Monday, March 22, 2010

Με ποιον πήγε η Βίσση στο Ρουβά;



Με τους αγαπημένους της κουμπάρους, Χριστίνα Πολίτη και Σωτήρη Φουρτουλάκη προτίμησε να πάει η Άννα Βίσση στο φίλο και πολύ πιθανόν συνεργάτη της, Σάκη Ρουβά, χωρίς φυσικά να αποχωρίζεται ποτέ τη στενή της συνεργάτιδα, Χριστίνα Κρόκος.

Η Άννα, όπως είναι γνωστό, έχει βαφτίσει το γιο της κοσμικογράφου (το 2008 και του έδωσε το όνομα Αλέξανδρος). Από τότε ειδικά Άννα και Χριστίνα έγιναν αχώριστες.

Επειδή όμως φέτος οι υποχρεώσεις της Βίσση ήταν πάρα πολλές και είχαν καιρό να τα πούνε είπαν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας το πρόγραμμα του Sakis.

Πίσω όμως από αυτή τους την έξοδο κρυβόταν και κάτι ακόμη...

Η Άννα ήθελε οπωσδήποτε και τη γνώμη της κουμπάρας της για το Σάκη Ρουβά και για το πώς θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Μια και η Χριστίνα, ως δημοσιογράφος και γνώστης της ελληνικής σόουμπιζ, σίγουρα θα είχε κάτι καλό να της προτείνει.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη στο νυχτερινό κέντρο, όπου η Άννα τραγουδάει, προκειμένου κι εκείνος να δεν από κοντά τη μέλλουσα επαγγελματική του... σύντροφο!

Πρέπει επίσης να πούμε ότι η Άννα με τους φίλους της έδωσε το "παρών" την ημέρα της δεύτερης ουσιαστικά πρεμιέρας στο μαγαζί του Σάκη, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο χώρος του κλαμπ κάηκε πριν από λίγες μέρες, αλλά ανακαινίστηκε πολύ σύντομα, προκειμένου ο Σάκης να συνεχίσει το σόου του.

panoramapress.gr

2 comments:

Anonymous said...

i christina politi panta dipla stin anna. tis simparastekete sta diskola alla mazi tis ke stis xares...

Anonymous said...

Anna Vissi - The Fabulous Show Tv Spot (Pyli Aksiou 3.4.10)

http://www.youtube.com/watch?v=zedBEKMKF08