Monday, January 11, 2010

Ο Μαζώ, dj Βαλεντίνο και Κώστας Φραγκολιάς πήγαν στη Άννα Βίσση









Λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του, ο Μαζώ πήγε στη Άννα Βίσση και το panoramapress.gr δε θα μπορούσε να λείπει!

Παρέα με το Χρύσανθο Πανά και την αδερφή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο «Αθηνών Αρένα» γύρω στις 4 το πρωί.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε τη πρόταση της Άννας να ανέβει στη σκηνή και παρόλο που φορούσε τη φορμίτσα του, δεν μπόρεσε να χαλάσει το χατίρι στην πολύ καλή του φίλη και συνάδελφο!

Κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι ο Μαζώ ανεβαίνει στη σκηνή και η Άννα του λέει: «Πολύ γουστάρω που είσαι έτσι ντυμένος» κι εκείνος απαντάει: «Ετοιμάζομαι και ‘γω», αλλά η Βίσση... «Πού να πας; Κοίτα κόσμος εδώ...!».

Ο Γιώργος είπε δύο τραγούδια, που του τα παρήγγειλε η Άννα, το «Φεύγω για Μένα» και το «Σάββατο».

Κάθισαν κάτω στα γόνατα με το κόσμο από κάτω να παραληρεί!!!

Το ίδιο βράδυ ήταν εκεί κ ο dj Βαλεντίνο, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλια του με φίλους και... πολλά γαρύφαλλα, ο γιος του Υπουργού Θόδωρου Πάγκαλου, ο Θέμης Μάλλης και... ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

Ο Κώστας Φραγκολιάς!!! Ναι ναι! Ο πρώην σύντροφος και πολύ αγαπημένος της φίλος πλέον, ο οποίος την απόλαυσε και της ευχήθηκε τα καλύτερα!

panoramapress.gr

12 comments:

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ!!
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ!!
Η ΑΝΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΕ!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ!!ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!

Anonymous said...

ti ginete vre pedia oli pane stin anna gia na difimisoun tin enarksi tous?


Na mou to thimithite se liges meres i despina stin vissi

Anonymous said...

ΝΥΧΤΑ
Κρίση στις πίστες
Μεγάλη κίνηση σημειώνουν εφέτος το ντουέτο Μητροπάνος- Ζήνα, η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, ενώ λιγότερη επιτυχία γνωρίζουν ο Γιώργος Νταλάρας, το ντουέτο Γαλάνη- Τσαλιγοπούλου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Σε κάθε περίπτωση οι θαμώνες είναι συγκρατημένοι και οι μαγαζάτορες... δυστυχισμένοι

Πρωταθλητές χειμώνα, για να χρησιμοποιήσουμε αθλητική ορολογία, στέφονται ο Δημήτρης Μητροπάνος με την Πέγκυ Ζήνα, η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 10/01/2010

tovima said...

Πρωταθλητές χειμώνα, για να χρησιμοποιήσουμε αθλητική ορολογία, στέφονται ο Δημήτρης Μητροπάνος με την Πέγκυ Ζήνα, η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Το πρώτο ντουέτο, αν και δέχθηκε, είναι η αλήθεια, αν όχι πυρά τουλάχιστον έντονη κριτική, εν τούτοις κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, παρ΄ όλο που ο λαϊκός ερμηνευτής είχε εμφανιστεί και την περυσινή σεζόν με τα ίδια, πολύ καλά αποτελέσματα. Οι αξίες λοιπόν επιβραβεύονται. Η επιστροφή της Αννας Βίσση στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας δεν πέρασε επίσης απαρατήρητη. Το «Fabulous show» που παρουσιάζει είναι fabulous και από πλευράς προσέλευσης. Κάποιοι «κακεντρεχείς» της πιάτσας σημειώνουν ότι στο εν λόγω κέντρο διοργανώνονται και πολλοί χοροί, γι΄ αυτό είναι γεμάτο. Ακόμη και έτσι να είναι, το γεγονός ότι οι διοργανωτές χορών επιλέγουν το εν λόγω πρόγραμμα δείχνει ότι έχει επιτυχία. Αρα στα συν είναι και αυτό. Μικρότερος ο χώρος όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και εκεί το κοινό επιβραβεύει για μία ακόμη χρονιά τον τραγουδιστή. Εντυπωσιακό το γεγονός για «Love stories», που φαίνεται ότι οι θεατές δεν τις βαριούνται.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=34&artid=308639&dt=10/01/2010

Thevissi said...

www.tralala.gr...psifizoume anna///ante paidia exoume meinei pisw

Thevissi said...

www.tralala.gr...psifizoume anna///ante paidia exoume meinei pisw

Anonymous said...

ti paizei me fanatics apopse? tha ginei to event telika? na syndethoume stis 10 i akyro???

Anonymous said...

ne apopse tha ine i ora 10 to event sto fannatic

Anonymous said...

Xaras to thema, epige leei o Mazonakis sto Arena kai kati trexei sta gyftika. Gia tous allous dyo den leo tipota, einai anyparktoi.

Anonymous said...

EXETE POTE KATEVEI STHN PANEMISTHMIOU NA DEITE TO TI GINETAI EXO APO TO REX GIA TON XATZHGIANNH? OYRES. MHN PISTEYTE OTI DIAVAZETE GIATI EINAI SAXLAMARES.

Anonymous said...

ne exoume katevi, ine me tis meres tou to rex

Anonymous said...

Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ!!!ΕΧΩ ΠΑΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΟΡΟΥΣ!!!Η ΑΝΝΑ ΥΠΕΡΟΧΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ!!!Η ΑΝΝΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ!ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΡΕΞ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΜΠΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΜΟΝΟ!!!!!