Monday, August 31, 2009

Άννα Βίσση - Συνέντευξη, με τον Λάμπρο Αραπάκο


Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στην Πάτρα στα πλαίσια του «Απαγορευμένου Summer Tour» που ξεκίνησε από την Αθήνα στις 30 Ιουνίου. Με αφορμή αυτή τη συναυλία η Άννα μίλησε με τον Λάμπρο Αραπάκο, για τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα τον ερχόμενο χειμώνα, το Ηρώδειο, τη ζωή της στο Λος Άντζελες ενώ είπε και ποια είναι η ερώτηση που έχει βαρεθεί να ακούει από τους δημοσιογράφους.

Σε τι φάση βρίσκεται; "Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω ότι οι συναυλίες εκτιμήθηκαν πολύ. Ο απολογισμός λέει ότι το καλό πράγμα ο κόσμος το εκτιμάει και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Έχουν βγει πολλοί καλλιτέχνες σε συναυλίες φέτος και ο «ανταγωνισμός» ήταν μεγάλος αλλά θέλω να πιστεύω ότι κέρδισα τις εντυπώσεις, έτσι μου λένε. Δεν είναι μόνο θέμα προσέλευσης γιατί κι άλλοι καλλιτέχνες έχουν επιτυχία, αυτό που μ'αρέσει είναι το ότι βλέπουν μια συναυλία ενός ανθρώπου που υπάρχει στο χρόνο εδώ και 36 χρόνια και το θέμα είναι να υπάρχεις τόσα χρόνια και να εξελίσσεσαι. Να παρουσιάζεις κάθε φορά κάτι που είναι βήματα μπροστά. Αυτό κάνω έχοντας διαλέξει μια καινούργια ομάδα ανθρώπων που δουλεύω, όπως η σκηνοθέτης Κριστίν Κρόκος, στο φωτισμό ο Γιώργος Πέλλος, έχω πολύ καλό ήχο και το τονίζω γιατί ακούει κανείς όπως πρέπει να ακούσει κάποια κομμάτια χωρίς να είναι θόρυβος και να ενοχλείται κανένας".

Για τον Γιώργο Χατζιδάκι: "Εχθρούς το ξέρω ότι έχω. Εχθρούς της μουσικής μου, δεν το ήξερα. Μάλλον φαίνεται ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, η επίθεση ήταν προσωπική αλλά νομίζω του απάντησε και ο κόσμος, και οι ιθύνοντες οι οποίοι ήταν περήφανοι που ήμουν εκεί μαζί τους και κάναμε μια αξέχαστη συναυλία. Δυστυχώς υπάρχει το φαινόμενο το να μη σέβεται ο ένας καλλιτέχνης τον άλλον, αν και δε νομίζω ότι είναι καλλιτέχνης ο κ. Χατζιδάκις οπότε γιατί να μιλάμε γι‘ αυτό; Πάντως, θα λάβω τα μέτρα μου και απ' ότι πιστεύω και δικαστικά. Έχω θέμα γιατί έχει στείλει μια επιστολή άκρως προσβλητική για μένα και δε θα το αφήσω να περάσει".

Ποια ερώτηση έχει βαρεθεί να ακούει; "Με κουράζει να με ρωτάνε συνέχεια για το αν συναντήθηκα με τη Δέσποινα Βανδή. Είναι κουραστικό και χαζό αυτό. Ε, ναι συναντηθήκαμε. Συναντήθηκα με έναν άνθρωπο του χώρου μου που χρόνια τώρα υπάρχει λόγος γιατί τα κάνουν και τα λένε όλα αυτά τα ΜΜΕ για μας, έτσι για να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Είναι λιγάκι χαμηλού επιπέδου κουτσομπολιό αυτό. Με τη Δέσποινα Βανδή δεν υπήρχε ποτέ κανένα θέμα μεταξύ μας".

Για το Αθηνών Αρένα: "Ετοιμάζω μία πολύ ωραία παράσταση με καινούργια πράγματα στο θέμα του σόου που πάλι σκηνοθετεί η αγαπημένη μου φίλη, Κριστίν Κρόκος με την οποία θα κάνουμε κι άλλα βίντεο κλιπ μέχρι τότε. Ένα από αυτά θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το «Από Μακριά Και Αγαπημένοι» σε remix. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγει σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα. Θα κυκλοφορήσει και το Απαγορευμένο Summer Tour σε DVD. Το έχουμε ήδη γυρίσει και βρισκόμαστε στη διαδικασία της επεξεργασίας. Στην αγορά θα βγει ίσως και μέσα στο χειμώνα, μπορεί Χριστούγεννα. Είναι σχεδόν έτοιμο, δουλεύουμε λίγο τον ήχο γιατί δεν είναι μόνο εικόνα. Θα θεωρείται και σαν δίσκος και θέλω να είναι καλό. Όσο για το Αρένα, συζητάμε και με τους Μπλε οι οποίοι μου αρέσουν πολύ. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη αλλά το συζητάμε. Μου αρέσει και η Τζώρτζια ως τραγουδίστρια και ο ήχος του συγκροτήματος".

Έχει σκεφτεί να τα παρατήσει; "Για τρεισήμισι λεπτά. Μετά λέω «κάτσε εκεί που είσαι και τραγούδα γιατί αυτό θες να κάνεις». Είμαι άρρωστη με το τραγούδι, νομίζω ότι φαίνεται πια. Δεν είναι θέμα χρημάτων καθόλου. Έχω κερδίσει και έχω χάσει τα λεφτά που έχω βγάλει πολλές φορές. Έχω φτάσει στο μηδέν και ξανανέβηκα. Μπορώ να τραγουδάω για ψίχουλα. Στη «Μάλα» τραγούδαγα τόσο καιρό και δεν πληρωνόμουν, ήταν για μένα έργο ζωής. Αυτή τη δουλειά την κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένη. Δεν είναι ακριβώς δουλειά μου αλλά το χόμπι μου, όλη η ζωή μου.".

Η ζωή της στην Αμερική: "Στο Λος Άντζελες πήγα και ζούσα πολύ απλά. Γνώριζα καινούργιους ανθρώπους και ήταν μια πρόκληση για μένα. Ήθελα να ανακαλύψω λίγο ποια είμαι. Ήταν μια καλή ψυχοθεραπεία το εξωτερικό. Μου έμαθε ότι είμαι καλό παιδί τελικά και μεγάλο ψώνιο με το τραγούδι και μ' αρέσουν τα απλά, αυθεντικά και όμορφα πράγματα. Το τραγούδι με κάνει ευτυχισμένη και νιώθω σα μωρό παιδί και αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ".

Επόμενα επαγγελματικά βήματα: "Ετοιμάζω 4 καινούργια τραγούδια. Θα ξανακυκλοφορήσει το «Απαγορευμένο» με 4 καινούργια κομμάτια. Τα δύο είναι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, το ένα είναι δικό μου και το άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη. Το ένα θα έχει και τον τίτλο του χειμερινού σόου. Η αγγλόφωνη δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και θα βγει σιγά σιγά το χειμώνα, (κυκλοφορούν ήδη) στο διαδίκτυο κάποια κομμάτια".

Για το Ηρώδειο: "Δυστυχώς δε θα γίνει φέτος η παράσταση. Δε φταίει κανείς και ήταν όλα τέλεια. Με είχαν δεχτεί και όλα καλά. Δεν προλάβαινε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, κατά τη δική τους άποψη, να το οργανώσουν. Αργήσαμε και μέσα στο καλοκαίρι δεν είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν γι' αυτή την παράσταση όπως θα θέλανε και να έχει την επιτυχία που θέλανε. Άρα πάει για του χρόνου, σίγουρα".

yupi.gr

15 comments:

Anonymous said...

stin kypro tha akousoume ke ta prota aglofona tragoudia tou neou album

Anonymous said...

eiste sigouroi?? vasika p arxisan na kikloforoun opos leei sto diadiktio?

Anonymous said...

Pithanws na ennoei tis Aguilera to "That's what love can do" pou xei kykloforisei apo perisi. An ennoei kati allo kai kserei kapoios POU MPOROUME NA TO VROUME, as to pei PLEAZZZZZZZE!!!!!!

Twra egw xarika poly poly pou ena tragoudi tha einai diko tis!!! To Apo makrya ki agapimenoi itan glykitato kai sigoura ki afto tha nai ksexwristo!!! I ekpliksi??? Poios kserei? Lete na nai tou Nikola? I allou pou den fantazomaste? I kanena ntoueto?

Kai oi Mple super!!! Anna kai Giorgia epi skinis tha nai gamates!

Anonymous said...

ontos teleies... na po kati sto tour prostethikan kai i serres... stis 09-09-09!!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=vBahvG2tOcM&feature=quicklist

Anonymous said...

to ena tragoudi tha ine me tous mple...

ke tha ine to hit tou xeimona.
tha gini ke video clip

Anonymous said...

edo ixe grafti gia proti fora oti tha epanakikloforisi to apagorevmeno apo kapio fan ke ton vgalame trelo. na pou dikeonete :P

kyriako nase kala :P

Anonymous said...

poia kainouria leei re paidia?

carvi said...

super......

carvi said...

paidia molis tora vrika sto youtube erasitexnika videos apo ta paraskinia tou video clip tis annas apo makria kai agapimenoi.......apisteyto pos diereysan?

carvi said...

pliktrologiste sto youtube :anna vissi apagorevmena plana

Anonymous said...

Nomizw pws einai plana apo prova ki oxi plana tou videoclip! Anyway, tha deiksei! Bravo Carvi!

carvi said...

thanks....

Anonymous said...

Sovara proste8hkan oi Serres???Pwwww....An einai 8a paw....TELEIA!!!!!!!!!!!Oso gia thn synenteu3h, ola osa leei einai yperoxa...Kai oi synergasies akomh pio yperoxes...8a thn apolausoume to xeimwna etsi opws prepei k ths a3izei!!!

Anonymous said...

Paidia,telika gia tis Serres einai sigouro h anablh8hke???An 3erete gia sigoura peite mou....