Thursday, October 15, 2009

Άννα Βίσση - Στο Λος Άντζελες για το τελευταίο αντίο στον Γκρεγκ Λαντάνι

Το Σάββατο 17 Οκτώβρη, θα γίνει στο Λος Άντζελες η κηδεία του καλού φίλου και παραγωγού της Άννας Βίσση, Γκρεγκ Λαντάνι, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από το δυστύχημα που είχε στα παρασκήνια της μεγάλης συναυλίας της Ελληνίδας σταρ στην Κύπρο. Εκείνη τη βραδιά, λίγα λεπτά πριν η Άννα ανέβει στη σκηνή, ο Αμερικανός παραγωγός (που είχε κερδίσει βραβείο Grammy) έπεσε από μία ράμπα και αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου και παρέμεινε για τέσσερις μέρες, χωρίς η κατάστασή του να παρουσιάσει κάποια βελτίωση. Τελικά, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε πως ο Γκρεγκ Λαντάνι έχασε τη μάχη με το θάνατο. Η οικογένειά του αποφάσισε μάλιστα να δωρίσει τα όργανά του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η Άννα, παρά το γεγονός ότι σε λίγες μέρες κάνει την πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα, δεν προβληματίστηκε καθόλου σχετικά με το αν θα πραγματοποιήσει το μεγάλο ταξίδι μέχρι το Λος Άντζελες, όπου θα γίνει η κηδεία. Η ίδια επιθυμεί να είναι παρούσα στην τελετή για το τελευταίο αντίο στο στενό της φίλο και συνεργάτη, ο οποίος τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Μετά την επιστροφή της, η Άννα θα συνεχίσει με τις πρόβες της, αφού η πρεμιέρα της είναι λίγες μόνο μέρες μετά, την Παρασκευή,23 Οκτωβρίου (κάποιοι όμως πιστεύουν πως δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή για τις 30 του μήνα).

yupi.gr

11 comments:

Anonymous said...

to savato 8a poume to telefteo antio ston greg ladanyi...
kalo ta3idi greg...

Anonymous said...

RIP Greg kai se efxaristoume gia tin agapi pou mas edwses mesw tis agapimenis mas Annas!

klv said...

Καλο ταξιδι θα σε θυμομαστε με αγαπη για οτι εκανες.

Anonymous said...

Parepiptontws i fwto tis Annas elpizw na einai palioteri. mi mou peite oti ta vapse pali kataksantha... Me tipota! pleazzzzzeee!!!

Anonymous said...

http://www.mad.gr/section/news/40630/news/%CE%97+%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%92%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AC%CE%BA%CF%84%CF%89%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%BF+Los+Angeles%21

Anonymous said...

Palioteri einai i foto, dont worry!

Anonymous said...

be happy!

Anonymous said...

ti exoun pathei pathei ta matia tis apolitis?kontevoun na petaxtoun exw!

Anonymous said...

http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=18680

Anonymous said...

http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=18765

Anonymous said...

Esena ti exei pathei o kwlos sou? Oti kai tis Vandi?