Thursday, May 20, 2010

Στιγμές χαλάρωσης για την Άννα Βίσση και τον Dave Stewart;


Μια εικόνα αξίζει για χίλιες λέξεις δεν λένε? Τι να υποθέσουμε λοιπόν για αυτή τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με τον Dave Stewart? Η φωτογραφία χρονικά τοποθετείται μετά την κοινή τους εμφάνιση στα Βαλκανικά Βραβεία. H τραγουδίστρια τραγούδησε ζωντανά τα κομμάτια για τα οποία προτάθηκε και βραβεύτηκε, όπως επίσης και το ντουέτο της με τον Dave Stewart "Leap of faith" αφού πρώτα ήρθε να την συναντήσει επί σκηνής...

athensbars.gr

7 comments:

Anonymous said...

:P apo to video clip ine afto lolol

Anonymous said...

"Ο Ηλίας Ψηνάκης και ο Νίκος Καρβέλας σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, ο δαιμόνιος μάνατζερ και ο εκκεντρικός συνθέτης την επόμενη χρονιά ετοιμάζονται να κάνουν μαζίμεταμεσονύχτια εκπομπή, ώστε να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και να μην έχουν πάνω στο κεφάλι τους την ΕΣΠ. Η εκπομπή διεκδικείται από μεγάλο κανάλι, αλλά ακόμα οι ίδιοι δεν ανακοινώνουν τίποτα πριν είναι κάτι σίγουρο."

Anonymous said...

okzz!

Anonymous said...

otan grafonte afta me mia foto apo to video clip skepsou na doun ke to video :P

tha apagorefti stin ellada lolol

Anonymous said...

ποτε βγαινει το video clip???

anna_rxikos said...

Nai, einai meta ta vraveia!!! Tou leei i Anna tou Dave, Na soy pw re Dave, oraia i Sofia, mas gamise i vroxi,ora gia xalarwsi. den ksaplwneis na se kavalisw, na sou anapsw kai to pouro kai na vgoume kai mia anamnistiki foto mazi? Kai leei o Dave, Ok Anna!!! Ki apo ekei proerxetai to estantane! Ksypnate osoi grafete aytes tis arloumpes!!!!Ennoeitai pos einai apo to clip!

Anonymous said...

pedia xeri kanenas ti ginete me to fannatics.gr?????????
prospa8o edo k 1 ora na mpo k dn me vazi!!!!!!!!!!!!!!
xerete gt?????