Sunday, January 24, 2010

H Σοφία Βίσση ανοίγει κατάστημα ρούχων

Το ταλέντο της στον σχεδιασμό ρούχων και στο styling θέλει να αναδείξει η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση αποφασισμένη να τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Γι' αυτό και η κόρη της που είναι πλέον το δεξί χέρι της διάσημης στυλίστριας του “Sex & the City”, ψάχνει αυτόν τον καιρό μαζί με τη μητέρα της να βρουν έναν επαγγελματικό χώρο ώστε να στηθεί μία μπουτίκ για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ντύνονται κομψά. Είναι μία απόφαση που πήραν από κοινού μητέρα και κόρη ...

καθώς θέλουν όντως να ντύνουν όμορφα τις σύγχρονες Ελληνίδες. Άλλωστε, η Σοφία εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση πως θέλει να ασχολείται με τη μόδα και το styling και είναι σίγουρα η καταλληλότερη για να ηγείται μίας τέτοιας επιχειρηματικής κίνησης. Η Άννα Βίσση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της κόρης της και γι' αυτό τη βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί σε αυτό το νέο της εγχείρημα.
troktiko

7 comments:

Anonymous said...

Όσοι είχαν την πληροφορία ότι η Άννα Βίσση θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη και στήθηκαν στο αεροδρόμιο για να την συναντήσουν, μάταια περίμεναν. Η Άννα Βίσση επρόκειτο να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δει την τεχνική υποδομή της σκηνής στην Πύλη Αξιού ώστε να αποφασίσει αν της κάνει για μελλοντικές εμφανίσεις στην πόλη μας. Αντ’ αυτής όμως το ραντεβού με τον επιχειρηματία του χώρου το έκανε η αδελφή της Λία Βίσση, η οποία όμως δεν ξέρουμε αν είναι σε θέση να αποφασίσει αν ο χώρος προσφέρεται ή όχι για εμφανίσεις της «απόλυτης».

Anonymous said...

Giati den einai se thesi? I Lia einai aksiopistotati kai Kallitexnis me K kefalaio.

loucas said...

ennoeite....katapliktiki einai... kai adelfi tis annas....ti pio kalo apo mia talantouxa mousiko..kai adelfi tis..

Anonymous said...

ox pali edo esi?? alli douleia den exeis?? ante na araionoume siga siga..!! ante giati polloi giname edo mesa..!!

Anonymous said...

anathema kai an katalave kaneis!

Anonymous said...

aa gnomi einai afto?? oxi ilithiotita.. Giati to na les tin gnomi sou exei kai kapoia oria..!!

Anonymous said...

Latrevoume Lia kai makari na yparksoun kai koines emfaniseis! Mazi epi skinis einai apisteftes!