Sunday, May 2, 2010

Η Σοφία Καρβελα απόλαυσε την Αννα Βισση στη Θεσσαλονίκη

Μετά τον γάμο του Νίκου Καρβέλα, μαμά και κόρη ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Παρασκευή η Άννα Βίσση έπρεπε να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η Σοφία Καρβέλα κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και απόλαυσε τη μαμά της επί σκηνής. Στην παρέα της ήταν και η φίλη τους, Πατρίτσια Φιλντς. Η Άννα Βίσση τις καλωσόρισε στη συμπρωτεύουσα, ενώ η Σοφία έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή της…

Μάλιστα, η τραγουδίστρια της αφιέρωσε το τραγούδι «Έμπνευση», τραγουδώντας «Μωρό μου, όταν σ΄ έπλασε η μαμά πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση… μεγάλη έμπνευση».

Η Σοφία Καρβέλα ήξερε όλα τα τραγούδια της μαμάς, απ΄ έξω και ανακατωτά… Τραγουδούσε όλο το βράδυ, η Άννα τής έστελνε φιλιά από την πίστα και εκείνη της πετούσε λουλούδια.

Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και η Πέγκυ Τρικαλιώτη και, όπως είπε η τραγουδίστρια, η ηθοποιός έχει πολύ καλή φωνή.

zougla.gr

3 comments:

sfakianakis vs vissi said...

Στα πρόθυρα μιας νέας κόντρας φαίνεται πως είναι η showbizμετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη ότι δεν θα συνεργαζόταν με την Άννα Βίσση. «Έχω άλλη αντίληψη», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής που μετρά συνεργασίες με «μεγάλα» ονόματα όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Δάντης, καθώς και η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα στα πρώτα τους βήματα.

«Τις συνεργασίες που κάνω τις έχω δείξει μέσα στον χώρο και τον χρόνο. Εγώ θέλω να έχω κατά κάποιον τρόπο τον έλεγχο, ώστε το πρόγραμμα να έχει την ταυτότητά μου», δήλωσε ο Νότης σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Super Star» και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Βίσση.

Αναφερόμενος σε παλαιότερες συνεργασίες του, ο κατά τους θαυμαστές του «άρχοντας» τόνισε πως αποφεύγει τις συνεργασίες γιατί χάνεται ο... αυθορμητισμός (ναι βρε, τίγκα στα... αυθόρμητα είναι τα προγράμματα που βλέπουμε στις πίστες).

Πάντως, έπλεξε το εγκώμιο της Καίτης Γαρμπή και των τραγουδιών που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Πέγκυ Ζήνα, προσθέτοντας όμως πως αυτό δεν είναι κάτι που καθορίζεται αλλά προκύπτει.

Anonymous said...

po po vre pedia pali me tin anna ta evale o kirios... eleos.

allakse xriastiane mou to programasou na mpori na xerete o kosmos pou pai na se di... den sou ftei i anna gia tin annadoulia tou magaziou sou.

ameli said...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ SHOW ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΄΄ΑΡΧΟΝΤΑ΄΄ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.