Monday, June 14, 2010

Άννα Βίσση – SOLD OUT Συναυλία Μελβούρνης, videos

Η Άννα Βίσση βρίσκεται για περιοδεία στην Αυστραλία. Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, έδωσε την ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να γίνει διάσημος.
Θεος ο Θεοδωρος





13 comments:

Anonymous said...

po po xamos ginete sthn australia me tis sinavlies tis Annoulas

sixaritiria anna

Anonymous said...

polis kosmos. ine i pio agapiti elinida kalitexnis i anna eki stin australia.

na skeftite oti oli afti edosan $120 o kathenas gia na doun tin anna live

Anonymous said...

ANNA ELA GIANNENA! I ESTW KSANA IGOUMENITSA I LEFKADAAAAAA!!!!

Anonymous said...

Μα τι ήταν αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή στα βραβεία του MAD; Είναι δυνατό να φοράει το ίδιο καλσόν - φόρμα με αυτό που φορούσε...

η Μαριάννα Ντούβλη στην τσόντα; Ούτε καν έπρεπε να φορέσει κάτι που θα παραπέμπει στο dvd της Ντούβλη. Πω, πω πατάτα και το κακό είναι ότι οι φωτογραφίες μένουν.

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_118.html

Anonymous said...

APISTEFTOS O THEO!!!! TRELARAS KAI BRAVO TOU! AFTO EINAI ANTRISMOS PAIDES! GAY, NAI, ALLA KAI ANTRAS TAFTOXRONA! EINAI PERIFANOS GIA O,TI AGAPAEI! KAI AFTO EINAI EVLOGIA!

gossip-tv.gr said...

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει η Άννα Βίσση το tour της στην Αυστραλία μετά από τρία χρόνια που μεσολάβησαν από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στην Ελληνική Ομογένεια εκεί. Από το Brisbane, η Άννα εμφανίστηκε στην Μελβούρνη την Κυριακή που μας πέρασε και έσκισε...
Είπε όλες τις νέες και παλαιότερες επιτυχίες της, ήταν πιο σέξι από ποτέ και σε μεγάλα κέφια. Επόμενος σταθμός η Canbera στις 18 Ιουνίου και η Αδελαϊδα στις 20. Δείτε τα videos από την εμφάνιση της Άννας στην Μελβούρνη.

deste afto said...

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/photoshop.html

Anonymous said...

poli energia to pedi apo afstralia pou ksesikose olo ton kosmo stin sinavlia

Anonymous said...

αντε τωρα και η μιμος της Αννας θα γδυσει θαυμαστη στη σκηνη, που θα παει!!!

Anonymous said...

στον τελικο του greeκ idol δεν θα ειναι??

Anonymous said...

Αυτό το διάστημα, η Άννα Βίσση βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Ιουνίου. Οι ομογενείς μας στη Μελβούρνη επεφύλαξαν στην Ελληνίδα σταρ πολύ θερμή υποδοχή, ενώ, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συναυλίας στην πόλη, η Άννα ανέβασε επί σκηνής θαυμαστή της, τον οποίο αφού πρώτα έγδυσε (!), τον έβαλε να τραγουδήσει μαζί της.



«Θες να τραγουδήσουμε το "Παρελθόν" (σ.σ «Το Παρελθόν Μου»); Γδύσου κι έλα πάνω!», του είπε η Άννα, προτρέποντάς τον να ανέβει στη σκηνή. Εκείνος, με μπλούζα «I love Anna Vissi», όρμησε στη σκηνή και εκστασιασμένος από την ευκαιρία που του δόθηκε, χόρεψε με την Ελληνίδα σταρ και τραγούδησε μαζί της. Όταν, στη συνέχεια, η Άννα του έβγαλε τη μπλούζα, αποκαλύφτηκαν δύο τατουάζ στο σώμα του, φόρος τιμής στο είδωλό του. Συγκεκριμένα, στο στέρνο του είχε «χτυπήσει» το πορτρέτο της καλλιτέχνιδας και στον τρικέφαλό του ένα τετράστιχο από μεγάλη επιτυχία της.

Anonymous said...

Ή Άννα Βίσση αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία όπου κάνεις περιοδείες. Όμως αυτό που συνέβη στο Palace Theater δεν υπάρχει και για αυτό λέμε πως η Βίσση είναι η πιο ακομπλεξάριστη καλλιτέχνιδα eveeer. Η Άννα προέτρεψε θαυμαστεί της να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει μαζί της και έπειτα το έγδυσε. Θεαααα

Anonymous said...

THA INE STO TELIKO TOU GREEK IDOL STIS 28. AFTO DILONI I ROULITSA