mariou Franguli me ayto to repertorio. Fenetai kai miazi me kati prospoiimeno ke pseftiko. Antitheta, i Anna Vissi kollai perissotero me ayto to idos tis musikis. ehi erotismo sti foni ke glikitita stin erminia! gia paradigma tha protimusa na akuso tragudia tou M.Xatzidaki apo ti foni tis Vissi, tis Muschuri, ke tis Marinellas ke tis Arvanitaki, para apo to Franguli ke ti Vitali as pume, pu ine pio vareti ws ihohroma sti foni! i ousia ine stin aisthitiki tou apotelesmatos ke oxi sti semnotifia ke sto dithen kaloupoma...

Anonymous said...

poli ligos o Frangulis gia na ekprosopi to Mano Xatzidaki. den ine oute Ntalaras, oute Aleksiou, oute Musxuri, oute Marinella, oute Protopsalti, oute Arvanitaki, oute Vissi, oute Parios gia na dikeoute na ehi apopsi! i foni tou de tou epitrepi na kinite ke na ermineyi tetio erotiko repertorio opos tou M.Xatzidaki. ine mono gia diaskeves klasikwn operetikwn tragudiwn se poli sigigrimeno repertorio xoris aloma na ftani ti teniki ke ektopisma tis Marias Kallas, ke tou Lucio Dallas, esto ke an sinergasti mazi tou. i diafora fenetai ke spai to afti!

Anonymous said...

Ρε ηλιο-μαλεα δεν βλεπις οτι γραφο εδω? Γιατη δεν απαντας (οταν δεις αυτο απαντα):p

Anonymous said...

Η απάντηση της Άννας Βίσση

Η τραγουδίστρια απάντησε στον Γιώργο Χατζηδάκη δείχνοντας στο κοινό της Ξάνθης το tattoo που έχει «χτυπημένο» στην πλάτη της με τους στίχους «Σβήσε το δάκρυ με το μαντήλι σου να πιω τον ήλιο μέσα απ΄ τα χείλη σου...» από το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζηδάκη. Η Άννα Βίσση δήλωσε πως είναι το αγαπημένο της τραγούδι και το αφιερώνει στην κόρη της Σοφία. «Το γράμμα όπως συντάχθηκε ήταν λίγο έως αρκετά αγενές ως προς το πρόσωπό μου και ρατσιστικό... γιατί ο ρατσισμός δεν είναι μόνο πολιτικού περιεχομένου, είναι να μην με θεωρεί άξια να βρεθώ στην ίδια διαφήμιση μαζί του. Τέλος πάντων... είναι γελοίες καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ο ένας καλλιτέχνης να βγαίνει και να υποτιμά τον άλλον. Δεν είναι όμορφο και δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτό που έκανε ο κ. Χατζηδάκις είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Ο κ. Γιώργος Χατζηδάκις δεν είναι ο Μάνος Χατζηδάκις, που δεν πιστεύω να έκανε κάτι τέτοιο. Είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης και τον έχω τραγουδήσει πολύ. Ο Γιώργος Χατζηδάκις δεν ξέρω αν κάνει καλά έτσι όπως εκπροσωπεί τον πατέρα του», δήλωσε η τραγουδίστρια, ενοχλημένη από την Ξάνθη.

«Ο Μάνος Χατζιδάκις 'ανήκει' στον κόσμο. Τόση πολύ αποστείρωση καταντάει λίγο δήθεν...», πρόσθεσε η Άννα.

[sinehezete se allo commnet

Anonymous said...

Μια ζωή τα ίδια. Ρατσισμός (και δη καλλιτεχνικός) και άκρατη στενομυαλιά και μικροψυχία... Ένας τύπος που συμπεριφέρεται βασιλικότερα του βασιλέως απλά επειδή τυγχάνει να είναι γιος του. Και λέω "τυγχάνει" γιατί προφανώς εντελώς τυχαίο γεγονός είναι η καταγωγή του από ένα τέτοιο λαμπρό άνθρωπο της τέχνης και όχι μόνο. Ποιος είναι αυτός ο Γίωργος Χατζηδάκης; Τι έχει κάνει στη ζωή του πέρα από το να τα 'κονομάει στο όνομα του πατέρα του;

Όσο για το Φραγκούλη, ακόμα τον πονάνε φαίνεται οι μπουνιές που 'χε φάει απ' τον Καρβέλα, έστω κι αν δεν είχαν πιάσει τόπο, όπως φαίνεται...

Anonymous said...

Ο Φραγκούλης δεν έφταιξε σε τίποτε. Όλα τα έκανε αυτός ο ηλίθιος ο Γιώργος Χατζιδάκις.

Anonymous said...

Safestata den amfisvitoume tin kallitexniki aksia tou Mariou Fragkouli. Alla pistevw oti exei valei to xeraki tou stin ypothesi... An ontws isxyei (ton) lypamai...

Anonymous said...

re malenioplasma exeis kolisi me thn malea stamata pia po,..................................................eleos ANNA ZOUME ROCK KSANA NA SE DOUE )))))))))))))))))))))))))))))0:))))))))))))))))0

Anonymous said...

Aftos pou grafei gia ksantho kai Anna na to voulwsei. Den ti theloume ksanthia! Oso pio melaxroini, toso kalyteri!

Anonymous said...

Εγω ξανθια την θελο πιο ειναι το προβλιμα σου? Οσο ποιο ξανθο τοσο καλιτερο πιστεψεμε :p, και μπορουσες να πεις ποιο ευγενικα την γνομι σου k00f :p

Anonymous said...

Ontws mporouse na tin pei pio evgenika ti gnwmi tou/tis. Alla simfwnw ki egw! Oso pio skouroxrwmo malli, toso kalytera. To melahrino tin deixnei pio nea, pio ekfrastiki.

Anonymous said...

Parepiptontws to diafimistiko sinexizei na leei gia Xatzidaki. isxyoun ontws ta peri apoxwrisis tou giou tou?

Anonymous said...

75000 euro h amoibh ths annas gia thn sunaulia sthn patra!!!
to egrafe to "fws" a8litiki efimerida...
egrafe oti o a8litikos sulogos pou fernei thn anna sthn patra ths edwse 75.000 alla prokeitai na bgalei toulaxiston ta diplasia afou h proppwlhsh eishthriwn alla k h zhthsh gia thn synaulia dixnei oti 8a einai mia polu megalh sunaulia toulaxiston apo antapokrish kosmou....

Anonymous said...

ginete xamos me ta isitiria simera, oli i patra pai na pari isitiria. tha ine megali i sinavlia apopse

Anonymous said...

παιδια αυτη τη στιγμη γινεται χαμμμμμμοοοοοοοοοοοςςςςςςςς στην πατρα!! μιλαω με φιλο απο πατρα και τρεμει ολο το σταδιο!!!

Anonymous said...

oxii....kala tou eipe na to voulwsei (ston aleko) :-P den 8eloume 3an8ia tin ANNA