Monday, November 16, 2009

Άννα Βίσση - Η Ελληνίδα σταρ συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο


Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για την Άννα Βίσση; Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, η Άννα Βίσση υπόσχεται να δώσει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής της στον καλό της φίλο, Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Ελληνίδα σταρ θα βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο του Nitro 102.5 (http://www.nitroradio.gr/) στις 12.30 το μεσημέρι, έτοιμη να απαντήσει και στις δικές σας ερωτήσεις! Αν κρίνουμε μάλιστα από τις προηγούμενες φορές που ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει"ανακρίνει" την Άννα Βίσση, η συνέντευξη αυτή θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας!

yupi.gr

13 comments:

Anonymous said...

kale, aftos o tipas den ine o kolitos tis despinas?
den ine o sizigos tis Palatsinou i opia ke afti ine koliti me tin Afoni aido?

Tin sinentefksi ti tin theli me tin Anna?

Aftos mpenontas sta fetina vravia MAD rotithike ti protimate Anna i Despina ke petaxtike i gineka tou ke ipe Despina.

Anonymous said...

idou to erotima idou k to pidima...
kale opou iparxei epitixia trexoun oloi 3opiso tis... thedespina den uparxei fetos ola ta fwta k apoluti epitixia einai stramena stin anna vissi exi apostomosi pollous ( kati sxolia sto parel8on oti h anna vissi exei zvisei k koutamares,... enas 8rulos mu8os den 8a svisei pote mexri ta 79 anna m) o kwstopoulos den 8a etrexe 3opisw tis?... sumferonta kale m sumferonta... ahahahah

loucas said...

pesta re anonimw..

klv said...

Εκει θα ειμαστε 12.30 να την απολαυσουμε.

Anonymous said...

gia na doume ti tha akousoume

Anonymous said...

re epdia h anna einai xronia fili me to petro an kai i jenny einai koliti s amlea ekeinos panta agapuse tn anna pio poli apo tn vandi!exalu o idios kata kerus ipe pos tin anna den prokite na tin ftasi kamia!

Anonymous said...

tha ine orea sinentefksi. ke sto parelthon exoun dose anepanaliptes sinentefksis mazi.

Anonymous said...

O Kostopoulos einai "Vissikos" apo palia, mi lete anoisies.

Anonymous said...

Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ''
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CD ΠΛΕΟΝ.

Anonymous said...

Skasila tou Kostopoulou, tis Vissi kai tis Vandi gia to poios agapaei perisotero poion. Den yparxoun agapes ston xoro tou theamatos, o kathenas kanei tin douleia tou. Ayta einai gia orismenes xazokatines edo mesa.

Anonymous said...

pes ta xrisostome,tigka sto katinario kai sto poustriliki eine edo mesa.

Anonymous said...

Μετά την απρόσμενη εξέλιξη που την ανάγκασε να αναβάλει την πρεμιέρα της στο Sugar, η Δέσποινα Βανδή και οι συνεργάτες της μελέτησαν όλες τις προτάσεις που τους είχαν γίνει από ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών σε Αθήνα κα Θεσσαλονίκη και πήραν την τελική τους απόφαση το απόγευμα της Δευτέρας.Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ελληνίδα σταρ θα κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο "Πολιτεία" της Θεσσαλονίκης -εκτός απροόπτου- στις 4 Δεκεμβρίου, όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα περίπου για να συνεχίσει αμέσως μετά τις εμφανίσεις της σε χώρο της πρωτεύουσας.Στην απόφασή της αυτή συνετέλεσε η άριστη σχέση της με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, αλλά και το γεγονός πως το μαγαζί αυτό έχει έτοιμο τον ειδικό ανυψωτικό μηχανισμό που χρειάζεται για το show της. Υπάρχει όμως και άλλη μια ανατροπή: Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως οι Goin' Through δεν θα είναι τελικά μαζί της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το σχήμα δεν θα παραμείνει νεανικό.

Anonymous said...

den mas endiaferi pu tha tragudisi telika i despina....eleos edo mesa...kane tin diafimisi su alu..