Monday, October 5, 2009

Αννα Βισση - Επιστροφή από την Κύπρο -1.10.2009

ANNA VISSI - Airport back from cyprus 1.10.2009

9 comments:

Anonymous said...

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Anonymous said...

I THEODORIDOU TAKSIDEPSE NA DI TIN ANNA STIN LEFKOSIA ?

WOW... ego ida ke allous :P

Anonymous said...

Kala, den pairnw ki orko oti taksidepse gi afto... Tin evlepe ki edw an ithele... tesp! Etsi tha prepe na symperiferetai tis 8/10 sto star pantws: "Efxaristw, paratiste me"...

Anonymous said...

paides i natasa taxidepse stin Kypro gia na tragoudisei 30.09.2009.

Anonymous said...

Είμαστε κατά των κουίζ. Τόσο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Επειδή ζούμε όμως για τις εξαιρέσεις κι επειδή το παρακάτω δημοσιεύθηκε στο "Βήμα" που δεν ασχολείται με τέτοια, έπρεπε να το δημοσιεύσουμε και μεις. Προσέχτε την περιγραφή και θα καταλάβετε σίγουρα ποιανής σταρ η κόρη, το ριξε στο ποτό.

Εκείνη έκρυβε τα μπουκάλια βότκας σε ένα κρυφό ντουλάπι. Η μαμά όμως είχε πολύ καλή μύτη, έστω και αν η daughter επέλεγε πάντα να πίνει το συγκεκριμένο οινοπνευματώδες ποτό επειδή ακριβώς είναι αυτό το οποίο δεν... μυρίζει. Η νεαρή κόρη ήταν σίγουρη ότι κανείς δεν θα καταλάβαινε τελικά τον εθισμό της στο αλκοόλ. Να όμως που λειτούργησε το ένστικτο της μητέρας. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της και τις συνεχείς πρόβες για τη χειμερινή της δουλειά, βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει τη «μικρή». Τα αποτελέσματα ήταν μάλλον τραγικά. Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας το κορίτσι μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ σε ειδική κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Anonymous said...

Μετά το σούσουρο που έχει προκληθεί από τα blogs και τα site τώρα η πασίγνωστη διάσημη τραγουδίστρια, σκέφτεται να δημοσιοποιήσει το δράμα της κόρης της. Μετά το σχετικό άρθρο του Βήματος ήταν αναμενόμενο ότι θα καταλάβαιναν εμμέσως ότι πρόκειται γι΄ αυτήν και την κόρη της. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεαρή κοπέλα έχει να κάνει με τον αλκοολισμό και είναι κάτι που δεν γνώριζε η διάσημη μητέρα της μέχρι τις τελευταίες ημέρες.

Anonymous said...

Nai kala... Xilies myries mporei na einai... Mono i Vissi exei kori kai tha tragoudisei to xeimwna? Xeste mas...

Pantws Maniatissa sto penthos tis i Anna mas! Mavro gyali, mavri koukoula... thea!!! :D Poly mou aresei afti i pop apopsi tou penthous! Latremeni!!!

Anonymous said...

Me to na arneitai kaneis kati afto den simainei oti den yparxei.

Anonymous said...

Pias i kori to eri3e sto poto?????