Thursday, May 13, 2010

Τάκης Ζαχαράτος - Άννα Βίσση, Βανδή και Τατιάνα Στεφανίδου

Με αφορμή την άνοδο της «Χαρτοπαίχτρας» στη ό Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος show man Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο». Εκτός από τη φετινή επιτυχία της θεατρικής του παράστασης, ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει για την Άννα Βίσση και το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

Με την Άννα Βίσση έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ποια είναι η άποψή του για την ίδια και το ύφος της μουσικής που επιλέγει;
«Την εκτιμώ πολύ. Και αφού έχει την όρεξη και τα κότσια να το κάνει, γιατί να μην το κάνει; Μπορεί να είναι στο Μέγαρο Μουσικής με μια συμφωνική ορχήστρα και να τραγουδήσει μπαλάντες, γιατί έχει τη μαγεία να κάνει δικά της τραγούδια από άλλους και μπορεί να είναι και στα clubs. Θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της».

Θα συνεργαζόταν ποτέ με τη Δέσποινα Βανδή;
«Δεν θα δεχόμουν. Θεωρώ ότι δεν έχει δική της σφραγίδα. Είναι ένα κατασκεύασμα των media, είναι ένα προϊόν που έλειπε από το ράφι κάποιας εταιρίας. Δεν νομίζω ότι είδαμε ποτέ την πραγματική Δέσποινα».

Τέλος, ο επιτυχημένος μίμος δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα που προέκυψε με την Τατιάνα Στεφανίδου και την άρνησή του να παραβρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή της, αρκούμενος μόνο στο να πει: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν είναι καλές οι σχέσεις μας».

3 comments:

mahler76 said...

όλα τα πουρά στην πίστα χαχαχαχα

Anonymous said...

ipa ke ego den tha xespasi ke edo i a..miti mahlerina.esena ke ta pura se ftinun re bazo.

mahler76 said...

τι έγινε κούκλα μου έπιασε μάκα η τρύπα σου επειδή δεν την σκίζει κανείς?