Tuesday, June 8, 2010

Άννα Βίσση - την «έκανε» για Αυστραλία



Με καπελάκι - καβουράκι και ανανεωμένη διάθεση την «έκανε» για Αυστραλία η Άννα Βίσση, που μίλησε στην κάμερα του Star για την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα και την συμμετοχή της σε γνωστή τηλεοπτική σειρά!

«Θα γελάσετε πολύ... υποτίθεται ότι χτυπάω σε ένα κλαδί και έχω πάθει αμνησία», μας αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο σίριαλ του Mega «Μίλα Μου Βρώμικα», ενώ πρόσθεσε πως στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και την αδερφή της, Νίκη!

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη, οπότε η Άννα θα βρίσκεται στην Αυστραλία. Πάντως, δεν ανησυχεί που δεν θα είναι εδώ για να το δει, καθώς έχει... εξουσιοδοτήσει τον Νίκο Καρβέλα να το γράψει σε βίντεο για να το απολαύσει μόλις επιστρέψει.

Άννα και Νίκος, πάντως, δεν θα δουν μόνο το «Μίλα Μου Βρώμικα» μαζί, αφού στα σκαριά είναι η δισκογραφική τους συνάντηση, μετά από τις επιτυχίες που έκαναν οι δυό τους στο παρελθόν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της για το τι ετοιμάζουν. «Θα τα δείτε αυτά, θα τα δείτε. Αφήστε να προκύψει κάτι σαν έκπληξη», μας είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα θα βρίσκεται στην χώρα των καγκουρό για περίπου 2 εβδομάδες, όπου θα δώσει σειρά συναυλιών. «Το ταξίδι είναι κουραστικό, αλλά θέλω πολύ να πάω στην Αυστραλία. Είναι πολύ ωραίο κόσμο και, γενικά, είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις στην άλλη άκρη του κόσμου και να σε περιμένουν με ενθουσιασμό», είπε η ίδια.

7 comments:

Anonymous said...

AnnaVissiLive

in Singapore with my crew.....here we come Australia!!!

Anonymous said...

στο greek idol θα εμφανιστει τελικα???

Anonymous said...

Ax afti ap to star... Poios tha tis dwsei mia klotsia na ysyxasoume epitelous!

Anonymous said...

idou i aporia...;p

Anonymous said...

oxi...akyrwthike

Anonymous said...

Exete dei ti Vandi pws exei to malli tis??? Oloidio me tis Annas ena tono pio skouro... Tyxaio? De nomizw!

Ki episis prepei na to allaksei i dikia mas siga siga... Na vgalei to toso extension kai na to skourynei! Ws kai katamavro an einai dynaton! Kai sgourooooooooo

Anonymous said...

AnnaVissiLive: playing Texas Hold em' in Australia, with all my friends!! having a great time


AnnaVissiLive: Heading out to have a dinner with my friends at a great Japanese place in Broad Beach Australia.