Tuesday, October 13, 2009

Βίσση- Καφίρης σημειώσατε ...τέλος - panoramapress

Anna Vissi
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια οι δρόμοι της Άννας Βίσση και του μάνατζερ της Κωνσταντίνου Καφίρη χώρισαν. Αιτία αυτού του όχι και τόσο συναινετικού επαγγελματικού διαζυγίου, ήταν τα αρνητικά σχόλια που έπαιρνε από διάφορους φίλους και μη, η Αννούλα, σχετικά με την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω, η δημοφιλής τραγουδίστρια. Οι κριτικές που έφταναν στα αφτιά της ήταν από αρνητικές έως κάκιστες, μιας και εμφάνιζαν την Άννα απόμακρη, δήθεν, ψηλομύτα και ντίβα χειρίστου είδους.

Βλέποντας όλα αυτά η Βίσση καταλάβαινε ότι αυτό δεν ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα της και για τους πολυπληθείς θαυμαστές της και πήρε την απόφαση να κόψει τον γόρδιο δεσμό που την ένωνε με τον ως άνω μάνατζερ.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Άννα είναι αυθόρμητη και εκδηλωτική και κανείς δεν μπορεί και ούτε ποτέ μπόρεσε, να την περιορίσει σε καλούπια συμπεριφοράς. Πετώντας από πάνω της τις "αιώνιες σκόνες" του πρέπει και του δήθεν, άρχισε να συμπεριφέρεται πάλι, όπως όλοι ξέρουμε από παλιά την Άννα. Χαμογελαστή, ανέμελη , αιώνια έφηβη.
Τις δημόσιες σχέσεις ανέλαβε ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας, η αδελφή της Νίκη. Οτιδήποτε θελήσετε λοιπόν από δω και πέρα, Βίσση δένει, Βίσση λύνει....

panoramapress.gr

4 comments:

ShowBiz said...

O Giorgos theofanous idi plisiase tin Anna ke tis ekane protasi gia sinergasia oso afora to management.

O Ilias psinakis edo ke 3 mines entelos filika ipe stin anna oti exi provlima me to management tis.

ti lete tha sinergasti i anna me theofanous I psinaki?

an thimame iparxi kontra metaksi ton dio manager. Tha vgaloun maxeria tora pou i Anna psaxni gia manager.

Anonymous said...

sostos...

Anonymous said...

Και πολλούς άλλους πρέπει να απομακρύνει η Άννα από δίπλα της, που της έχουν γίνει στενός κορσές, αλλά δεν είναι της παρούσης να τους αναφέρουμε!

Anonymous said...

ok.. Entaksei gia ton kafirh ma8ame.. O kouvatseas ti egine me th dikia mas?? Giati den einai mazi??? Paixthke kati metaksy tous??