Tuesday, June 29, 2010

H Bίσση στο "Greek Idol", έτσι απλά

Μέχρι 40,6% τηλεθέαση έφτασε το greek idol με την Άννα Βίσση

Και ξαφνικά έτσι απλά ξεπροβάλει η Άννα Βίσση στο πλατό του "Greek Idol".

Είναι πραγματικά μεγάλος τελικός.




Η μεγάλη νικήτρια του τελικού «Greek Idol» είναι η 22χρονη Kύπρια Βαλάντω Τρύφωνος! Ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος έγραψε το πρώτο τραγούδι για τη Βαλάντω και τη Νικόλ.

Την παράσταση όμως έκλεψε η εμφάνιση της Άννας Βίσση λίγο πριν την ανακοίνωση της νικήτρια του τάλεντ σόου!

--------------------------------------------------------------------------
H Άννα Βίσση, ήταν η εμφάνιση έκπληξη της βραδιάς. Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον τελικό, που διαγωνίζονταν δυο κορίτσια από τη μεγαλόνησο. Όπως ανέφερε η...

Άννα ξεχώρισε από το παιχνίδι την παλαιότερη ερμηνεία της Νικόλ στο "Δώδεκα" και το "Δεν θέλω να ξέρεις" από τη Βαλάντω. Ανάμεσα στις χρήσιμες συμβουλές που έδωσε στις κοπέλες ήταν και η εξής: "Το θέμα δεν είναι τα σουξέ, αλλά με τι ψυχή τραγουδάς, τι ψυχή βγάζεις στο κομμάτι κι αυτό είναι που ξεχωρίζει ο κόσμος". Παράλληλα, η ελληνίδα σταρ τραγούδησε, με τη συνοδεία πιάνου, ντουέτο με τις διαγωνιζόμενες το αξέχαστο "Δώδεκα". Πρόσθεσε μάλιστα για τους Κύπριους καλλιτέχνες: "Το νερό της Κύπρου και ο πόνος του τόπου, ευθύνεται για τις φωνάρες που βγάζει!".

24 comments:

Anonymous said...

Αυθόρμητα η Βίσση πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε LIVE μαζί με την Νικόλ και την Βαλάντω.

Anonymous said...

Η Νικόλ και η Βαλάντω ερμήνευσαν 2 τραγούδια η κάθε μια αλλά και ένα τρίτο κοινό τραγούδι σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου ο οποίος μάλιστα τις συνόδευσε παίζοντας στο πιάνο. Η πιο μαγική στιγμή ωστόσο της εκπομπής ήταν η έκπληξη που έκρυβε η Ρούλα Κορομηλά και δεν ήταν άλλη από την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έδωσε συμβουλές στην Νικόλ και την Βαλάντω αλλά και τραγούδησαν και οι 3 μαζί,χωρίς καμία πρόβα, το τραγούδι "Δώδεκα" με το κοινό να αποθεώνει την Άννα Βίσση αλλά και τις 2 κοπέλες

Anonymous said...

pragmatiki star ....!!!akompleksaristi xwris kollimata k emmones ....vgike apla xwris tumpanokrousies ....euxithike ta kalutera sta koritsia k ermineusan etsi apla ma toso magika ,xwris kamia prova to 12!!!!!pou sigoura tha to akoune mexri to 3012!!!!anna love u!!!!!!oti kalutero se live show!!

Anonymous said...

Anna Vissi sto greek idol

Anonymous said...

βαλάντω τρύφωνος
the winner

anna_rxikos said...

autos o xazokapetanidis giati de xeirokrotaei?? fovatai min pareksigithei to KORITSI PRAMA?? ti koblex kouvalaei o kosmos de legetai! koitazei kai allou o paparas!!

Anonymous said...

Θα πάω στη συναυλία της Βίσση με μία φίλη την άλλη βδομάδα. Θα φορέσω την περούκα του Καρβέλα και εκείνη μία περούκα α’ λα Βίσση στο ‘αγάπη υπερβολική.’ Θα γίνουμε (υπέρ) θέαμα και δεν μου καίγεται καρφάκι !

Anonymous said...

Βαλάντω τρύφωνος:The New Greek Idol-Εμφάνιση έκπληξη της Άννας Βίσση

Ο τελικός του Greek Idol ήταν εντυπωσιακός!Νικόλ και Βαλάντω ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο stage με συγκλονιστικές ερμηνείες.Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με την συμμετοχή όλων των παιδιών που έλαβαν μέρος απο την αρχή το live show κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την αγωνία να κτυπά κόκκινο λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

Anonymous said...

apla na pw ena evge pou i apoliti ellinida star emfanizete ws ontws i apoliti ellinida star

Anonymous said...

xerome pou mia fannatic anadikniete Greek Idol

Anonymous said...

kourasmeni i annoula mas athina tesaloniki, ksenikti ke meta greek idol.

panta omos gemati energia

Anonymous said...

anna ise 8eaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

Το «Greek Idol», το πιο ξεχωριστό μουσικό talent show, οι πρωταγωνιστές του και τα …μυστικά του μεγάλου τελικού αποκαλύπτονται στη μικρή μας οθόνη και την εκπομπή «All about Greek Idol» με παρουσιαστή....



τον Θέμη Γεωργαντά

Anonymous said...

Τέλεια εμφάνιση της Άννας! Ήταν η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ με όλα τα γράμματα κεφαλαία! Χάρηκα που δεν άκουσα τις τσουλες ή το fabulous once again, αλλά εμφανίστηκε εντυπωσιακή και Κυρία!

Υ.Γ: Θέλουμε πιο σκούρο μαλλί! :)

Anonymous said...

Γιατί ο Κώστας Καπετανίδης δε χειροκροτούσε τη Βίσση;

Μωρέ αν τον έβλεπε η Βανδή θα σου έλεγα εγώ!

Όλη η κριτική επιτροπή χειροκροτούσε την είσοδο της Άννας Βίσση στο "Greek Idol", δυο φορές μάλιστα έπεσε το χειροκρότημα και ο Καπετανίδης τίποτα!

Μάρω Θεοδωράκη, Πέτρος Κωστόπουλος, Δημήτρης Κοντόπουλος κατενθουσιασμένοι, αλλά...

Ωχ τι έχει να ακούσει ...

Chrysa_Cy said...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!

Anonymous said...

το leep of faith αργει ακομα??? ξερει κανεις???

Anonymous said...

οι εν πολλά ωραίο έτσι όπως το έσχει!!!! άιστο έτσι αννούλα :D

asxetos said...

Οντως με πιο σκούρο μαλλί η Αννούλα θα είναι ακόμα πιο όμορφη! Αλλά μου θύμισε χτες την παλιά, καλή, κλασσική ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.Και όλα τα γράμματα κεφαλαία.Απλή, λιτή, τέλεια.Ξεχωριστή ομορφιά αυτή η γυναίκα ρε παιδί μου...Κι εγώ χάρηκα που δεν είπε τσούλες κλπ.Ωραία κι αυτά, αλλά τραγούδια σαν το Δώδεκα, ή άλλες μπαλλάντες είναι που την απογειώνουν.Και μας μαζί...πάντα!

Anonymous said...

τι ηταν αυτα που ειπε ο Κωστοπουλος στον Καπετανιδη???!!! τον εκραξε κανονικα-μεχρι και χαριτωμενη τον ειπε- ρεζιλικια!!! εκτος αν ειναι στημενο...

Anonymous said...

Δεν το πολυπιστεύω αυτό για Βαρδή! Αν και θα ήταν ωραία έκπληξη μια συνεργασία ύστερα από τόσα χρόνια!

asxetos said...

Θα ήταν φοβερή συνεργασία Βαρδή-Βίσση.Τηε έχει γράψει πολύ ωραία τραγούδια στο παρελθόν."Κάτι συμβαίνει", "Κι όμως έχεις φύγει" και πολλά άλλα...Θέλω μια Άννα πιο μελωδική πια.Πιο νοσταλγική, πιο μελαγχολική.Ωραία τα ξεφαντώματα και τα shows, αλλά η Άννα είναι για πιο συναισθηματικές καταστάσεις!

Anonymous said...

I anna gia akomi mia fora edeixe poso akomplexaristi einai!!!
Me sugkinise to poso tryferi itan me tis duo kopelles k to poso prospa8ouse na min tous klepsei tin bradua....
pantos se ola ta proina milane oloi gia tin ekplixi tis Roullas stous tile8eates tou Greek Idol.

Anonymous said...

Ήταν όντως απίστευτη η έκπληξη της Ρούλας και μου άρεσε που ήταν όντως έκπληξη και δε διαφημίστηκε πιο πριν!

Δύσκολο "Άσχετε" φίλε μου να είναι έτσι όπως λες η νέα δουλειά της Άννας, γιατί το χειμώνα έχει συνεργασία με Σάκη! Φαντάζομαι θα χει κάμποσα ντιριντάχτα μέσα το νέο cd! Βέβαια μιλάμε για την Άννα των εκπλήξεων, οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Κι εγώ πάντως έτσι θα το ήθελα το καινούριο! Ερμηνείες κυρίως!