Wednesday, June 30, 2010

Bαλάντω και Νικόλ μαζί στην περιοδεία της Άννας Βίσση



H Bαλάντω και Νικόλ θα είναι μαζί με την Αννα Βίσση στην καλοκαιρινή περιοδεία της από τον Ιούλιο και ξεκινά από την Κύπρο.Αυτό ανακοίνωσε η Ρούλα Κορομηλα.Καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσαν να έχουν.



7 comments:

Notis said...

poli orea idisi, tha ime stin sinavlia tis pafou.

vre blogers to kserate ke den to legate... den nomizo na ine tixea i psifoforia gia to pia theloume na tragoudisi stis sinavlies tis kiprou me tin anna

valanto
nikole
ke i dio

na ipenthimiso oti i pafos ine i edra tis nikole...
katalavenete ti tha gini :P
greek idol party

Anonymous said...

H Bαλάντω και Νικόλ θα είναι μαζί με την Αννα Βίσση στην καλοκαιρινή περιοδεία της από τον Ιούλιο και ξεκινά από την Κύπρο. Αυτό ανακοίνωσε η Ρούλα Κορομηλα πριν από λίγη ώρα και αυτό είναι η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσαν να έχουν τα δύο κορίτσια από την ΜΕγαλόνησο.

Anonymous said...

Μπορεί ακόμα ο αέρας της Eurovision 2010 να μην έχει για τα καλά κοπάσει όμως κάποιοι ήδη έβαλαν πλώρη και για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές δισκογραφικές πληροφορίες η δισκογραφική εταιρεία της Βαλάντως ήδη την ετοιμάζουν κάτω από άκρα μυστηκότητα για να μπορέσει του χρόνου να εκπροσωπήσει τη χώρα της - Κύπρο - στον μουσικό αυτό θεσμό. Ήδη σε διάφορα eurovisi-aka site όπως το Oikotimes.com αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να την σπρώξουν για τον ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό γιατί η νικήτρια του Greek Idol έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται η Eurovision.

Anonymous said...

orea

Anonymous said...

herome pou telika mia fannatic anadiktike greek idol :P

ta nea said...

Μία και µόνο στιγµή και µόνο στο φινάλε δικαιώθηκε το σόου σαν διαγωνισµός ταλέντων, σαν το είδος αυτό της καινούργιας τηλεόρασης που προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι δίνει ευκαιρίες στους νέους. Ηταν στιγµή που η Αννα Βίσση τραγούδησε, µε τις δυο φιναλίστ Βαλάντω και Νικόλ, το σουξέ της «Δώδεκα».
Αν αυτό ήταν ιδέα της Ρούλας Κοροµηλά, εύγε.

Anonymous said...

Το είδωλό της στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής και δισκογραφίας αποκάλυψε η Βαλάντω Τρύφωνος, ενώ μίλησε και για το πώς βιώνει η ίδια τη συγκλονιστική εμπειρία που λέγεται «Greek Idol». «Η Άννα Βίσση είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια γιατί μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη μουσικής.