Thursday, August 27, 2009

Άννα Βίσση - Ξάνθης, 26/08/2009 - videos




8 comments:

Anonymous said...

Αλητεία Φραγκούλη! Τον «πείραξε» η… Βίσση!

Η Άννα Βίσση «εμπνέει» τα όνειρα και τα πάθη μας! Εσύ Μάριε πως το «παίζεις» και πιστεύεις ότι «δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σου η τραγουδίστρια που μπορεί και «μιλάει» στη ψυχή και των πιο απλών Ελλήνων;»
*Καλά έκανε ο Καρβέλας και τον «πλάκωσε» στο ξύλο, διότι οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν σεβασμό, συνέπεια και ήθος απέναντι στο κοινό τους. Κρατάν το λόγο και την συμφωνία τους...

ΑΛΗΤΕΙΑ Μάριου Φραγκούλη!!!! Ματαίωσε την τελευταία στιγμή την συναυλία του στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2009, με το αιτιολογικό ότι «η καλλιτεχνική του αξία (του ιδίου και του Μουσικού Συνόλου Μάνος Χατζιδάκις), με άλλους καλλιτέχνες οι οποίοι θεωρείται ότι δεν μπορούνε να σταθούνε στο ίδιο πλαίσιο εκδηλώσεων (!) και προσβάλλουν το έργο και τη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι!!!!


Πράματα και θάματα δηλαδή που αποδεικνύουν ότι, πολύ καλά έκανε ο Καρβέλας και τον «πλάκωσε» τον Φραγκούλη στο…. Ξύλο!!!
-Διότι όταν ο Φραγκούλης έτρεχε πίσω από την Βίσση και πήγαινε στο μαγαζί που τραγουδούσε να την χειροκροτήσει, ήταν «Θεά και θεσπέσια τραγουδίστρια και γυναίκα», ενώ τώρα είναι…κατώτερη της σύγκρισης και των περιστάσεων!
«Δεν μας χαί…ρε Φραγκούλη»! Και να μη ξαναπατήσει στη Ξάνθη μας…
-Διότι οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν σεβασμό, συνέπεια και ήθος απέναντι στο κοινό τους. Κρατάν το λόγο και την συμφωνία τους…!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ…
Ο «Μαχητής» πληροφορήθηκε το θέμα που «άνοιξε»το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και η θέση του μετά τον πρωτοφανή ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν ξεκάθαρη:
«Η Άννα Βίσση «εμπνέει» τα όνειρα και τα πάθη μας! Εσύ Μάριε πως το «παίζεις» και πιστεύεις ότι «δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σου η τραγουδίστρια που μπορεί και «μιλάει» στη ψυχή και των πιο απλών Ελλήνων;»
-Ναι το επαναλαμβάνουμε.
-Καλά έκανε ο Καρβέλας και τον «πλάκωσε» στο ξύλο όταν πήγε να το παίξει «τζάμπα» μάγκας στο μαγαζί της Βίσση!
-Σίγουρα κάτι παραπάνω ήξερε από μας που… που τον «λυπηθήκαμε»τότε τον Φραγκούλη!
-Διότι οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν σεβασμό, συνέπεια και ήθος απέναντι στο κοινό τους. Κρατάν το λόγο και την συμφωνία τους…! Ιδίως όταν πρόκειται για Θρακικώτες!

perisotera

http://xanthi-blogs.blogspot.com/2009/08/blog-post_2358.html


sokaristikan pou emina apoulita ta isitiria tis parastasis. oli i ksanthi etrekse stin vissi.

MK said...

"Μίλα μου βρώμικα"

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματα της νέας σειράς της Μυρτώς Κοντοβά , ''Μίλα μου Βρώμικα'' για λογαριασμό του Μεγάλου Καναλιού. To μουσικό θέμα της σειράς θα υπογράφει ο Γρηγόρης Κόλλιας του συγκροτήματος MATISSE, ενώ το όνομα του καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει το κομμάτι των τίτλων κρατιέται ως έκπληξη. Μάλιστα στη σειρά της γνωστής στιχουργού και σεναριογράφου όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχει ως guest star σε έναν ιδιαίτερo ρόλο η Άννα Βίσση

DHMOS KSANTHIS said...

Και δικαστικά πρόκειται να στραφεί η ΔΕΑΞ κατά του Μάριου Φραγκούλη αλλά και κατά του Κύπριου μάνατζερ κ.Γιώργου Ισαάκ.
Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου με τον Δήμαρχο Ξάνθης, ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ ήταν απόλυτα σαφής με τις προθέσεις της «εταιρείας», που θα διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση πολλών χιλιάδων Ευρώ για την ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ της πόλης και των Γιορτών Π. Πόλης.
Διότι αν κανείς διαβάσει «προσεχτικά» το κείμενο που έστειλε ο μάνατζερ και μοίρασε η ΔΕΑΞ στους δημοσιογράφους…
-Ο κύριος Φραγκούλης και ο κύριος Γιώργος Χατζιδάκις, θετός γιος του Αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι, με τις αναφορές τους, πλην της κυρίας Βίσση, αφήνουν «μπηχτές» και για τον θεσμό των Γιορτών μας.
Οπότε δεν μπορούμε να μείνουμε και τόσο… απαθείς! Όλοι μας…

Anonymous said...

mini sinentefksi annas stin ksanthi

ΟΤΑΝ με πήρε ο καλλιτεχνικός μάνατζερ της Βίσση για μια μίνι συνέντευξη με την δημοφιλή τραγουδίστρια, στην αρχή «μπέρδεψα» πολύ το μυαλό μου, με το τι θα μπορούσα να την ρωτήσω, μέσα σε «10 λιτές ερωτήσεις»!
Μετά σκέφτηκα ότι δεν γράφουμε….μυθιστόρημα! Γιατί θέλουμε να μάθουμε για την «δικιά μας» Άννα Βίσση. Οπότε όλα έγιναν απλά και εύκολα…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ; : -Ναι
ΤΑ ΧΌΜΠΙ ΜΟΥ: κινηματογράφος, τέννις
ΟΜΑΔΑ: -Παναθηναϊκός
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ: Την ώρα που πήρα για πρώτη φορά την κόρη μου στην αγκαλιά μου..

ΜΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…: -Δε μισώ..
Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ: -Μία μέρα χωρίς τρέξιμο δουλειάς που καταλήγει σε αναπαυτική καρέκλα σινεμά με καλή ταινία..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ: -Καλό ποπ κορν
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ: -…σταματήσω να τραγουδάω
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ: -Προς το παρών θα παραμείνουμε στη δικιά μας να βοηθήσουμε έμπρακτα στο να ανακτήσουμε και να προστατεύσουμε τα δάση μας..
ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: -Να τρώω ότι θέλω χωρίς να παχαίνω!
ΜΙΑ ΕΥΧΗ: -Να είμαστε όλοι καλά..

ΜΑΧΗΤΗΣ-ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Anonymous said...

enoxlithike poli pou ta isitiria pou kopikan gia to frangkouli meta diskolias eftanan to 1/5 afton pou poulithikan gia vissi.

Aftos ine o pragmatikos logos. afto omos den simeni oti tha eprepe na akirosi tin sinavlia tou vriskontas ena karo dikeologies. emine ektethimenos ke o idios ke o dimos pou to organose. i vissi edose tin apantisi tis me tin SOLD OUT sinavlia pou edose stis 26/08 stin ksanthi se ena katamesto stadio (5,750 atoma). edo ke 2 mines iksere oti tha tragoudouse i vissi stin ksanthi se aftes tis ekdilosis, teleftea stigmi to thimithike o fragkoulis?

Anonymous said...

sti sinavlia eida polous vandikous mia apo piso m fonaze de-de-despina kapoios allos kratouse pano p elege anna ta kanei ola poutana k enas allos otan edine aytografa i anna arxise n fonazei i anna einai st 3enodoxeio k pairnei kokaini vevaia tn petaxan e3w oi security alla dn ginetai ayto t pragma giname oloi e3w frenwn
vagggg!!!!

Anonymous said...

teleutaie anonyme les psemmata!!!!
mono to pano ipirxe apo vissike pou elege
ANNA KANTA OLA POUTANA!!!!!
ola ta alla einai psemmata!!!!
peirazei pou eskise gia alli mia fora?

Anonymous said...

egw dn lew psemata rwta k allous p einai pio 3ypnioi apo sena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





vagggg!!!!!!!!!!!