Wednesday, January 6, 2010

Ο Jean Paul Gaultier επισκέφθηκε την Άννα Βίσση

Στο κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε ο Jean Paul Gaultier.

O θρυλικός σχεδιαστής δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί για το φακό της zougla.gr, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το πρόγραμμα της καλλιτέχνιδας, με την οποία τον συνδέει μακρόχρονη φιλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε κληθεί να σχεδιάσει τα ρούχα της για τις ανάγκες του διαγωνισμού της Eurovision.

Λογικό είναι λοιπόν να προτιμήσει να παρακολουθήσει το ανανεωμένο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, ώστε να περάσει ευχάριστα το τελευταίο του βράδυ στην χώρα μας, όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές.

Η Άννα Βίσση από την πλευρά της δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την τιμή που της έκανε, με το που βγήκε για πρώτη φορά στην σκηνή.

zougla.gr

18 comments:

ActionAid said...

Οχι μόνο ένα, αλλά δύο παιδάκια... απέκτησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Πριν απορήσετε πότε πρόλαβε και με ποια τα απέκτησε να σημειώσουμε πως ο Κύπριος τραγουδιστής έγινε ανάδοχος πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού από το Βιετνάμ!.
Η Action Aid είναι ένας φορέας που έχει προσφέρει ζωή σε αμέτρητα παιδάκια που έχουν άμεση ανάγκη από φροντίδα, ιατρική περίθαλψη και φαγητό. Το έργο που έχει ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια συνεχίζεται το ίδιο επιτυχημένα μέχρι σήμερα και πολλοί συμπατριώτες μας, απλοί άνθρωποι αλλά και επώνυμοι της εγχώριας σοουμπίζ, έχουν ενισχύσει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.Εκτός από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα βρούμε στη λίστα των ανάδοχων γονέων και την Άννα Βίσση, τη Μαρινέλλα και πολλούς άλλους.

Anonymous said...

to anevase ke stin skini :P

panta erxete na di tis efanisis tis annas

Anonymous said...

Στροφή στο στιλ της θα κάνει στον επόμενο της δίσκο η Madonna. Σε συνεργασία με τον παραγωγό των Rage against the machine, των...


AC/DC κλπ, Breandan O'Brien αλλά και με τον A-Trak θα παρουσιάσει ένα πιο ροκ και πιο ραπ στυλ. Madonna ειναι αυτή, κάτι καλό θα ετοιμάζει

Anonymous said...

Poly amfilegomeno ekeino to rouxo tis Eurovision! Emena me eixe enthousiasei! To xa vrei poly ksexoristo kai prwtoporiako enw kataferne na thymizei elliniki paradosiaki foresia! Poly empneusmeno, kaka ta psemata. Den itan i klasiki toualeta pou omoies tis yparxoun alles 3000... Kai gi afto allwste sikwse toses antithetes gnomes.

Anonymous said...

xristouli mou i madonna me tous race against the machine????????? perimenw na to dwwwwwwwwwwwwwww

Anonymous said...

Ανάρπαστη έχει γίνει η... Λαίδη Angela Dimitriou!

Εκτός από δρώμενά της στην... πίστα, έχει ξεκινήσει και τηλεοπτική καριέρα!

Μετά το STAR να και η πρόταση για το ALTER δια στόματος Αννίτας Πάνια στο «Ζαμάνφου»!

Όπως συμφώνησαν, η Άντζελα Δημητρίου θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη στην Αννίτα για να διαλέξουν μαζί το Λαϊκό "idol", το οποίο και πέραν των άλλων θα λάβει μέρος στον επόμενο δίσκο της.

Αυτά είναι!

Τύφλα να 'χει ο Καρβέλας, Αννίτα μου!
-------------------------------

Apla edo den grafoun oti ston epomeno tis disko simetexi ke o karvelas...

Anonymous said...

"Ο Ρουβάς για να τραγουδήσει για τη Λάτση, παράτησε το κέντρο;"

Anonymous said...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ MAIL ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

To all of you who are Greek, Orthodox:

The European Union Parliament is pressuring the Turkish Government to restore Saint Sophia Cathedral from a museum into a Greek Orthodox Church. However the Parliament has set a requirement of 1.000.000 signatures on a petition before it makes this conversation a prerequisite for Turkey’s admission into the European Union.

You are requested to cast your vote by logging on to a link at WWW.hagiasophiablog.com. This is an opportunity for each of you to have an impact on world events. Get as many Greek Orthodox, other Orthodox and Christian friends of yours to sign the petition and make history.


Στο site www.hagiasophiablog.com υπάρχει ένα LINK, για να ψηφίσετε, ώστε να ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία στην Κων/πολη ως χριστιανική εκκλησία και όχι ως μουσείο.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία συζήτησης και άσκησης πίεσης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς την Τουρκία χρειάζονται 1.000.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.

Ήδη σε μια εβδομάδα μαζεύτηκαν χωρίς καν ανακοινώσεις από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο 50.000.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Anonymous said...

Μην κατηγορήσουμε τον Αντώνη Ρέμο που εκνευρίστηκε όταν του πέταξαν πάγο μαζί με λουλούδια και τον τραυμάτισαν στο κέντρο που τραγουδούσε.
Πως θα έπρεπε να αντιδράσει κάποιος που του έρχεται πάνω στην πίστα...

ένας πάγος από την σαμπάνια που πίνουν από κάτω; Εντάξει ρε παιδιά , βάλτε μέσα και ένα μαχαίρι ή ξυραφάκι και ρίξτε το. Ο Αντώνης Ρέμος δεν πρέπει να αντιδράσει όπως και κανένας που δέχεται επίθεση.

Ασλανίδου said...

Μελίνα Ασλανίδου

Ποια Ελληνίδα πιστεύεις ότι είναι πιο κοντά στο στιλ της Lady GaGa;

Η Άννα Βίσση, η μόνη που μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα!

Anonymous said...

sosta!!!!!

Anonymous said...

Ξέρετε τι λέει ο Θάνος Πετρέλης όταν τα μυαλά του είναι πάνω από το κεφάλι του; Όταν έχει καβαλήσει το καλάμι;
Τον ρώτησαν για την γυναίκα του και είπε:


"Πίσω από έναν μεγάλο άνδρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα"

Πολύ ταπεινός είσαι ρε συ Πετρέλη.

Ούτε ο ...Παβαρότι δεν θα το έλεγε αυτό...

Anonymous said...

Μόνο φιλική σχέση έχουν η Άννα Βίσση με τον Νίνο και τίποτα παραπάνω και γιαυτό άλλωστε χαριαιντίζονταν παρουσία κόσμου σε ένα μαγαζί.

Anonymous said...

Entaksei, den kserw an einai to kalytero pragma ston kosmo na parallilizoun tin Anna me ti Lady(o theos na tin kanei) Gaga(onoma kai prama).
Oti mporei na ypostiriksei sxedon ta panta, einai alitheia wstoso.

anna_rxikos said...

POIO KALO PAIDAKI EGRAPSE SE DVD TI SYNAULIA STON ALPHA????? AS EPIKOINONISEI MAZI MOU TO SYNTOMOTERO SYNATON MESO FACEBOOK. TO PROFILE MOU EINAI "PANOS KAI PALI PANOS". THANKS

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=KFzD4a3Lxos

Leopold said...

THANX gia tin parapompi sto youtube! To epsaxna...

carvi said...

imoun sto arena ekeini tin vradia kai ton eida apo konta.....