Sunday, October 11, 2009

Αννα Βισση - «Από μακριά και αγαπημένοι» - video clip

Anna Vissi - Apo Makria Ki Agapimeni - new video clip


Το πέμπτο single από το δίσκο της Άννας, "Απαγορευμένο", είναι γεγονός αφού μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Από Μακριά Και Αγαπημένοι" σε remix από τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Το βιντεοκλίπ είναι γυρισμένο εξ' ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους με μία κάμερα που κρατούσε, φυσικά, η αγαπημένη φίλη και σκηνοθέτης της Άννας, Κρίστιν Κρόκος. Μπορεί τα γυρίσματα να έγιναν πριν το δυστύχημα του Γκρεγκ Λαντάνι αλλά κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά και έτσι η Άννα έγραψε ένα πολύ μικρό σημείωμα για εκείνον το οποίο βλέπουμε στην έναρξη του κλιπ και αναφέρει: "Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε... για τον Γκρεγκ... τώρα από μακριά και αγαπημένοι...".

yupi.gr

21 comments:

Anonymous said...

EIMAI O MYTILINIOS..KAI EIMAI XETRELAMENOS APO TO CLIP

Anonymous said...

en xaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!telio apistefto iperoxo!!!apla to pio oreo vc ts annas mazi em t treno k t kravgi!!!anna eise thea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!Κ ΤΟ ΡΕΜΙΧ ΤΕΛΕΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ!
ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΜΕ!
ΘΕΛΩ ΑΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

Anonymous said...

ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ Η ΑΝΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ!

Anonymous said...

poli oreo, mou anevazi tin diathesi opote to vlepo

Anonymous said...

Ενα φοβερο νεο κλιπ απο την λατρεμενη:)

Anonymous said...

Ενα φοβερο νεο κλιπ απο την λατρεμενη:)

Anonymous said...

Το video clip για το τραγούδι Από Μακριά και Αγαπημένοι - σε σκηνοθεσία της Χριστίνα Κρόκος, ήταν έτοιμο από τις 24 Σεπτεμβρίου, όμως, ο θάνατος του Λαντάνι ανέβαλε την μετάδοσή του.

Anonymous said...

Αν και επέστρεψε συντετριμμένη πριν μία εβδομάδα από την Κύπρο, εξ αιτίας του χαμού του αγαπημένου της φίλου και παραγωγού της Γκρεγκ Λαντάνι η Άννα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για την.. έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων. Η πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου. Η καθημερινότητα της Άννας περιλαμβάνει πολύωρες πρόβες με τους συνεργάτες της. Όπως στην καλοκαιρινή περιοδεία, έτσι και στο Αθηνών Αρένα τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κριστίν Κρόκος ενώ για τις χορογραφίες υπεύθυνος θα είναι ο Ζερμέν Μπράουν.

Anonymous said...

telio to neo video-clip!!!
bravo stin anna!!!

Anonymous said...

Στη δεκαετία του 1980 έκλεινα οι κινηματογράφοι για να γίνουν super-market, 30 χρόνια μετά έμελλε να έχουν την ίδια τύχη μεγάλες σκηνές και πίστες. Όπως λένε πληροφορίες το κέντρο Αθηνών Αρένα, μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες στην Ευρώπη που έχουν φιλοξενήσει τα πιο γνωστά ονόματα από το χώρο του τραγουδιού, όπως Ρέμος (τελείωσε τις εμφανίσεις του στις 19 Σπετέμρβη), ο Γιώργος Νταλάρας, η κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα, ο Χατζηγιάννης και άλλοι, πρόκειται να γίνει...

σουπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας. Ο Γιάννης Παπαθεοχάρης αποφάσισε να το πουλήσει και οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν άλλα σχέδια στον πολυχώρο. Τα ρολλά θα κλείσει η Άννα Βίσση η οποία θα εμφανίζεται το χειμώνα στο κέντρο, αλλά δεν έχει ακόμη ορίσει την ακριβή ημερομηνία έναρξης.

Anonymous said...

Teleio to video clip! Etsi opws akrivws tairiazei sto tragoudaki! Analafro kai thymizei to summer tour! me poly agapi apo tin Anna mas gia emas! To vazw sta top video tis! Metaksi twn "Eimai poly kala", "Methismeni mou kardia", "Pali gia sena", "Treno", "Apagorevmeno"!

Anonymous said...

eee oxi kai etsi ...kalo alla oxi kai treno

Anonymous said...

Video clip tis dekaras, ftiagmeno sto podi gia mi apaititikous fans.

Anonymous said...

ena aplo gliko vc...apo live ti perimenete na dite??aloste den prepi ola na ine stimena...

pandos to mix ine poli kalo!!!!!!!!

Anonymous said...

marese poli afto to verion tou tragoudiou.

Anonymous said...

Ανέβηκε ο Νίκος και τραγούδησε Αννα Βίσση που προφανώς του αρέσει. Αντί να του πουν απο την αρχή οτι δεν κάνει, του είπε ο Μουρατίδης "νομίζω σου πάει το δώδεκα". Μόλις...
είπε το "η ελπίδα μου κρεμάστηκε" του είπε ο Μουρατίδης "θα κρεμαστώ και γω μαζί με την ελπίδα σου". Ετσι απλά για να τον προσβάλει δηλαδή.

Anonymous said...

Esy pou egrapses -October 12, 2009 1:04 AM- eisai megali kompleksara kai pithanws lougrovandikos.

Anonymous said...

paidia, to video klip ckizei kai aficte tic pcarologiec....
vissi thea!

kai kati asxeto...
pote tha tragoudicei me ayton i vissi..?
opete leei i anna to paralia h to gkazi niotho oti to mati tic giallizei apo th poroci g to ekactote tragoudi..
proti fora eida auth t trela kai c allo tragoudicti...
dn tha itan kalo ntoueto pano cti ckini...?
mi kcexnate poc to exoun kcanakanei...
--->
http://www.youtube.com/watch?v=ctgz0JHZ5So

Anonymous said...

Me to Danti? E, den to xw ksanaskeftei alla den tha itan katholou kaki idea! Sto Me agapi Anna pou to xan ksanakanei, poly kalo itan!

valentinovissi said...

DHMHTRH KANE TO VIDEO CLIP NA ANOIGEI AYTOMATA GIA PERISSOTERA VIEWS!!!!!!!!!!