Sunday, May 30, 2010

Αναλυτικά ο ρόλος που θα υποδηθεί η Αννα Βίσση στο ''Μίλα μου βρώμικα''...

Σκηνές από τη ζωή της στο σπίτι της θα παρακολουθήσουμε στη γκεστ εμφάνιση της, την Άννα Βίσση, στο Μίλα μου βρώμικα, που επιτέλους έρχεται.

Σε ένα σημεία της Αθήνας, στα βόρεια προάστια συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα της διάσημης Άννας Βίσση. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια, εξάλλου, είναι από τις αγαπημένες των κοριτσιών αλλά και των ανδρών του Bar Ba Δήμου"- μην ξεχνάμε ότι είναι μία πολύ ωραία γυναίκα. Ενώ, λοιπόν, θα παρακολουθούμε σκηνές από τη ζωή της στο σπίτι της, θα τη δούμε να παθαίνει ένα ατύχημα. Δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά θα της κοστίσει ακριβά, γιατί, όταν συνέλθει, δεν θα θυμάται απολύτως τίποτα: Ούτε ποια είναι, ούτε που πάει, ούτε τη διεύθυνση της. Ζαλισμένη καθώς θα είναι, ο δρόμος της θα τη φέρει στο Γκάζι και συγκεκριμένα έξω από το μαγαζί. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Σωτήρης και η υπόλοιπη παρέα και τη βάζουν μέσα στο μπαρ. Αρχίζουν να συζητούν και συνειδητοποιούν ότι η τραγουδίστρια δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Έτσι, ο "αρχηγός" του "Bar Ba Δήμου" αφήνει τις ντροπές κατά μέρος και της ζητά να τραγουδήσει στο μαγαζί- όπως και γίνεται... Η Κοντοβά τηρεί σιγή ιχθύος για το τραγούδι που θα πει η Βίσση. Υπάρχουν δύο σκέψεις: Ή να πει ένα ολοκαίνουργιο από τον νέο της δίσκο- σε μουσική του Γρηγόρη Κόλλια απο τους Matisse- ή να ερμηνεύσει μια διασκευή παλιού ροκ τραγουδιού.

9 comments:

Anonymous said...

Νεο ξένο από την Άννα στο τροκτικό!!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=7Xh_utWhhsQ&feature=player_embedded

loucas said...

pou einai ta comment mou?

loucas said...

hmm endiaferon akougete..anipomono.. elpizo na pei epanektelesi enos paliou rock kommatiou giati mou aresoun oi epanekteleseis.. a den to ksera oti tha tis grapsei aftos apo tou matisse. orea..

Anonymous said...

to neo tragoudi ths annas..8eiko ..dynato ...gamath mousikh..


Anna Vissi - Love Is On My Side [Demo 2010 Unreleased] by Nikos Karvelas

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=FVEPdhXYGak&feature=channel


8eiko..new vissi...

Anonymous said...

Kainourio kainourio kainourioooooooooooooooooooo Please mwre Annaaaaaa

Anonymous said...

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο και πολλές άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, η εν λόγω τραγουδίστρια φεύγει για το Λος Άντζελες για τουλάχιστον δύο μήνες διακοπών. Ποια είναι; Είναι η Άννα Βίσση η οποία έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό της για τους συγκεκριμένους δύο μήνες. Η τραγουδίστρια εκτός του ότι θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει, θα ρυθμίσει έτσι το πρόγραμμά της ώστε να ετοιμάσει και το δυναμικό της comeback στη νυχτερινή Αθήνα του χρόνου μιας και ήδη έχει κλείσει συνεργασία, ως γνωστόν με τον Σάκη Ρουβά. Η Άννα Βίσση θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση με την καλή της φίλη Πατρίτσια Φιλντ με την οποία και θα ετοιμάσουν στυλιστικά τις εμφανίσεις της επί σκηνής. Η Ελληνίδα σταρ θα έχει συνάντηση και με την σκηνοθέτη Κριστίν Κρόκος με την οποία και θα συζητήσει διάφορα για του χρόνου. Βλέπετε, η Άννα Βίσση θέλει να είναι όλα έτοιμα πριν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα και ριχθεί και πάλι στη δουλειά.

Anonymous said...

tin pote pezei to milamou vromika me tn anna????