Tuesday, May 18, 2010

Το fANNAtics υπόδεχτηκε την Άννα Βίσση στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος.




Το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο fan club, fANNAtics.gr επεφύλασσε μια έκπληξη στην αγαπημένη του Άννα, στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος.

Δεκάδες fans υπόδεχτηκαν την Άννα Βίσση μετά την επιστροφή της από τη Σόφια και τα φετινά Βαλκανικά Βραβεία, όπου τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στη μουσική και με το καλύτερο videoclip για τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι fannatics τραγούδησαν στην Άννα το Στην Πυρά, αφού είχε την τιμητική του, ενώ η Άννα εντυπωσίασε με το νέο της hairstyle και έβγαλε φωτογραφίες με όλα τα παιδιά!

fannatics.gr

6 comments:

Anonymous said...

Η συνεργασία της γνωστής τραγουδίστριας με τον Σάκη Ρουβά είναι γεγονός. Αυτό όμως που ίσως να μη γνωρίζατε είναι ότι προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στο σχήμα και αυτό δεν είναι άλλο από την... Έλντα Πανοπούλου!

Η ηθοποιός έχει κλείσει σχεδόν οριστικά για του χρόνου τη συνεργασία αυτή! Η Βίσση έχει προσεγγίσει ήδη και τον Τάκη Ζαχαράτο, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμη τελική απάντηση απο τον ίδιο!

Anonymous said...

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, η Άννα Βίσση έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 8 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της.

Η Ελληνίδα σταρ επέστρεψε από τη Σόφια, όπου βρέθηκε για να παραστεί στα Βαλκανικά Βραβεία. Στη τραγούδησε το «Στην Πυρά», το οποίο και βραβεύτηκε, ενώ μαζί της στη σκηνή βρέθηκε και ο Ντέιβ Στιούαρτ των Eurythmics για να τραγουδήσουν το ντουέτο τους, «Leap of Faith» αλλά και μια διασκευή του κλασικού «Sweet Dreams».

Στο αεροδρόμιο δεν θα μπορούσε να μην την υποδεχτεί το πιστό fan club της που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, fannatics.gr. Η Άννα χάρηκε με την παρουσία τους, αστειεύτηκε μαζί τους ενώ έβγαλε φωτογραφίες με όλους.

Anonymous said...

Από τα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν οι μόνοι Έλληνες που τραγούδησαν επί σκηνής. Όσο για το backstage της βραδιάς, ο Γιώργος Γιαννιάς συναντήθηκε με την Τουρκάλα Χαντισέ, τον τραγουδιστή των Eurythmics Dave Stewart, τα μέλη του συγκροτήματος Ackent και φυσικά την Άννα Βίσση.

Anonymous said...

Η ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ 25ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΛ.

Anonymous said...

ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ CD SINGLE TΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ!!

mahler76 said...

γέμισε άντρακλες το αεροδρόμιο χαχαχαχαχαχαχαχα