Thursday, October 22, 2009

Βάνα Μπάρμπα – Θα κάνω Video Clip με την Άννα Βίσση

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στο Nitro Radio 102.5 είπε:

- Τώρα που έχεις τον Κουβατσέα, Δεν φοβάσαι ότι θα μαλώσεις με τη Βίσση?
-Τι να τσακωθώ με τη Βίσση, αφού θα γυρίσουμε και κλιπ μαζί, την Κυριακή για το τραγούδι του Sex and the City.

12 comments:

Anonymous said...

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

Anonymous said...

kai gamwwwwwwwwwwwwww

Anonymous said...

ti egine re paidia me ton koubatsea?? Paixthke kati??? Apanthste m pleaseeee...

Anonymous said...

ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...
ΑΙΔΟΙΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ!!!
Sex and the City, Βάνα Μπάρμπα, και δεν συμμαζεύεται!!

thimomeni Katina said...

Sorry pou se apogoitefsame esena madame Sousou! Mporeis na katafygeis stin Savina Giannatou, ti Melina Kana pou tragoudaei Panteli Thalassino kai se allous trovadourous kai trofantes trovadoures tou xasmouritoy!

I Vissi einai ap ola! Kai pop kai laikia kai ama goustarei tha pei kai entexna. Ki ama varethei tha riksei kai to tsifteteli tis! Aman pia me tis tampeles kai tous periorismous! Afiste ti na ekfrastei opws goustarei! S' opoion aresei! Zoume gia na tin akoume! Oi ypoloipoi STIN PYRA, STIN PYRA ME TIS KSENERWTES!!!

Anonymous said...

pedia ena sas leo. na pate na dite gia ti show milame. etixe na do komati apo tis proves, enarksi ke emina me to stoma anixto.

Telika iparxi show stin Ellada ke to kani I Anna Vissi

Anonymous said...

''Το μεσημέρι της Πέμπτης, σε συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro Radio 102,5 η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη συνεργασία της με την Άννα. Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου σχετικά με το αν η Ελληνίδα σταρ θα νευριάσει που της «πήρε» τον Κουβατσέα, η Βάνα απάντησε: «Φαντάσου ότι την Κυριακή θα κάνουμε το γύρισμα για το βιντεοκλίπ της. Ναι, θα είμαστε μαζί και στο τραγούδι θα παίξει στο "Sex and the City"». Το Yupi επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της Άννας Βίσση και όπως πληροφορηθήκαμε το γύρισμα πρόκειται, όντως, να γίνει την Κυριακή αλλά δεν θα είναι για βιντεοκλίπ τραγουδιού! Οι δύο γυναίκες θα γυρίσουν ένα βίντεο μαζί, το οποίο, όμως, θα προβάλλεται κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης που ετοιμάζει η Άννα στο Αθηνών Αρένα. ''

Anonymous said...

Προς Θυμωμένη Κατίνα: Η Άννα έχει κάθε δικαίωμα να πειραματίζεται σε όποιο είδος τραγουδιού γουστάρει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία! Δεν έχει το δικαίωμα, όμως, απέναντι στους θαυμαστές της να είναι μέτρια ή να κάνει "φτηνές" συνεργασίες! Η συνεργασία της με την Βάνα Μπάρμπα είναι από μόνη της "φτηνή", όπως ήταν και η συνεργασία της με τον Τάκη Ζαχαράτο, όπως είναι "φτηνό" και το Fabulous, όπως και το γεγονός ότι επιμένει να ανοίγει το πρόγραμμα και να της κάνει φωνητικά η Βέρα Μπούφη...!

thimomeni Katina! said...

I Vera einai anipsoula tis! Epeidi einai ksanthia kai ti lene mpoufi, de simainei pws einai atalanti! OK, den einai kai opws i Vissi sta niata tis alla exei sympathestati fwni, pera ap ta ypoloipa.
I synergasia me ti Vana Mparmpa kathe allo para ftini einai! Gia na kanei ena video clip me poia itheles esy na synergastei? Me tin Eleni Arveler? As iremisoume!
P.S: Gia to Zaxarato simfwnw apolyta m' afto pou les!

Paw gia Vissi!!!

Anonymous said...

Προς Θυμωμένη Κατίνα: Τα φωνητικά υποτίθεται ότι γίνονται για support (υποστήριξη) στον καλλιτέχνη. Δηλαδή, για να ακούγεται η φωνή του καλύτερη. Πες μου ειλικρινά, στον Θεό σου, είναι ικανή η ανηψούλα της να βελτιώσει το άκουσμα της φωνής της Άννας; Μη τρελλαθούμε τελείως ρε παιδιά! Η κοπέλα έχει μια προνομιακή μεταχείριση αποκλειστικά και μόνο λόγω της συγγένειας της με την Άννα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαθέτει και φωνή!!

Εν τω μεταξύ σε μια συνέντευξη που είχε δώσει (http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=14103&subid=2&tag=10618&pubid=1064203) φαίνεται ότι είναι και πολύ αλαζόνας! Διαβάστε δικές της δηλώσεις:

Αν και ο Νίκος Καρβέλας είναι ο νονός σου, δεν σου έγραψε τραγούδια για το πρώτο σου CD. Έτσι δεν είναι; «ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ (!). Από την άλλη πλευρά, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ (!). Ίσα ίσα, τα τραγούδια που έχω επιλέξει είναι από νέα παιδιά και είναι πάρα πολύ καλή δουλειά. Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου και να προχωρήσω σιγά σιγά».

Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις άλλες συναδέλφους σου; «Υπάρχουν πολλές κοπέλες που βγαίνουν στο τραγούδι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ (!)».

Τα σχόλια δικά σας για την ανηψούλα της Άννας Βίσση...

Anonymous said...

I Mpoufi einai Mpoufos. Oxi oti perimename na einai kai i Eleni Arveler.

Anonymous said...

SIGNWMI EIDATE TIN SINERGASIA TIS VANAS ME TI VISSI K TIN VGALATE SKARTH? IDATE TO FABULOUS EPI SKINIS K TO KRAZETE? IDATE POTE TIN VERA MPOUFI NA TRAGOUDAEI LIVE K TIN KRAZETE? DEN 3ERETE TI SAS GINETE...AFISTE NA DOUME TI MAS ETOIMAZEI I 8EOTITA K META MILATE... VGIKATE PRIN TIN WRA SAS NA 8A4ETE KOSMO...MPERDEUTIKATE M FENETE... H PREMIERA STIS 30 EINAI...

TO NHSI PARALIREI ANNA VISSI MIA ZWI!!! ANNA 8EA H KYPROS SE PROSKYNA