Sunday, October 4, 2009

H Αννα Βίσση μιλάει για όλα: τον έρωτα, τη μητρότητα και το κύκλωμα της showbiz - Espresso

Η πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο για άλλη μία φορά προκάλεσε σεισμό! Η Κύπρος άλλωστε λατρεύει την Αννα Βίσση, όπως και εκείνη λατρεύει την πατρίδα της και με κάθε ευκαιρία που της δίνεται επιστρέφει «για να δει το σπίτι της, τους ανθρώπους της, να πάρει δύναμη και να συνεχίσει», όπως συχνά πυκνά λέει και η ίδια.

Στη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής της στα πάτρια εδάφη και νωρίτερα από τη συναυλία τη συνάντησε η συντάκτρια της «Espresso Κύπρου» Ελενα Τσιακούπη. Και η Αννα δεν είχε καμία αντίρρηση να της αφιερώσει όσο χρόνο χρειαζόταν για μια αποκλειστική συνέντευξη, η οποία δημοσιεύεται στην «Espresso Κύπρου» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

Την Αννα Βίσση την αγαπάμε κι εμείς! Δεν είναι καθόλου τυχαίος άλλωστε ο τίτλος της «απόλυτης σταρ» που της έχει δίκαια δοθεί στην Ελλάδα. Μια συνέντευξή της λοιπόν πάντα προκαλεί σεισμό κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια σε μια τέτοια αποκλειστικότητα. Και η αλήθεια είναι ότι για άλλη μία φορά η Αννα βγάζει είδηση! Αλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν «κρύβει λόγια», ούτε τα μασάει...

Μιλάει απλά, με ειλικρίνεια και χιούμορ, χωρίς ίχνος ντιβισμού και απαντάει σε κάθε ερώτηση χωρίς δισταγμό. Παράδειγμα; «Μου αρέσει που ασχολούνται μαζί μου (σ.σ. τα μέσα ενημέρωσης)... Εχετε ακούσει αυτό που λένε πως, αν δεν ασχολούνται μαζί σου, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεις και δεν αφοράς κανέναν”» λέει.

Και όταν η συζήτηση στρέφεται γύρω από τη σχέση της με την αγαπημένη της κόρη Σοφία, η Αννα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως «τότε που με χρειαζόταν ως μάνα, δεν μπορώ να πω ότι ήμουν δίπλα της. Ημουν κατά το 20%, ας πούμε...».

Αλλά και όταν η κουβέντα φτάνει στον έρωτα, που τόσες φορές έχει δηλώσει πόσο πολύτιμος υπήρξε στη ζωή της, απαντάει άμεσα και ξεκάθαρα: «Οι περίοδοι που είμαι ερωτευμένη είναι οι περίοδοι που δεν δουλεύω καλά. Ο έρωτας δεν έχει κοντρόλ, φοβάμαι τον έρωτα από αυτήν την πλευρά. Είναι αποδιοργανωτικός για τη ζωή σου»...

Το «μικρό» της παράπονο; «Μου λείπει πραγματικά ύπνος» λέει. Αιτία, τι άλλο παρά τα συνεχή ταξίδια. Δεν γκρινιάζει όμως. «Εγώ το διάλεξα, γιατί πιστεύω πως με τα ταξίδια ανοίγουν οι ορίζοντές μου». Από την άλλη, είναι και η δουλειά τη νύχτα που κάνει το πρόγραμμά της κάθε άλλο παρά φυσιολογικό. «Χάνεται η μέρα μου» εξηγεί. Και πάλι όμως δεν γκρινιάζει... «Θα ήθελα να ζω πιο απλή και καθημερινή ζωή. Δεν μπορώ όμως να τα θέλω και όλα» καταλήγει χαμογελώντας...


Η Σοφία

Αυτό που σίγουρα θέλει η Αννα Βίσση και δεν διστάζει καθόλου να το πει είναι να έχει πλέον μια καλή, ισορροπημένη σχέση με τη Σοφία, η οποία τον τελευταίο καιρό μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. «Οταν έρχεται, μαλώνουμε και της λέω “καλύτερα να φύγεις”» λέει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ. Και συνεχίζει, πιο σοβαρά αυτή τη φορά: «Ποτέ δεν μπόρεσα να βρω τη σωστή ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και του ρόλου της μητέρας και στενοχωριέμαι γι’ αυτό. Ειδικά όταν ήταν πιο μικρή η κόρη μου. Τώρα δεν με χρειάζεται και τόσο πολύ. Ομως, τότε που με χρειαζόταν ως μάνα δεν μπορώ να πω ότι ήμουν δίπλα της. Ημουν κατά το 20%, ας πούμε... Βέβαια, είχα τη μητέρα μου, που ήταν σαν να ήμουν εγώ. Αυτό μόνο πιστεύω ότι έχω στερήσει από την κόρη μου».

Σήμερα όμως; «Εύχομαι και πιστεύω ότι έχω αποκαταστήσει αυτήν την έλλειψη και την τότε απουσία μου με τη φιλία μου. Γιατί μάνα με την κλασική έννοια δεν μπόρεσα ποτέ να είμαι για τη Σοφία. Βλέπετε, ήταν πολύ έξυπνη για να της είμαι μαμά. Θυμάμαι, όταν της έλεγα “δεν θα το κάνεις αυτό”, μου απαντούσε “έλα, ρε μάνα, δεν με ψήνεις τώρα” και γέλαγε».

- Μπορεί να είναι φίλη μια μάνα με την κόρη της;
Ασφαλώς και μπορεί. Εγώ και η Σοφία είμαστε φίλες. Πολλές φορές νιώθω ότι είμαστε στην ίδια ηλικία. Ισως να οφείλεται και στο δικό μου νεανικό στιλ. Είναι όμως και το δικό της στιλ. Είναι έξυπνη και στον τρόπο σκέψης ήταν πάντα μεγαλύτερη από την ηλικία της. Ποτέ δεν μπορέσαμε να παίξουμε τους καθαρούς ρόλους μητέρας και κόρης. Δεν ξέρω βεβαίως αν υπάρχουν τέτοιοι ρόλοι. Δεν ξέρω αν συμφωνώ με το να είναι έτσι οι σχέσεις, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις φίλο το παιδί σου...


«Για να χρησιμοποιούν τόσο τα ΜΜΕ, σημαίνει ότι πουλάω»

Η Αννα Βίσση πουλάει! Αυτό είναι ένα... μυστικό που το μοιραζόμαστε όλοι, Τύπος και κοινό! Γιατί λοιπόν να μην το γνωρίζει και η ίδια η Αννα Βίσση που χρόνια τώρα βλέπει την προσωπική της ζωή να γίνεται πρώτη είδηση στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών αλλά και στην τηλεόραση; Την ενοχλεί;

«Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε λόγω της απάντησης που θα δώσω, αλλά μου αρέσει που ασχολούνται μαζί μου. Οχι με αυτά που λένε κάποιες φορές. Απλώς, ύστερα από τριανταπέντε χρόνια καριέρας έμαθα όχι να είμαι αναίσθητη αλλά να είμαι έξυπνη. Εχετε ακούσει αυτό που λένε πως, αν δεν ασχολούνται μαζί σου, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεις και δεν αφοράς κανέναν... Τα ΜΜΕ καλώς ή κακώς θέλουν να πουλήσουν. Ετσι λειτουργούν. Αρα, για να χρησιμοποιούν εμένα τόσο πολύ, σημαίνει ότι πουλάω. Το σκέφτομαι και λέω “είμαι μια χαρά. Από το να μην ασχολούνται”... Τι να κάνω;» λέει χωρίς περιστροφές βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Τριανταπέντε χρόνια στο τραγούδι, σίγουρα έχουν δει πολλά τα μάτια της. Τι θα συμβούλευε τους νέους που θέλουν να μπουν στον χώρο και να κάνουν καριέρα; «Πιστεύω ότι δεν είναι πλέον τόσο καθαρός ο χώρος. Οταν ξεκίνησα εγώ το 1973, που έφυγα από την Κύπρο, ήταν μια νορμάλ διαδικασία. Πήγα σε οντισιόν για να με ακούσει δισκογραφική εταιρεία, περάσαμε αγωνίες εγώ και οι γονείς μου, έκανα θυσίες, έζησα το παραμύθι μου κανονικά. Ηταν όμορφο, ρομαντικό, είχε νόημα. Πέρασα όλα αυτά τα χρόνια, κουράστηκα, ξενύχτισα, αγωνιούσα, πέτυχα, απέτυχα. Ολα αυτά τα πάνω και κάτω».

- Και τώρα;
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ σκληρά. Και τότε δεν μπορώ να πω πως ήταν εύκολα, αλλά τουλάχιστον αυτά σήμαιναν ζωή. Είναι και δίκαιο κάπου να διαγωνίζεσαι για να κερδίσεις κάτι. Εντός και εκτός εισαγωγικών το διαγωνίζεσαι. Τώρα παίζει ρόλο το ποιον γνωστό έχεις ή αν θα μπεις στο «X-Factor». Βέβαια, καλά κάνει και υπάρχει το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι μπορεί κάποιος να μπει και να διαγωνιστεί. Δεν ξέρω όμως αν είναι δίκαιο και δημοκρατικό απέναντι σε όλους.

Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο και δεν θα τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία να το αποδείξουν είτε λόγω συστήματος είτε λόγω οικογένειας, αφού πολλές φορές οι ίδιοι οι γονείς δεν αναγνωρίζουν στα παιδιά τους το ταλέντο που έχουν και δεν τα αφήνουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι στο οποίο έχουν κλίση. Θέλουν να τους κάνουν γιατρούς και δικηγόρους, διότι υπάρχει ένα ταμπού. Καλοί οι δικηγόροι, καλοί οι γιατροί και τους χρειαζόμαστε, αλλά υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν γεννηθεί γι’ αυτό αλλά για κάτι άλλο. Για να είναι τραγουδιστές, ηθοποιοί, συγγραφείς, μουσικοί.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα παιδί που παίζει ντραμς και είναι πολύ καλός. Η μάνα του όμως λέει «δεν έχει ψωμί, θα πεινάσεις». Ετσι, το καταπιέζουν και δεν ακολουθεί το ταλέντο του. Βέβαια, μπορεί όντως να δυσκολευτεί στην πορεία, αλλά τι να πω…

- Τελικά ποια είναι η συμβουλή σας;
Μα δεν υπάρχει συμβουλή. Ο,τι είναι να κάνει κάποιος θα το κάνει, είτε το έδαφος είναι πρόσφορο είτε δεν είναι. Πιστεύω για τον καθένα ότι πρέπει να ακολουθεί το ένστικτό του και τη ζωή που θέλει ο ίδιος, όπως λέει και η «Αλήτισσα ψυχή», χωρίς να τη διαλέγει κάποιος άλλος. Αυτό πιστεύω. Τι είμαι εγώ να συμβουλέψω; Εγώ «γηράσκω αεί διδασκομένη». Δεν μπορώ να συμβουλέψω κανέναν. Δεν μου άρεσε ποτέ να είμαι δασκάλα...


«Εζησα την πιο άσχημη, πιο τραγική νύχτα της ζωής μου»

Η μοίρα το έφερε έτσι και λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της Αννας Βίσση στην «Espresso Κύπρου», ένα αναπάντεχο γεγονός ήρθε να μαυρίσει τη μεγάλη λαχτάρα της τραγουδίστριας να βρεθεί και πάλι με το αγαπημένο της κοινό.

«Την Παρασκευή το βράδυ έζησα μία από τις πιο περίεργες νύχτες της ζωής μου, την πιο άσχημη, την πιο τραγική. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μεγάλη μου χαρά και λαχτάρα να βγω έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια να τραγουδήσω μπροστά στους συμπατριώτες μου μετατράπηκε σε ένα αναπάντεχο δράμα».

Με τα παραπάνω λόγια ξεκίνησε το μήνυμα που ηχογράφησε η Αννα για τους θαυμαστές της λίγο μετά το τραγικό ατύχημα του συνεργάτη της Greg Ladanyi στην Κύπρο. Ο βραβευμένος με Γκράμι παραγωγός του τελευταίου δίσκου της τραγουδίστριας, λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας της στη Λευκωσία, έπεσε από τη ράμπα από ύψος πέντε μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το χτύπημα ήταν πολύ σοβαρό.

Την Τρίτη το πρωί ανακοινώθηκε ότι ο Greg είναι κλινικά νεκρός. «Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι κάπου καλύτερα τουλάχιστον από αυτόν τον κόσμο που ζούμε εμείς που μένουμε πίσω» κατέληξε η Αννα Βίσση στο μήνυμά της. Η τραγουδίστρια έμεινε κοντά στον συνεργάτη της στην Κύπρο όλες αυτές τις μέρες.

35 comments:

MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER W3R :-P said...

ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ

Anonymous said...

ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ ΒΊΣΣΗ

Anonymous said...

xese mas

Anonymous said...

Ftanei pia me oles aftes tis xazosynentefkseis. Ta idia kai ta idia diavazoume apo perysi ton Dekemvri. Kairos einai i Anna na stamatisei na anamasaei tis idies kouventes. To gnorizoume oti thelei ta MME na asxolountai mazi tis, gi afto leei ta peri gay gamon ki ola ta alla xazoproklitika pou leei. Ean thelei san tragoudistria na tin paroun sta sovara prepei na papsei na leei mpourdes kai na stamatisei na ntynetai opos ntynetai. Allo exo neaniko styl ki allo ntynomai san eikosara. Ean synexisei tin idia symperifora tote kala tha kanei na ksexasei to Irodeio.

Anonymous said...

eisai xazoulis re file? (g n mn po malakas?) pas kala?? dld apo pote mia tragoudistria einai "kali" san tragoydistria otan DEN leei tis apopseis tis ksekathara , otan DEN kanei oti tin efxaristei kai otan DEN asxolountai ta MME mazi tis?? ee?? les xazomares (g n mn po malakies) i mou fainetai re filaraki??

Anonymous said...

Wx oxi pali pasok... jesus... sixathika

Anonymous said...

anna ise 8ea sinexise etsi..!

Anonymous said...

anna 4 ever!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ana m i fili m jai ego imaste super fun s !!!

Anonymous said...

sifono apolita...

Anonymous said...

anna zoume gia na s' akoume...:d

Anonymous said...

Master.w3R . Τελικα ποτε θα το δουμε το κλιπ απο μακρια και αγαπιμενα ?

Anonymous said...

Re seis, to Hello kai to OK asxolountai me tin Vissi ki oxi kanena kalo periodiko. Thelete diladi na diavazete tis malakies ton skandalothirikon fylladon; Afto einai katantia tou kerata. Valte ligo myalo. Poses fores tha deite tin idia fotografia me to prasino skismeno forema kai to mpouti ekso. Se ligo i Vissi tha katantisei san tin Zozo Sapountzaki. Eleos.

george said...

oti mporei na kanei kapoios to kanei. auto kanei kai i anna. kalo i kako auto thelei na kanei kai auto kanei. ego ti thavmazo gia oti kanei kai oti leei. kai an leei sunexos ta idia kathe fora poio to provlima, oti rotane oi dimosiografoi apanta. an tin rotisoun diladi 20 diaforetikoi dimosiografoi poio einai to onoma tis den tha pei kai tis 20 fores anna? pou einai to provlima oti apo persi leei ta idia. an elege kati diaforetiko mia fora tha elege o filos pio pano: malakies leei, tin mia leei etsi kai tin alli alios. eleos pia. kai oso gia to ntusimo ego mia xara ti vrisko. apo ti stigmi pou tis aresei giati na min ta foresei. i kserete polles se tetoia ilikia pou na tolmoun eite na kanoun eite na lene auto pou aisthanontai? gia mena kala kanei kai kanei oti thelei kai opos to thelei. auti einai i anna edo kai 35 xronia. kai sxedon 35 xronia einai stin korufi. giati na allaksei tora? kai afou den arese tou filou pou ekane to comment pio pano gia to ntusimo kai tis idies sunenteukseis tote as min asxoleite autos me tin anna. i anna kathe xrono einai kai kaluteri kai me perisoteres ekplikseis. apo mena ena mpravo stin anna.

Anonymous said...

MIA APO TIS IDIES MALAKIES. POIOS NOIAZETAI GIA TIN SXESH THS ANNAS ME THN SOFIA. SKASILA MAS. TO NA EPIDYOKEIS NA SE ANAFEROUN TA MME EINAI APELPISTIKO. KI AS MHN TO KSEXNAME, GIA TO KOLO-HELLO KAI TO KOLO-OK PROKEITAI KI OXI GIA KAMMIA EFHMERIDA H PERIODIKO PERIOPHS. SKANDALOTHIRIKES FYLLADES TOU KERATA.

Anonymous said...

epestrepse i despina apo kipro ke milisi gia ton xamo tou paragogou...

ta pire i gineka. den tin rotisa pos ine ta sxedia tis ti kanis stin kipro etc... apla tin rotisan pos vlepis ton xamo tou paragogou tis Annas Vissi/

Anonymous said...

Είναι μεγάλη η μερίδα των fans, που ναι μεν αγαπάνε την Άννα, αλλά με έναν άλλο τρόπο που δεν ταιριάζει πια. Τους ενδιαφέρει να τη βλέπουν Νο1 στα charts, άσχετα με το τι τραγουδάει, αρκεί να ΠΟΥΛΑΕΙ... Τους ενδιαφέρει να τη βλέπουν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα, κι ας είναι αυτα των HELLO, OK, SOK κλπ...

Πρέπει να αλλάξουμε όμως σιγα σιγά και να αλλάξει και η Άννα. Το τελευταίο αισιοδοξώ ότι γίνεται σιγά σιγά. Βέβαια αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα, διότι Άννα αυτό ακριβώς είναι. Δεν μπαίνει σε καλούπια...

Anonymous said...

GIA MENA TO NA MPAINEI KANEIS THEMA STO HELLO KAI STO OK EINAI KATANTIA. KALA THA KANEI H ANNA NA PAFSEI NA EPIDIOKEI NA MILANE GI AYTHN KATHE LIGO KAI LIGAKI GIATI STO TELOS TO KOINO THA KORESTEI. DEN EINAI OLOI FANS THS ANNAS POU THELOUN NA VLEPOUN TIS IDIES KAI TIS IDIES FWTOGRAFIES. POIOS SOVAROS TRAGOUDISTHS VGAINEI KATHE LIGO STA SKANDALOTHIRIKA PERIODIKA KAI MILAEI GIA TON EAYTO TOU; MONO KATI TRITOKLASATOI THLEOPTIKOI PSEYDO STARS.

Anonymous said...

loipon!i anna i idia ipe pos gia na asxolunbte se kathe tefxos mazi tis akoma kai an eine psevdi afta pou grafoun simeni oti afora kai oti poula ara simeni oti i anna endiaferi akomi poli kosmo!!!

Anonymous said...

endiaferome na valo diafimisi sto blog edo. me pion prepi na epikinoniso. dexonte diafimisis, dioti apoti vlepo to blog ine katharo den exi diafimistika.

Anonymous said...

Τι διαφιμηστικο θες να βαλις ρε κακομιρη απο πανο ΟΧΙ ΔΕΝ μπενουν διαφιμηστικα εδο μεσα τι το περασες διαφιμηστικο κεντρο?.... εδο ειναι σαιτ μονο για την αννα μας αντε παρε δρομο . . . . . . . . . . . .

Anonymous said...

epi pliromi file..

Anonymous said...

SPOUDAIO TO ESPRESSO, KORYFAIO. TYFLA NAXEI TO VARIETY. APO THN STIGMH POU MPHKES STO ESPRESSO DEN XREIAZESAI TIPOT' ALLO. H EPITYXIA SE PERIMENEI. SPOUDAIA H NEA SYNENTEYKSI THS ANNAS, VATHYSTOXASTH. THA SXOLIASTEI POLY, NA MOU TO THYMASTE.

Lef said...

re paidia na rotiso kati?? giatii oi 70000 8avmastes tis vissi sto facebook lene sinexeia KALa pragmata kai tin epibravevoun otan mpainoun edo mesa gamiountai stis kakies?? tosi ipokrisia stin eponimia pia kai otan eiste anonimoi lete tin gnomi sas... re malakes peite tin gnomi sas kai otan eiste sto facebook kai steilte kai ena mail kai sitn anna kai peite ta parapona sas... kolonete mou fainetai oloi... edo mesa poy ta lete den ginetai tipota... einai midamina!! ekei na sas do pou se kanenan den aresei na kanei sinentefkseis... alla otan to '90 tis ekane tis sinentefkseis itan i DIVA i APOLITI tora pou ta kanei einai mia ksoflimeni pou 8elei na vlepei tin fatsa tis stis fillades? etsi to vlepete re?? geloioi e geloioi!! kala kanei kai dinei sinentefkseis kai stin espresso kai pantoy kai kala kanoun xazofillades opos to ok kai to hello kai vazoun se ka8e tefxos tin idia fotografia me to idio prasino(IPEROXO) forema... magkia tis... an eiste pragmatikoi fans sigoyra tin agapate apo palia pou kai palia afto ekane.. .kai an eiste fan kapoiou seveste tis apofaseis tou kai den ton katakrinete me kathe efkairia... pleon oti kai na kanie i vissi den 8a eiste pote efxaristimenoi tha zitate akoma perissotera... kai kala na paei o agglofonos diskos tha peite oti itan tixaio logo tou greg landanyi pou pethane kai ithele o kosmos na dei tin teleftaia tou douleia.. eimai sigouros oti afto tha kanete!!

Anonymous said...

Kala, akomi to Agglofwno disko oneirevesai esy; As akousoume prwta ta nea ellinika tragoudia ki oson afora to agglofono CD min to perimeneis any time soon.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ!

Anonymous said...

ena eho na po simmera se sxolia tis lemesou eginan klirosis gia isitiria stin vandi giati emina para polla!!!diladi poso kato??

Anonymous said...

Ti mas to les afto me ti Vandi, gia na xaroume? To diko mas pswmi trwei i gynauka i tis Vissi? Stamatiste pia afta ta kompleksika.

Anonymous said...

Kai ne re file, to 90 pou to ekane afto itan 15 xronia prin. Tin idia stasi me tote prepei na exei? Twra pia exei ti dynami tis klasikis aksias kai prepei na prosexei kai ti leei kai ti foraei kai ti tragoudaei. Den prospathei pia na anaryxithei pasei thysia, to katafere. Twra prepei na kataferei alla, pou me kswmpouta kai kswviza den tha ta kerdisei... Einai panefkolo na grapsoun gia sena (Anna) to ok kai to down town. Ama mporeis mpes kai sto difwno i sto Vima kai oxi apla gia na se kraksoun...

Anonymous said...

Pesta Xrysostome giati edo mesa exei pesei xazomara efamili tou OK kai tou Hello.

Anonymous said...

oloi eseis pou den goustarete tis sinentefxeis sto hello exw mia aporia:zeite gia na deite ti vissi sto difwno? pragmatika einai toso asteio...pou an to skefteite tha gelasete kai seis nomizw

Anonymous said...

Giati oxi; Kalytera tha einai apo ta vlepoume tin Anna me ta mpoutia ekso kai ta plastika vizia sti mostra.

metallo said...

Κοροιδευουν τις συνεντευξεις αλλα τις διαβαζουν ολες.

klv said...

Το αγγλοφωνο θα το ακουσουμε αρχες του 2010.

Anonymous said...

makari