Wednesday, May 12, 2010

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Η εικόνα της ελληνικής ποπ μουσικής Άννα Βίσση,η οποία τιμήθηκε από την Balkanika Music Television με το βραβείο για την συμβολή στην προαγωγή της μουσικής από τα Βαλκάνια, φθάνει στη Σόφια για την απονομή του βραβείου τής στις 16 Μαΐου. Η φωνή της θα ακουστεί μπροστά από τον ναό-μνημείο ''Αl. Nevsky'', όπου στις 21 η ώρα θα πραγματοποιηθεί η τελετή των Πρώτων Balkan Music Awards. Εκτός από αυτό το πολύτιμο βραβείο, η Άννα Βίσση είναι υποψήφια σε ακόμη δύο κατηγορίες – "Καλύτερο βίντεοκλιπ των Βαλκανίων για το 2009" και "Καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης των Βαλκανίων για το 2009« Για αυτές, η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι τις 13 του Μάη στην ιστσελίδα http://balkanika.tv/vote/gr και οι νικητές θα είναι γνωστοί κατά τη διάρκεια της πραγματικής τελετή στις 16 Μαΐου.

Το τραγούδι "Σπάσε το Χρόνο"ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο"Τραγούδι των Βαλκανίων από την Ελλάδα"για το 2009 και ο Σάκης κέρδισε στην κατηγορία"Τραγούδι των Βαλκανίων από την Ελλάδα".

balkanika.tv


Στις 16 Μαΐου στις 21.00 η ώρα στην πλατεία Al. Batenberg σε μια σκηνή θα συναντηθούν για να τραγουδήσουν κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια των Βαλκανίων. Έντεκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για το Καλύτερο τραγούδι των Βαλκανίων για το 2009 (ένα από κάθε μία από τις έντεκα χώρες των Βαλκανίων). Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, έτσι ώστε τα εκατομμύρια των τηλεθεατών από τα Βαλκάνια να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους μέσω SMS.

Κατά τη διάρκεια του θεαματικού σόυ στη σκηνή θα ανέβουν συνολικά πάνω από 200 συμμετέχοντες - τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές. Τα πρώτα Balkan Music Awards θα συγκεντρώσουν περισσότερους από 150 παραγωγούς, επιχειρηματίες και ξένους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν στην Τελετή. Η ίδια θα μεταδίδεται σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου, καθώς οι τηλεοπτικές ομάδες των media partners βγαίνουν πάνω από 60 άτομα και διαπιστεύσεις μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 25 ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

8 comments:

Anonymous said...

ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ" ΤΟΝ DAVE STEWART ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΝΝΑ ΗΘΕΛΕ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ DAVE ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΦΑΝΣ ΚΛΠ ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ,ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ .Η ΑΝΝΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΤΟ DAVE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ PATRICIA FIELD KAI TON DAVE STEWART! ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ DAVE ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΩΝ GREG KAI ΑΝΤΗ Ο DAVE THΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ!ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΕ ΓΕΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

mahler76 said...

Θα φάει και κάνα πιτόγυρο?

Anonymous said...

ti mou thimises... stin boulgaria ftiaxnoun telio gyro...

Anonymous said...

exo kanonisi me tin ekdromi pou tha kanoun i fannatics sti sofia gia ta vravia.

deste edo
http://anna-vissi.blogspot.com/2010/05/fannatics-16-2010.html

ine mono 80 euro i ekromi gia ta vravia me ksenodoxio :P

Anonymous said...

kserei kaneis pos ginete meso apo internet na doume ta vraveia ekeini thn vradia to leo gia atoma pou zoun agglia opos ego ;h kai allou...thanks

tha to deiksei aspoume h ERT

an gnorizei kapoios as enimerosi

good luck Anna kai me ta upolipa vraveia pou simetexeis...kai na kaneis sarotiki emfanisi..makari na pei kapio kainourgio ...esto fabulous in english...will be the best promo for her new album

go Anna you are the best artist of Balkans and soon all over the world

Anonymous said...

Nai pedia k go tha thela na matho gt ime stin Agglia k den tha thela na xaso ta vravia.
An kserete kapoio tropo please peite to!!
Anna eimaste mazi sou!!

Anonymous said...

ΘΑ ΕΧΕΙ LIVE STREAM ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.

Anonymous said...

Sweet Dreams - Anna Vissi recording studio 2010


http://www.youtube.com/watch?v=jLeurXQh5A8