Tuesday, October 6, 2009

Αννα Βισση στο Madame Figaro … στέλνει μήνυμα ζωής!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου δίνει τον δικό της αγώνα με σύμμαχο την ευαισθητοποιημένη αναγνώστρια.

50 γνωστές προσωπικότητες έλαβαν μέρος στην ειδική φωτογράφηση που θα δημοσιευτεί στην Madame Figaro Οκτωβρίου που κυκλοφορεί στις 7/10 ανάμεσα στις οποίες και η Αννα Βισση.

Μαζί με την Madame Figaro θα πωλείται προαιρετικά ένα συλλεκτικό μπλουζάκι στο οποίο αποτυπώνεται η μορφή μιας γυναίκας ενώ σε φόντο απεικονίζεται το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι, που παγκοσμίως αναγνωρίζεται ως το σύμβολο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το t-shirt έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες γύρω από το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του t-shirt θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου «Αροδαφνούσα» και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανακούφισης Γυναικών με καρκίνο του μαστού

sigmalive

13 comments:

MASTER:) said...

ΑΝΝΑ ΒΊΣΣΗ

Anonymous said...

ti xamogelo... ftou ftou

carvi said...

panoramapress..........

Star said...

Δέσποινα Βανδή:"Είμαι σίγουρη οτι η Βίσση θα κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα,έχω την περιέργεια να το δω"

Anonymous said...

Είμαστε κατά των κουίζ. Τόσο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Επειδή ζούμε όμως για τις εξαιρέσεις κι επειδή το παρακάτω δημοσιεύθηκε στο "Βήμα" που δεν ασχολείται με τέτοια, έπρεπε να το δημοσιεύσουμε και μεις. Προσέχτε την περιγραφή και θα καταλάβετε σίγουρα ποιανής σταρ η κόρη, το ριξε στο ποτό.

Εκείνη έκρυβε τα μπουκάλια βότκας σε ένα κρυφό ντουλάπι. Η μαμά όμως είχε πολύ καλή μύτη, έστω και αν η daughter επέλεγε πάντα να πίνει το συγκεκριμένο οινοπνευματώδες ποτό επειδή ακριβώς είναι αυτό το οποίο δεν... μυρίζει. Η νεαρή κόρη ήταν σίγουρη ότι κανείς δεν θα καταλάβαινε τελικά τον εθισμό της στο αλκοόλ. Να όμως που λειτούργησε το ένστικτο της μητέρας. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της και τις συνεχείς πρόβες για τη χειμερινή της δουλειά, βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει τη «μικρή». Τα αποτελέσματα ήταν μάλλον τραγικά. Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας το κορίτσι μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ σε ειδική κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Ναι, είναι μια αληθινή, άκρως σοβαρή ιστορία. Σας...
συμβουλεύω όμως να μην αρχίσετε να ψάχνετε στην περίφημη «Βetty Ford»... Οι πελάτες της είναι στη συντριπτική πλειονότητα big stars του θεάματος. Πολλές φορές τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι κατοικοεδρεύουν πίσω από τα κάγκελα της κλινικής. Το κορίτσι και τη μαμά της βέβαια στο Αmerica δεν τις αναγνωρίζει ούτε ο... θυρωρός του νοσοκομείου! Καμιά φορά δεν ξέρεις βέβαια τι γίνεται. Υπάρχουν και τα ξώφαλτσα.

Anonymous said...

AYTES EINAI POLY DYSKOLES KI EPODYNES KATASTASEIS. KALH TYXH.

Anonymous said...

Αρχισε προβες στο αρενα η ακομα ?

Anonymous said...

Μετά το σούσουρο που έχει προκληθεί από τα blogs και τα site τώρα η πασίγνωστη διάσημη τραγουδίστρια, σκέφτεται να δημοσιοποιήσει το δράμα της κόρης της. Μετά το σχετικό άρθρο του Βήματος ήταν αναμενόμενο ότι θα καταλάβαιναν εμμέσως ότι πρόκειται γι΄ αυτήν και την κόρη της. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεαρή κοπέλα έχει να κάνει με τον αλκοολισμό και είναι κάτι που δεν γνώριζε η διάσημη μητέρα της μέχρι τις τελευταίες ημέρες.

Anonymous said...

Etsi itan panta
o erwtas gia 'mas...
Omws apopse TOLMAS!!!

Pws tolmas? E?

Anonymous said...

Dyskoles stigmes aftes gia tin Anna.

Anonymous said...

signomi to pistepsate amesos esis???
an ine dinaton re pedia...me to pu grapsun kati katefthian oli aaa diskoles stigmes....an pistewete ola osa grafun gia tin anna kaikame

Anonymous said...

re pedia telika en ali8ki o3a peripezete mas?????

Anonymous said...

Diavase to Vima kai tha katalaveis.